Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste warmtepompdrogers: AEG warmtepompdroger de beste koop

Redactie     18:32    


Een warmtepompdroger van AEG is door het Britse AO uitgeroepen tot beste koop. Hier informatie over deze aanbevolen warmtepompdroger en twee goedkopere alternatieven.


Alle drie deze warmtepomp wasdrogers zijn goedkoop online te koop bij de andere aanbevolen winkels uit het overzicht Beste Wasdroger Kopen. Hier koop je wasdrogers tegen de laagste prijs.

Beste warmtepompdroger: AEG 8000 serie

De AEG 8000 wasdroger werd door AO als beste koop bij de warmtepompdrogers getest. Men testte type AEG T8DE86ES. Kijk bij de aanbiedingen AEG 8000 wasdrogers voor deze serie warmtepompdrogers tegen de laagste prijs.

Deze beste warmtepompdroger is zeer zuinig (A+++), ruim (vulgewicht 8 kilo) en makkelijk in het gebruik (10 droogprogramma's), het is allemaal van toepassing op deze als beste koop geteste AEG. Bovendien zorgen de geavanceerde Absolute Care technologie en Sensydry er voor dat je kleding langer mooi blijft.


Zelfs outdoorkleding en wollen kleding en wollen kleding kunnen in deze warmtepomp wasdroger. Ook handig: Het ProSense systeem stemt het droogprogramma voortdurend automatisch af op de belading zodat er altijd optimaal gedroogt wordt.

Enkele nadelen heeft deze als beste koop geteste AEG warmtepompdroger ook. Het is niet de snelste wasdroger en hoewel deze wasdroger qua prijs / kwaliteit bovenaan staat kan de prijs boven je bidget liggen.

Daarom noemen we hieronder twee goedkopere alternatieven.

Siemens WT44 warmtepompdroger

Ook de Siemens WR44 warmtepompdroger scoorde hoge ogen in de test. Het was het type Siemens WT44W562NL uit deze serie wasdrogers die getest werd. Ook de Siemens WT44 is een heel goede warmtepompdroger want bij een eerdere test van de Consumentenbond was dit zelfs de beste warmtepompdroger uit de test!De Siemens kan zelfs meer wasgoed aan dan de geteste AEG (9 kilo) en is verder stil, zuinig (A++) en gebruiksvriendelijk. Ook droogt hij relatief snel en beschikt de Siemens warmtepompdroger over een zelfreinigende condensor. Het is alleen jammer dat hij wat meer vocht uitstoot dan veel andere wasdrogers.

BEKO warmtepompdroger

Tot slot nog een goede budget-warmtepompdroger. De voordelige BEKO wasdrogers deden het ook goed in de AO test. En niet alleen in de wasdroger test van AO, want de BEKO DPU7380X (inmiddels niet meer te koop) was eerder de beste koop in een wasdroger test van de Consumentenbond.
Deze zuinige wasdroger (A++) heeft aparte droogprogramma's voor jeans, wol, lingerie, koude was, korte kleding, verfrissen, sportkleding, overhemden, zijde en katoen. Hij kan 7 kilo wasgoed aan en past via sensoren de droogtijd zelfstandig aan.

Al deze warmtepompdrogers, en nog veel meer goede wasdrogers, zijn voordelig te koop bij de winkels in het bovenaan genoemde Beste Wasdroger Kopen.


Zie ook: Meer testen van wasdrogers
,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.