Matrassen test. Beste pocketvering matras

Het beste pocketvering matras uit de matrassen test van de Duitse consumentenorganisatie is het Malie Polar matras.

beste pocketveringmatras

In Duitsland zijn de pocketvering matrassen uitgebreid getest. Kijk hier voor de winnaar van deze matrassentest.

Testwinnaar van deze matrassen test was toch wel enigszins verrassend de Malie Polar. Dit beste matras uit de matrassentest is een pocketvering matras dat in Nederland online alleen bij Otto te koop is. Kijk bij hun Malie Polar aanbieding voor meer informatie en de prijs.

Is dit pocketvering matras voor jou niet het beste pocketvering matras? Kijk dan in het overzicht aanbiedingen alle pocketvering matrassen voor andere goede pocketvering matrassen of kijk bij de andere beste matrassen uit de test voor meer matras testen.

Beste pocketvering matras uit de matrassentest: Malie Polar

Terug naar het beste pocketvering matras uit de matrassentest.. Dit beste pocketvering matras uit de test ondersteunt het lichaam in zijligging goed. Wat voor soort lichaam je ook hebt (dik, dun, lang, kort) dit beste pocketvering matras geeft een goede ondersteuning als je op je zijde ligt.

Ook is dit beste pocketvering matras uit de test goed in rugligging bij kleine mensen. Tevens is het Malie Polar pocketvering matras een een duurzaam matras dat lang meegaat.

Beste matras pocketvering test


Het pocketvering matras is geschikt voor mensen van 65 tot 85 kilo (hardheid 2) en is te koop in 9 verschillende maten. Van 80 bij 120 centimeter tot 2 bij 2 meter, en vele maten daartussen.

Het beste pocketvering matras uit de matrassentest heeft een hoge puntelasticiteit en een goede ondersteuning van de wervelkolom. Ook presteer hij goed op ventilatie en vochttransport. Iedere veer is afzonderlijk in een vliesmantel genaaid en los verbonden met de andere veren. Als je op de matras gaat liggen, geven alleen de veren mee die belast worden. De andere houden hun oude vorm.

Beste pocketvering matras getest

De tijk irriteert niet en is hypo-allergeen door het gebruik van natuurlijk werkzame stoffen. Dit maakt dit matras geschikt voor allergiepatiënten.

Voordelen pocketvering matras

Bij een pocketvering matras zijn alle matrasveren in aparte zakjes (pockets) verpakt. Dit biedt een goede ondersteuning en veel comfort omdat iedere veer zodoende los staat van de andere veren. Daardoor kunnen ze los van elkaar bewegen en buigen en vormt het matras zich optimaal naar de druk van het lichaam van de gebruiker.

Alleen de veren die onder druk staan worden immers samengedrukt. En bij een beweging treedt er minder snel een vervorming elders op het matras op. Dat is een voordeel bij een tweepersoons pocketvering matras.

Ook zorgt de open structuur van de pockets voor een goede ventilatie. En dat is weer heel goed om transpireren te voorkomen en zweet af te voeren.
Nadelen pocketvering matras

Dit zijn allemaal voordelen van een pocketvering matras. Maar zoals alles heeft ook het pocketvering matras nadelen.

Een pocketveringmatras is bijvoorbeeld wat zwaarder dan een gemiddeld ander matras. Als je ligt merk je daar niets van, maar het omdraaien van het matras (vooral van een tweepersoons pocketvering matras) gaat wat moeilijker.

Ook kan een minder goed pocketvering matras geluid maken als de veren bewegen (piepen of kraken). En voor het behoud van een pocketvering matras is het extra belangrijk dat je het matras af en toe omdraait.

Verder is het gemiddelde pocketveringmatras minder goedkoop dan een koudschuim matras of ander soort matras.

Maar de nadelen van een pocketmatras in vergelijk met de voordelen zo gering dat een pocketvering matras wel als het beste matras geldt.


Meer goede matrassen

Het bovenstaande Malie Polar matras is door de consumentenbond van Duitsland als beste pocketvering matras getest. Maar natuurlijk maken andere goede matras fabrikanten ook goede pocketvering matrassen.

Andere goede matras merken die pocketmatrassen maken die tot de beste pocketvering matrassen behoren zijn Auping, Pullman, Eastborn, Emma Sleep en Swiss Sense.

De matrassen va deze beste pocketvering matras merken zijn te koop in vele maten. Daarvan zijn de maten 80x200, 90x200 en 90x210 het meest populair bij een éénpersoons pocketvering matras en zijn 140x200, 160x200 en 180x200 de meest populaire maten voor een tweepersoons pocketveringmatras.

Andere populaire maten voor een pocketvering matras zijn 120x200 (twijfelaar) en 70x200 (kinderbed).

Kijk bij de bovenstaande links voor meer informatie over het bovenaan genoemde beste pocketvering matras uit de matrassentest en andere goede pocketvering matrassen. Of kijk bij de beste winkels om een matras te kopen voor aanbiedingen van nog veel meer goede matrassen tegen een lage prijs.

Zie ook: 

Onderwerp:
Bij een uitgebreide matras test in Duitsland is het Malie Polar matras als beste pocketvering matras getest. Dit beste pocket vering matras is te koop in 9 maten. Bovenaan vind je nog meer goede pocketvering matrassen en andere beste matrassen uit de matrassentest.