Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

AEG wasdroger best getest

De AEG 8000 wasdroger is als beste koop getest in een Britse wasdroger test terwijl in Nederland de AEG 9000 warmtepompdroger als beste wasdroger uit een test kwam.

beste wasdroger test AEG


Hier informatie over deze AEG warmtepompdrogers (die zeer zuinig zijn) en over andere AEG wasdrogers.

Kijk hieronder voor deze als beste wasdroger en de best buy (beste koop) uit de Engelse test. Ook vind je hier aanbiedingen van meer goede AEG wasdrogers.


AEG 9000 beste wasdroger, AEG 8000 best buy (beste koop)

AEG heeft zijn wasdroger in series onderverdeeld. De AEG 9000 serie bevat de beste (maar ook de duurste) AEG wasdrogers. Zuinige warmtepompdrogers met veel mogelijkheden. De AEG 9000 warmtepompdroger werd als beste wasdroger getest (ongeacht de prijs).

Een stap daaronder bevindt zich de AEG 8000 Serie waarvan een warmtepompdroger door het Britse AO als beste koop is getest. Een AEG wasdroger uit de 8000 serie is goedkoper maar voor de meeste gebruikers luxe genoeg. 

Beide wasdrogers zijn een AEG warmtepompdroger. Het verschil zit hem vooral in de snelheid van drogen. De AEG wasdroger uit de 9000 serie behoort tot de allersnelst drogende warmtepompdrogers. Al blijft een energiezuinige warmtepompdroger altijd wel een stuk "trager" dan een veel meer stroom gebruikende condensdroger.


AEG warmtepompdroger beste wasdroger test

AEG 8000 warmtepompdroger

Ook is de AEG wasdroger uit de 9000 serie ietsje stiller dan een AEG wasdroger uit de 8000 serie. En met de AEG 9000 wasdroger kun je kleding stomen om kreuken te verminderen (ProSteam) en de AEG 9000 warmtepompdroger kent de 3DScan technologie die de vochtigheid in het wasgoed analyseert en het droogprogramma daarop aanpast

Op zowel de AEG wasdrogers uit de 8000 als de 9000 serie is de AbsoluteCare techniek aanwezig die de vochtigheid in het wasgoed in laagjes gelijkmatig droogt. Dit is ideaal voor het drogen van kwetsbare stoffen als wol en zijde.

Zowel de AEG 8000 als de AEG 9000 warmtepomp wasdrogers zijn verkrijgbaar in versies van 8 kg en 9 kg en met energielabel A++ en A+++.

Andere AEG wasdrogers

De AEG 9000 warmtepompdroger is uitgeroepen tot beste wasdroger en de AEG 8000 tot beste koop (AO). Maar er zijn meer goede AEG wasdrogers. Niet zo uitgebreid als de AEG 8000 en AEG 9000 wasdrogers, maar wel goedkoper.

AEG 7000 warmtepompdroger
De AEG wasdrogers uit de AEG 7000 serie zijn ook warmtepompdrogers maar deze missen ten opzichte van de AEG 8000 wasdroger de AbsoluteCare techniek en de functie die onder het drogen bacteri├źn en virussen doodt. De AEG 7000 warmtepompdroger is verkrijgbaar in versies van 7 en 8 kilo, met doorzichtige deur en met ondoorzichtige deur deur en met energielabel A++ en A+.

AEG 6000 condensdroger
De AEG wasdrogers uit de 6000 serie zijn condensdrogers. Deze AEG wasdrogers zijn goedkoper in aanschaf maar duurder in gebruik. Een condensdroger droogt sneller, maar gebruikt daarvoor meer energie.

Ook op andere punten is deze AEG condensdroger een goedkope wasdroger met alleen de gebruikelijke wasdroger functies. Technologie├źn als SensiDry, MixDry die je op de AEG 7000 nog wel aantreft mis je bij de AEG condensdroger.

Wasdrogers andere merken

Maar er zijn naast AEG meer fabrikanten die goede wasdrogers maken zoals Bosch, Miele, Samsung, Siemens, LG en een prijsniveau lager Beko, Haier, Hoover en Whirlpool. Kijk hier onder voor meer goede condensdrogers en meer goede warmtepompdrogers.

Samenvatting:
Bij een test van wasdrogers is de AEG 9000 warmtepompdroger als beste wasdroger getest. De AEG 8000 is in een andere wasdroger test als beste koop getest. Hierboven informatie over deze beste AEG warmtepompdrogers uit de test en andere AEG wasdrogers. Ook vind je hier aanbiedingen van alle AEG wasdrogers.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ook in Nederland is een AEG droger uit de AEG 9000 serie als beste droger getest. De AEG 9000 warmtepompdroger scoort vooral punten om zijn hoge energiezuinigheid. Maar ook op drogen en gebruiksgemak scoort deze AEG wasdroger heel goed. Qua geluid is hij wel wat minder, en hij doet lang over drogen, maar dat geldt voor iedere warmtepompdroger. Ik gebruik deze AEG wasdroger in ieder geval naar grote tevredenheid.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.