Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Matrassen test. Beste pocketvering matras

 

Het beste pocketvering matras uit de matrassen test van de Duitse consumentenbond.


Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) heeft pocketvering matrassen getest. Kijk hier voor de winnaar van deze matrassentest.

Testwinnaar van deze matrassen test was toch wel enigszins verrassend de Malie Polar. Dit beste matras uit de matrassentest is een pocketvering matras dat in Nederland online alleen bij Otto te koop is. Kijk bij hun Malie Polar aanbieding voor meer informatie en de prijs.

Is dit pocketvering matras voor jou niet het beste pocketvering matras? Kijk dan in het overzicht alle pocketvering matrassen voor andere goede pocketvering matrassen of kijk bij de andere beste matrassen uit de test voor meer matras testen.

Beste pocketvering matras uit de matrassentest: Malie Polar

Terug naar het beste pocketvering matras uit de matrassentest van de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest. Dit beste pocketvering matras uit de test ondersteunt het lichaam in zijligging goed. Wat voor soort lichaam je ook hebt (dik, dun, lang, kort).

Ook is dit beste pocketvering matras uit de test goed in rugligging bij kleine mensen. Tevens is het Malie Polar pocketvering matras een een duurzaam matras dat lang meegaat.Het pocketvering matras is geschikt voor mensen van 65 tot 85 kilo (hardheid 2) en is te koop in 9 verschillende maten. Van 80 bij 120 centimeter tot 2 bij 2 meter, en vele maten daartussen.

Het beste pocketvering matras uit de matrassentest heeft een hoge puntelasticiteit en een goede ondersteuning van de wervelkolom. Ook presteer hij goed op ventilatie en vochttransport. Iedere veer is afzonderlijk in een vliesmantel genaaid en los verbonden met de andere veren. Als je op de matras gaat liggen, geven alleen de veren mee die belast worden. De andere houden hun oude vorm.


De tijk irriteert niet en is hypo-allergeen door het gebruik van natuurlijk werkzame stoffen. Dit maakt dit matras geschikt voor allergiepatiƫnten.


Meer goede matrassen

Kijk bij de bovenstaande links voor meer informatie over dit beste pocketvering matras uit de matrassentest en andere goede pocketvering matrassen. Of kijk bij de beste winkels om een matras te kopen voor aanbieidngen van nog veel meer goede matrassen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer matras testen

Onderwerp:
Bij een test van de Duitse consumentenbond Stiftung Warentest is het Malie Polar matras als beste pocketvering matras getest. Dit beste pocket vering matras is te koop in 9 maten. Bovenaan vind je nog meer goede pocketvering matrassen en andere beste matrassen uit de matrassentest.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.