Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Matras test: Pullman matrassen de beste

Hier kijken we naar twee Pullman matrassen die als beste matras uit een grote matras zijn gekomen.


Bij een grote test van matrassen zijn de Pullman Silverline matrassen als beste uit de test gekomen. De Pullman Silverline Premier en Pullman Silverline Excellence deelden deze eer. Deze matrassen bleven bij de meest recente matrassentest de Auping matrassen voor.

Deze Pullman matrassen scoren goede cijfers op veerkracht, lichaamsondersteuning, en levensduur. Een nadeel is de prijs. Voor deze matrassen betaal je 600 a 700 euro per stuk. Kijk bij de beste winkels voor een matras voor deze best geteste matrassen en goedkopere alternatieven.

Hoewel de beide Pullman matrassen deel uitmaken van de Silverline serie betreft het verschillende matrassen met elk hun eigen eigenschappen. Hieronder meer informatie over de Pullman Silverline matrassen.

Beste matras test: Pullman Silverline Premier

De Pullman Silverline Premier is de minst dure van de twee. Dit is een medium hard matras met pocketvering en schuim. Dit matras geeft goede lichaamsondersteuning maar houdt weinig lichaamswarmte vast. Of je dat een voordeel of een nadeel vindt is persoonlijk. Mensen die het snel warm hebben zullen dit plezierig vinden.


Beste matras test: Pullman Silverline Excellence

Een prima matras met een soepele latex comfortlaag en een jute drukverdeler. Vooral voor zijslapers is dit een heel goed matras omdat het goede ondersteuning biedt. Voor zwaardere rugslapers is dit een minder goed matras. Ook dit matras houdt weinig lichaamswarmte vast. Verder is de ventilatie is een sterk punt van het Pullman Silverline Excellence matras.

Kijk voor goede matrassen tegen een lage prijs bij de bovengenoemde beste winkels om een matras te kopen.

Zie ook: Meer matras testen


Onderwerpen:
De Pullman Silverline matrassen zijn bij de matrassen test als beste matras getest. Het betreft de Pullman Silverline Exellence en de goedkopere Pullman Silverline Premier.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik slaap al jaren prima op mijn Pullman Silverline matras. Het is een stevig maar niet te hard matras, Ook houdt het goed zijn vorm bij langer gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.