Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sikkens getest als beste latex verf (muurverf)

Redactie     10:23    

Het televisieprogramma Radar heeft latex muurverf getest. Muurverven van de A-merken Histor, Flexa en Sikkens werden getest, evenals de huismerk latex verf van Gamma, Praxis en Hornbach.


Hierbij kwam de Sikkens Alpha Projecttex als beste latex verf uit de bus. Hieronder meer informatie uit de beste muurverf uit de test.

Beste latex muurverf: Sikkens Alpha Projecttex

Sikkens Alpha Projecttex is een matte, zeer goed dekkende muurverf. De watergedragen latex zorgt voor een gladde verflaag die goed wasbaar is (schrobvast). Je kunt er beton, pleisterwerk, metselwerk, boardplaten, gipsplaten, behang, houtcementwolplaten, schuurwerk en dergelijke mee verven. De muurverf is verkrijgbaar in wit, maar ook in vele kleuren.Bij de test vond men de latex wat zwaar uitsmeren, maar desondanks won de Sikkens latex op punten. Deze muurverf zorgt dan ook voor een mooi verfresultaat. Je kunt 8 vierkante meter verven met een liter van deze beste latex muurverf uit de test.

Bijkomend voordeel is dat de Sikkens Alpha Projecttex goedkoper is dan zijn A-merk concurrenten, de Flexa Powerdek en de Histor Monodek. Je koopt deze muurverf online. Kijk bij Beste Verf Online Kopen voor de goedkope online aanbieders van Sikkens verf.

De latex muurverf test was te zien in de uitzending van Radar van 2 februari 2017.

Zie ook: Meer testen van verf


Onderwerp:
Wat is de beste latex (de beste muurverf). Het TV programma Kassa deed een test en koos voor de Sikkens muurverf als beste latex. Deze beste muurverf / beste plafondverf uit de test zorgt voor een mooi resultaat en is heel betaalbaar.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.