Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Braun getest als beste stijltang

Deze Braun stijltang is als beste beste stijltang uit de test gekomen. Kijk hier voor meer informatie en aanbiedingen.

Braun stijltang

Niet blij met de krullen of met de slag in je haar? Met een stijltang maak je je haar steil. Hier de uitslag van een test van stijltangen. Wat is de beste stijltang uit de test?

Deze stijltang test werd in Duitsland uitgevoerd door de stijltang specialisten van  Glaetteisen-test. In Nederland is deze stijltang evenals andere goede stijltangen te koop bij de winkels uit het overzicht Beste Stijltang Kopen. Je vindt daar ook aanbiedingen van andere goede stijltangen.

Beste stijltang test: Braun Satin Hair 7

Deze specialisten kozen voor de Braun Satin Hair 7 (ST 710) als beste stijltang uit de test. Deze Braun stijltang is een betaalbare allround stijltang met ionische technologie die er voor zorgt dat je haar niet statisch of pluizig wordt door het stijlen. 

Kijk hier onder voor aanbiedingen van deze beste Braun stijltang uit de test en andere Braun stijltangen.


De keramisch gecoate platen van de Braun stijltang zorgen er daarbij voor dat het haar elastisch blijft en dat de haren niet splijten of breken. Kortom, deze beste stijltang uit de test is heel zuinig op je haar.

Braun stijltangen
Stijltang Braun Satin Hair 7


Je hebt bij deze Braun stijltang de beschikking over niet minder dan 15 temperatuurstanden. De hoogste temperatuur bedraagt 200 graden, de minimum temperatuur 130 graden. Op het display van de Braun stijltang kun je de ingestelde temperatuur aflezen.

De beste stijltang kan voor iedereen anders zijn.

Hoewel bovenstaande Braun stijltang als beste stijltang is getest moet je dit vooral zien als de beste stijltang voor de gemiddelde gebruiker. Lang haar vraagt namelijk andere eigenschappen van de stijltang dan kort haar. Extra brede platen zijn dan wel zo plezierig. En iemand die snel statisch haar heeft kan het beste kiezen voor een ionische stijltang.

De Stijltang Keuzehulp op het bovengenoemde Beste Stijltang Kopen stelt je in staat om de voor jou persoonlijk beste stijltang te vinden. Daarnaast vind je daar de beste winkels om een stijltang goedkoop te kopen en de stijltang top 10 met populaire stijltangen.

Andere Braun stijltangen

Omdat er verschillende wensen en verschillende kapsels zijn, heeft ook Braun meerdere stijltangen in zijn assortiment. Naast de Braun Satin Hair 7 stijltang is dat bijvoorbeeld de Braun Satin Hair 5 stijltang, dat is een goedkopere versie die minder standen kent, de geheugenfunctie mist en niet automatische uitschakelt. Daar bespaar je circa 10 euro mee, maar lever je in op veiligheid en mogelijkheden.


Zie ook: Meer testen van stijltangen.


Foto's: Braun

Onderwerp:
De Braun Satin Hair 7 is in een Duitse test als beste stijltang getest. Deze Braun stijltang kent 15 temperatuur standen en beschikt over keramisch gecoate platen. Kijk hier boven voor deze beste Braun stijltang uit de test en andere goede stijltangen die je online goedkoop kunt kopen bij de aanbevolen winkels op Beste Stijltang Kopen.