Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Braun getest als beste stijltang

Redactie     10:39    


Niet blij met de krullen of met de slag in je haar? Met een stijltang maak je je haar steil. Hier de uitslag van een test van stijltangen. Wat is de beste stijltang.

Deze test werd in Duitsland uitgevoerd door de stijltang-specialisten van  Glaetteisen-test. In Nederland is deze stijltang evenals andere goede stijltangen te koop bij de winkels uit het overzicht Beste Stijltang Kopen.

Beste stijltang test: Braun Satin Hair 7 ST 710

Deze specialisten kozen voor de Braun Satin Hair 7 (ST 710) als beste stijltang uit de test. Dit is een betaalbare allround stijltang met ionische technologie die er voor zorgr dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het stijlen. Keramisch gecoate platen zorgen er voor dat het haar elastisch blijft en dat de haren niet splijten of breken. Kortom, deze beste stijltang uit de test is heel zuinig op je haar.


Je hebt de beschikking over niet minder dan 9 temperatuurstanden. De hoogste temperatuur bedraagt 200 graden. Op het display kun je de ingestelde temperatuur aflezen.

De beste stijltang kan voor iedereen anders zijn.

Hoewel bovenstaande Braun als beste stijltang is getest moet je dit vooral zien als de beste stijltang voor de gemiddelde gebruiker. Lang haar vraagt namelijk andere eigenschappen van de stijltang dan kort haar. Extra brede platen zijn dan wel zo plezierig. En iemand die snel statisch haar heeft kan het beste kiezen voor een ionische stijltang.

De Stijltang Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Stijltang Kopen stelt je in staat om de voor jou persoonlijk beste stijltang te vinden. Daarnaast vind je daar de beste winkels om een stijltang goedkoop te kopen en de stijltang top 10 met populaire stijltangen.

Zie ook: Meer testen van stijltangen.


Onderwerp:
De Braun Satin Hair 7 is in een Duitse test als beste stijltang getest. Deze Braun Satin Hair 7 ST 710 kent 9 temperatuurstanden en beschikt over keramisch gecoate platen. Kijk hier boven voor deze beste stijltang uit de test en andere goede stijltangen die je online goedkoop kunt kopen bij de aanbevolen winkels op Beste Stijltang Kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.