Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Bebsy beste stedentrip aanbieder

Bebsy is als beste stedentrip aanbieder uitgeroepen. Bebsy is misschien niet de grootste aanbieder, maar Bebsy biedt wel de beste stedentrips.Bebsy is winnaar van de Zoover Award voor beste website voor stedentrips. Al eerder won Bebsy een Thuiswinkel Award. Hun goede aanbod, scherpe tarieven en hoge service doen deze aanbieder van citytrips en zonvakanties keer op keer in de prijzen vallen. Maak kennis met Bebsy!

Het aanbod aan stedentrips en vakanties van Bebsy is zeker niet de grootste, maar daarin schuilt juist de kracht van deze aanbieder van reizen. Op de Bebsy website staan alleen reizen en stedentrips van hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Kijk maar hier. Je wint niet voor niets deze publieksprijzen!

Het aanbod aan stedentrips en zonvakanties

Bebsy beperkt zich tot Europa. De enige uitzondering zijn stedentrips naar Fez en Marrakech in Marokko. Maar ook binnen Europa gaat kwaliteit voor kwantiteit. De stedentrips gaan bijvoorbeeld naar "maar" 23 steden, maar dan wel de meest aantrekkelijke steden en de beste, leukste en mooiste hotels in die steden. En altijd tegen een aantrekkelijke prijs.

Hotels in het centrum

Een groot verschil met veel andere aanbieders van stedentrips is dat de hotels van Bebsy vrijwel allemaal in de stadscentra gevestigd zijn. Zo zit je binnen een kwartier lopen van het Collosseum in Rome, of 5 minuten van Vaticaanstad. Op 5 minuten lopen van de Sagrada Familia of grenzend aan het Hyde Park in Londen. Je wordt dus niet in een goedkoper hotel aan de rand van de stad gestopt, maar je loopt 's morgens meteen de stad van je dromen in.

En let ook eens op de hotels met prachtige panoramaterrassen die over de stad uitkijken of hotels met zicht op toeristische hotspots.

Vlucht en hotel

Veel citytrips en vakanties op Bebsy bestaan uit een vlucht en een hotel. Vroeger bood Bebsy alleen verre reizen (per vliegtuig) aan, maar tegenwoordig kun je via Bebsy ook een mooie stedentrip boeken naar dichtbij gelegen steden als Parijs, Keulen en Brussel. Kijk daarvoor op Bebsy niet bij de stedentrips maar onder het kopje "dicht bij huis". Zelfs stedentrips (hotel overnachtingen) in Nederlandse steden kom je daar tegen, zoals goede hotels in Amsterdam, Amersfoort of Den Haag.

Voor de vluchten kun je kiezen uit verschillende luchthavens. Je kunt in de meeste gevallen vertrekken van Schiphol. Rotterdam, Eindhoven en Zaventem (Brussel), en soms ook van de vliegvelden van Charleroi, Oostende of Düsseldorf.

De stedentrips gaan naar alle populaire bestemmingen in Europa of even daar buiten. Enkele populaire veel geboekte voorbeelden zijn onder andere Athene, Barcelona, Boedapest, Krakau, Lissabon, Milaan, Marrakech, Praag, Warschau, Rome en Valencia. Maar dat is nog maar een greep uit het grote aanbod aan stedentrips bij Bebsy.

Kijk bij bovenstaande reissite voor al deze mooie stedentrips en reizen.

Zie ook:


Onderwerp:
Bebsy is al vele malen getest als beste website voor stedentrips. Bebsy biedt ook strandvakanties aan, maar vooral hun stedentrips zijn speciaal en van hoge kwaliteit. Met zeer goede hotels om de beste locaties.