Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Matras test: Pullman matrassen de beste

 

Hier kijken we naar twee Pullmann matrassen die als beste matras uit een grote matras zijn gekomen.


Bij een grote test van matrassen zijn de Pullmann Silverline matrassen als beste uit de test gekomen. De Pullmann Silverline Premier en Pullman Silverline Excellence deelden deze eer. Deze matrassen bleven bij de meest recente matrassentest de Auping matrassen voor.

Deze Pullman matrassen scoren goede cijfers op veerkracht, lichaamsondersteuning, en levensduur. Een nadeel is de prijs. Voor deze matrassen betaal je 600 a 700 euro per stuk. Kijk bij de beste winkels voor een matras voor deze best geteste matrassen en goedkopere alternatieven.

Hoewel de beide Pullman matrassen deel uitmaken van de Silverline serie betreft het verschillende matrassen met elk hun eigen eigenschappen. Hieronder meer informatie over de Pullmann Silverline matrassen.

Beste matras test: Pullman Silverline Premier

De Pullman Silverline Premier is de minst dure van de twee. Dit is een medium hard matras met pocketvering en schuim. Dit matras geeft goede lichaamsondersteuning maar houdt weinig lichaamswarmte vast. Of je dat een voordeel of een nadeel vindt is persoonlijk. Mensen die het snel warm hebben zullen dit plezierig vinden.


Beste matras test: Pullman Silverline Excellence

Een prima matras met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Vooral voor zijslapers is dit een heel goed matras omdat het goede ondersteuning biedt. Voor zwaardere rugslapers is dit een minder goed matras. Ook dit matras houdt weinig lichaamswarmte vast. Verder is de ventilatie is een sterk punt van het Pullman Silverline Excellence matras.

Kijk voor goede matrassen tegen een lage prijs bij de bovengenoemde beste winkels om een matras te kopen.

Zie ook: Meer matras testen


Onderwerpen:
De Pullmann Silverline matrassen zijn bij de matrassen test als beste matras getest. Het betreft de Pullmann Silverline Exellence en de goedkopere Pullmann Silverline Premier.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *