Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Gardena Roll-Up beste slanghaspel muur

Wat is de beste slanghaspel? Bij tests van wandslangboxen, zowel nationaal als internationaal, komt de Gardena Roll-Up er telkens als beste muurhaspel uit de test. Hier alle informatie over deze als beste slanghaspel voor aan de muur geteste Gardena muurbox.


De Gardena Roll-Up komt je tegen met de typenummers 15, 25 en 35. Dit zijn exact dezelfde tuinslanghaspels. Het enige verschil is de lengte van de tuinslang (respectievelijk 15, 25 en 35 meter).

Het grote voordeel van de Gardena Roll-Up en vergelijkbare wandslangboxen zoals de Hozelock AutoReel zijn de afgesloten tuinslangbox het automatische mechanisme dat de slang oprolt. Zo wordt de tuinslang altijd netjes in de box opgerolt en raakt deze nooit in de knoop. En dat alles zonder dat je hoeft te bukken en zonder  dat je vieze handen krijgt.

De Gardena Roll-Up, de Hozelock AutoReel en andere wandslangboxen en tuinslanghaspels zijn voordelig te koop bij de winkels uit het overzicht Beste Tuinslanghaspel Kopen. Je vindt daar alles op het gebied van tuinslangen tegen de laagste prijs.


Beste tuinslanghaspel: Gardena Roll-Up

De Gardena Roll-Up is een extra handige slanghaspel voor aan de muur. De slangenbox kan 180 graden worden gezwenkt wat het knikken van de slang voorkomt. Gebruik je de tuinslang niet, dan draai je de box tegen de muur aan zodat deze maar heel weinig ruimte inneemt.

In de winter kan je om de Gardena Roll-Up tegen de vorst te beschermen de hele slangenbox er in één keer eenvoudig van afnemen. Je kunt hem dan op een vorstvrije plaats (bijvoorbeeld in schuur of garage)  opbergen. Doe je dit niet, zorg er dan voor dat de watertoevoer bij vorst is afgesloten en dat er geen water meer in de slang zit.En de Gardena Roll-Up is niet alleen functioneel maar ook mooi om te zien. Niet voor niets is deze wandhaspel bekroond met de Reddot Design Award.

Zie ook: Meer testen van tuinslanghaspels

Foto's: Gardena


Onderwerp:
De Gardena Roll-Up is getest als beste tuinslanghaspel. Dit is de beste slangenbox waarin je je tuinslang aan de muur kunt hangen. Netjes opgeruimd en makkelijk te pakken en uit te rollen als je hem nodig hebt. Met recht de beste tuinslanghaspel uit de test.

Een reactie posten

0 Reacties