Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Matrassen test. Beste pocketvering matras

 

Het beste pocketvering matras uit de matrassen test van de Duitse consumentenorganisatie is het Malie Polar  matras.

beste pocketveringmatras

In Duitsland zijn de pocketvering matrassen uitgebreid getest. Kijk hier voor de winnaar van deze matrassentest.

Testwinnaar van deze matrassen test was toch wel enigszins verrassend de Malie Polar. Dit beste matras uit de matrassentest is een pocketvering matras dat in Nederland online alleen bij Otto te koop is. Kijk bij hun Malie Polar aanbieding voor meer informatie en de prijs.

Is dit pocketvering matras voor jou niet het beste pocketvering matras? Kijk dan in het overzicht aanbiedingen alle pocketvering matrassen voor andere goede pocketvering matrassen of kijk bij de andere beste matrassen uit de test voor meer matras testen.

Beste pocketvering matras uit de matrassentest: Malie Polar

Terug naar het beste pocketvering matras uit de matrassentest.. Dit beste pocketvering matras uit de test ondersteunt het lichaam in zijligging goed. Wat voor soort lichaam je ook hebt (dik, dun, lang, kort) dit beste pocketvering matras geeft een goede ondersteuning als je op je zijde ligt.

Ook is dit beste pocketvering matras uit de test goed in rugligging bij kleine mensen. Tevens is het Malie Polar pocketvering matras een een duurzaam matras dat lang meegaat.

Beste matras pocketvering test


Het pocketvering matras is geschikt voor mensen van 65 tot 85 kilo (hardheid 2) en is te koop in 9 verschillende maten. Van 80 bij 120 centimeter tot 2 bij 2 meter, en vele maten daartussen.

Het beste pocketvering matras uit de matrassentest heeft een hoge puntelasticiteit en een goede ondersteuning van de wervelkolom. Ook presteer hij goed op ventilatie en vochttransport. Iedere veer is afzonderlijk in een vliesmantel genaaid en los verbonden met de andere veren. Als je op de matras gaat liggen, geven alleen de veren mee die belast worden. De andere houden hun oude vorm.

Beste pocketvering matras getest

De tijk irriteert niet en is hypo-allergeen door het gebruik van natuurlijk werkzame stoffen. Dit maakt dit matras geschikt voor allergiepatiƫnten.


Meer goede matrassen

Kijk bij de bovenstaande links voor meer informatie over dit beste pocketvering matras uit de matrassentest en andere goede pocketvering matrassen. Of kijk bij de beste winkels om een matras te kopen voor aanbieidngen van nog veel meer goede matrassen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer matras testen

Onderwerp:
Bij een uitgebreide matras test in Duitsland is het Malie Polar matras als beste pocketvering matras getest. Dit beste pocket vering matras is te koop in 9 maten. Bovenaan vind je nog meer goede pocketvering matrassen en andere beste matrassen uit de matrassentest.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *