Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test warmtepompdrogers: AEG warmtepompdroger de beste koop

Redactie     18:32    


Een warmtepompdroger van AEG is door AO uitgeroepen tot beste koop. Hier informatie over deze aanbevolen warmtepompdroger en twee goedkopere alternatieven.


Alle drie deze warmtepomp wasdrogers zijn goedkoop online te koop bij AO en de andere aanbevolen winkels uit het overzicht Beste Wasdroger Kopen. Hier koop je wasdrogers tegen de laagste prijs.

Beste warmtepompdroger: AEG T8DE86ES 

Zeer zuinig (A+++), ruim (vulgewicht 8 kilo) en makkelijk in het gebruik (10 droogprogramma's), het is allemaal van toepassing op deze als beste koop geteste AEG. Bovendien zorgen de geavanceerde Absolute Care technologie en Sensydry er voor dat je kleding langer mooi blijft.


Zelfs outdoorkleding en wollen kleding en wollen kleding kunnen in deze warmtepomp wasdroger. Ook handig: Het ProSense systeem stemt het droogprogramma voortdurend automatisch af op de belading zodat er altijd optimaal gedroogt wordt.

Enkele nadelen heeft deze als beste koop geteste AEG warmtepompdroger ook. Het is niet de snelste wasdroger en hoewel deze wasdroger qua prijs / kwaliteit bovenaan staat is hij met een prijs van 836 misschien voor veel mensen boven budget.

Daarom noemen we hieronder twee goedkopere alternatieven.

Siemens WT44W562NL warmtepompdroger

Voor de Siemens WT44W562NL wasdroger betaal je zo'n 150 euro minder. En dit is ook een heel goede warmtepompdroger want bij een eerdere test van de Consumentenbond was dit zelfs de beste warmtepompdroger uit de test!De Siemens kan zelfs meer wasgoed aan dan de AEG (9 kilo) en is verder stil, zuinig (A++) en gebruiksvriendelijk. Ook droogt hij relatief snel en beschikt de Siemens warmtepompdroger over een zelfreinigende condensor. Het is alleen jammer dat hij wat meer vocht uitstoot dan veel andere wasdrogers.

BEKO DPU7380X warmtepompdroger

Tot slot nog een goede budget-warmtepompdroger. Voor de BEKO DPU7380X betaal je 479 euro, heel weinig voor een warmtepompdroger, en ook dit is een heel goede wasdroger (beste koop bij de Consumentenbond).Deze zuinige wasdroger (A++) heeft aparte droogprogramma's voor jeans, wol, lingerie, koude was, korte kleding, verfrissen, sportkleding, overhemden, zijde en katoen. Hij kan 7 kilo wasgoed aan en past via sensoren de droogtijd zelfstandig aan.

Al deze warmtepompdrogers, en nog veel meer goede wasdrogers, zijn voordelig te koop bij de winkels in het bovenaan genoemde Beste Wasdroger Kopen.


Publicatie wasdroger test: maart 2017
Meer testen van wasdrogers
,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.