Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Matrassen test. Beste pocketvering matras

Redactie     17:56    


Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) heeft pocketvering matrassen getest. Kijk hier voor de winnaar van deze matrassen test.

Testwinnaar van deze matrassen test was toch wel enigszins verrassend de Malie Polar. Een pocketvering matras dat in Nederland online alleen bij Otto te koop is.

Beste pocketvering matras: Malie Polar

Dit matras ondersteunt het lichaam goed in zijligging goed. Wat voor soort lichaam je ook hebt. Ook is dit matras goed in rugligging bij kleine mensen. Tevens is het een duurzaam matras dat lang meegaat.Het matras is geschikt voor mensen van 65 tot 85 kilo (hardheid 2) en is te koop in 9 verschillende maten. Van 80 bij 120 centimeter tot 2 bij 2 meter, en vele maten daartussen.

Het matras heeft een hoge puntelasticiteit en een goede ondersteuning van de wervelkolom. Ook presteer hij goed op ventilatie en vochttransport. Iedere veer is afzonderlijk in een vliesmantel genaaid en los verbonden met de andere veren. Als je op de matras gaat liggen, geven alleen de veren mee die belast worden. De andere houden hun oude vorm.


De tijk irriteert niet en is hypo-allergeen door het gebruik van natuurlijk werkzame stoffen. Dit maakt dit matras  geschikt voor allergiepatiĆ«nten.


Meer goede matrassen

Kijk bij Otto voor meer informatie, of bij de beste winkels om een matras te kopen voor nog veel meer goede matrassen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer matras testen

Onderwerp:
Bij een test van de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest is het Malie Polar matras als beste pocketvering matras getest. Dit beste matras is te koop in 9 maten.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.