Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste mountainbike: Cube Reaction GTC One


De Cube Reaction GTC One is uitgeroepen tot de Mountainbike van het Jaar 2017. Ieder jaar wordt door een onafhankelijke jury de beste fietsen van het jaar gekozen. Deze verkiezing maakt deel uit van de Fiets Awards  2017 georganiseerd door de RAI Vereniging in samenwerking met het tijdschrift Fiets.

De beste mountainbike (MTB) van 2017 is de Cube Reaction GTC One. Een high tech mountainbike met elektronische schakeltechniek en Bluetooth ondersteuning op het SC-MT800 display.  Kijk bij de beste winkels voor Cube fietsen voor de SCube Reaction GTC One mountainbike van het jaar 2017 tegen de laagste prijs.

Beste mountainbike 2017: Cube Reaction GTC One

De Cube Reaction GTC One is een lichte carbon MTB die maar zo'n 11 en een halve kilo op de weegschaal brengt. De mountainbike stuurt strak en licht. Rij je over zwaar terrein dan kun je de RockShox Reba RL-voorvork inschakelen voor extra vering en demping. Via Remote Lockout schakel je deze voorvork naar behoefte in en uit.


Schakelen gaat elektronisch dankzij de Shimano's Di2 techniek (2x11). Dit schakelen gaat heel precies. Voor de afmontage is gebruik gemaakt van toponderdelen zoals een Rock Shox Reba RL vork, Fulcrum Red 66 wielen en Schwalbe banden.

Kijk bij de bovenstaande fietsenwinkel voor deze beste mountainbike van het jaar 2017 tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen mountainbikes