Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste monitor voor standaard gebruik (goede goedkope monitor)

Redactie     08:49    

Beste monitor basis klasse PhilipsBij een desktop computer heb je ook een goede monitor nodig, maar ook al je een laptop gebruikt is een goede monitor op je bureau het overwegen waard. . De computermonitor is voor een groot deel verantwoordelijk voor de kwaliteit van de beelden die de PC weergeeft, en wint het van ieder (te klein) laptop scherm. Hier hebben we een beste monitor uit de test. Het betreft de beste koop als je een eenvoudige monitor zoekt. De beste monitor voor standaard gebruik.

De ene toepassing gebruikt namelijk nogal wat meer van de monitor dan de andere. Zoek je een monitor voor een grafisch zwaardere toepassing zoals de beste monitor voor gaming of de beste monitor voor grafisch design kijk dan bij dat soort monitoren bij de andere testen van monitoren.

Beste eenvoudige goedkope monitor: Philips 243V7QDAB

Met de Philips 243V7QDAB monitor kun je films en series in Full HD bekijken en alle  computertoepassingen uitvoeren. Deze goedkope Philips monitor beschikt over een IPS paneel waarmee je vanuit iedere hoek de kleuren op de juiste manier ziet. Deze kleuren zijn bij deze computermonitor helder, scherp en natuurgetrouw.Het scherm zelf is groot (24 inch), en dat voor een relatief lage prijs (kijk bij de bovengenoemde link of het onderstaande Beste Computer Kopen voor de actuele laagste prijs). 

In de monitor zijn goede luidsprekers ingebouwd zodat je geen losse speakers nodig hebt. Deze scherp geprijsde monitor is goed genoeg voor foto bewerken en gamen al is de reactietijd van 5 milliseconde niet altijd toereikend bij zware games met veel beweging, je krijgt dan ghosting (crosstalk) waarbij de beelden nog even nalichten. 

Speel je veel games? Kijk dan bij de bovengenoemde andere monitor testen voor de beste game monitoren.

Veel meer goede monitoren en hun goedkoopste aanbieders vind je op Beste Monitor Kopen.

Onderwerp:
Hier kijken we naar een Philips monitor die als beste monitor voor standaard gebruik is getest. Meer goede monitoren vind je op Beste Monitor Kopen. Al deze links vind je hier boven. Zo koop je een goede monitor tegen de meest goedkope prijs.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.