Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sikkens beste latex verf in muurverf test

 

De beste latex verf in de muurverf test is Sikkens Alpha Projecttex latex verf. Hieronder informatie over deze beste muurverf / beste latex verf uit de test.

Het televisieprogramma Radar heeft latex muurverf getest. Muurverf (latex) van de A-merken Histor, Flexa en Sikkens werden getest, evenals de huismerk latex verf van Gamma, Praxis en Hornbach.


Hierbij kwam de Sikkens Alpha Projecttex als beste latex verf uit de test. Hieronder meer informatie uit deze beste muurverf uit de test.

Beste latex muurverf: Sikkens Alpha Projecttex

Sikkens Alpha Projecttex is een matte, zeer goed dekkende latex verf. De watergedragen latex verf zorgt voor een gladde verflaag die goed wasbaar is (schrobvast). Met deze Sikkens latex kun je beton, pleisterwerk, metselwerk, boardplaten, gipsplaten, behang, houtcementwolplaten, schuurwerk en dergelijke verven. De Sikkens muurverf is verkrijgbaar in wit, maar ook in vele kleuren.





Bij de Kassa muurverf test vond men de latex wat zwaar uitsmeren, maar desondanks won de Sikkens latex verf de test op punten. Deze muurverf zorgt dan ook voor een mooi verfresultaat. Je kunt 8 vierkante meter verven met een liter van deze beste latex verf uit de test.

Bijkomend voordeel is dat de Sikkens Alpha Projecttex goedkoper is dan zijn A-merk concurrenten, de Flexa Powerdek en de Histor Monodek. Je koopt deze latex muurverf online. Kijk bij Beste Verf Online Kopen voor de goedkope online aanbieders van Sikkens verf.

De latex muurverf test was te zien in de uitzending van Radar van 2 februari 2017.

Zie ook: 


Onderwerp:
Wat is de beste latex verf (de beste muurverf). Het TV programma Kassa deed een test en koos voor de Sikkens muurverf als beste latex verf. Deze beste muurverf / beste plafondverf uit de test van Kassa zorgt voor een mooi verf resultaat en is heel betaalbaar.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *