Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste warmtepompdrogers: AEG warmtepompdroger de beste koop

 

De AEG 8000 wasdroger is de beste koop in een Britse wasdroger test. Hier informatie over deze beste warmtepompdroger (die zeer zuinig is) en enkele ander goede warmtepompdrogers uit de test.


De Serie 8000 warmtepompdroger van AEG is door het Britse AO uitgeroepen tot beste koop. Hier informatie over deze beste warmtepompdroger voor zijn prijs (beste goedkope warmtepompdroger) en twee nog goedkopere warmtepompdrogers als alternatief.


Alle drie deze warmtepomp wasdrogers zijn goedkoop online te koop bij de andere aanbevolen winkels uit het overzicht Beste Wasdroger Kopen. Hier koop je wasdrogers tegen de laagste prijs.

Beste warmtepompdroger: AEG 8000 serie

De AEG 8000 warmtepompdroger werd door AO als beste koop bij de warmtepompdrogers getest. Men testte het type AEG T8DE86ES uit deze serie. Kijk bij de aanbiedingen AEG 8000 wasdrogers voor deze serie warmtepompdrogers tegen de laagste prijs.

Deze beste warmtepompdroger is zeer zuinig (energieklasse A, het oude energielabel A+++), ruim (vulgewicht 8 kilo) en makkelijk in het gebruik (10 droogprogramma's), het is allemaal van toepassing op deze als beste koop geteste AEG. 

Bovendien zorgen de geavanceerde Absolute Care technologie en Sensydry er voor dat je kleding langer mooi blijft in deze beste koop onder de warmtepompdrogers.


AEG 8000 warmtepompdroger


Zelfs outdoorkleding en wollen kleding en wollen kleding kunnen in deze warmtepomp wasdroger. Ook handig: Het ProSense systeem stemt het droogprogramma voortdurend automatisch af op de belading zodat er altijd optimaal gedroogd wordt.

Enkele nadelen heeft deze als beste koop geteste AEG warmtepompdroger ook. Het is niet de snelste wasdroger en hoewel deze wasdroger qua prijs / kwaliteit bovenaan staat kan de prijs boven je budget liggen.

Daarom noemen we hieronder twee goedkopere alternatieven.

Siemens WT44 warmtepompdroger

Ook de Siemens WR44 warmtepompdroger scoorde hoge ogen in de test. Het geteste model was het type Siemens WT44W562NL uit deze serie warmtepompdrogers. Ook de Siemens WT44 is een heel goede warmtepompdroger want bij een eerdere test van de Consumentenbond was dit zelfs de beste warmtepompdroger uit de test!

Kijk voor de actuele lage prijs van deze goede warmtepompdroger bij de aanbiedingen van Siemens warmtepompdrogers.


Siemens WT 44 warmtepomp droger


De Siemens kan zelfs meer wasgoed aan dan de geteste AEG (9 kilo) en is verder stil, zuinig (A++) en gebruiksvriendelijk. Ook droogt hij relatief snel en beschikt de Siemens warmtepompdroger over een zelfreinigende condensor. Het is alleen jammer dat hij wat meer vocht uitstoot dan veel andere wasdrogers.

BEKO warmtepompdroger

Tot slot nog een goede budget-warmtepompdroger. De voordelige BEKO warmtepompdrogers deden het ook goed in de AO test. En niet alleen in de wasdroger test van AO, want de BEKO DPU7380X (inmiddels niet meer te koop) was eerder de beste koop in een wasdroger test van de Consumentenbond. 

Bij de aanbiedingen van BEKO warmtepompdrogers vind je de nieuwere versies van deze beste koop tegen een goedkoop prijsje.


Goedkope warmtepompdroger BEKO


Deze zuinige wasdroger (A++) heeft aparte droogprogramma's voor jeans, wol, lingerie, koude was, korte kleding, verfrissen, sportkleding, overhemden, zijde en katoen. Hij kan 7 kilo wasgoed aan en past via sensoren de droogtijd zelfstandig aan.

Al deze warmtepompdrogers, en nog veel meer goede wasdrogers, zijn voordelig te koop bij de winkels in het bovenaan genoemde Beste Wasdroger Kopen.


Zie ook: Meer testen van wasdrogers


Samenvatting:
Bij een test van warmtepomp wasdrogers is een AEG 8000 wasdroger als beste warmtepompdroger getest. Hierboven informatie over deze beste warmtepompdroger uit de test en twee goedkope alternatieven, goedkope wasdrogers van BEKO en Siemens. De goedkope warmtepompdroger van BEKO was tevens beste koop in de Consumentenbond test warmtepompdrogers.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2022 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.