Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste buggy kinderwagen

 

Hier de beste buggy kinderwagen uit de test van deze kleine opvouwbare kinderwagens.


Tijdens een grote internationale test van buggy kinderwagens is de Easywalker Mini buggy als beste buggy aangewezen. Deze Easywalker is veilig en makkelijk in het gebruik.

Zowel bij het rijden als het invouwen en uitvouwen is dit een fijne kinderwagen. Ook het verstellen gaat eenvoudig. De best geteste Easywalker Mini is een zeer gebruiksvriendelijke buggy.

Je koopt de Easywalker Mini buggy, evenals andere goede kinderwagens en buggy's bij de beste winkels om een buggy te kopen. Je vindt daar ook de Top 10 van kinderwagen buggy's.


Demonstratie van de Easywalker Mini buggy

Beste buggy: Easywalker Mini

Mini in de naam van de Easywalker Mini heeft niet alleen betrekking op het formaat van de inzittende. Deze kinderbuggy is tot stand gekomen in samenwerking met autofabrikant Mini. Dit verklaart ook de Britse vlag in het design van de oorspronkelijke versie van deze als beste buggy geteste kinderwagen. Inmiddels is de Easywalker Mini ook in veel andere kleuren te koop (zie de foto hieronder). De Easywalker Mini is dusdanig klein op te vouwen dat hij zelfs in de achterbak van een mini past. Handig, ook als je geen Mini rijdt!Het design van de Easywalker Mini is modern en luxe. Met zijn hippe kleurstelling, de met leer beklede duwbeugel en nette afwerking. De zitting is om te keren. Het kindje kan dus zowel naar voren als naar jou als "bestuurder" kijken. Optioneel is er een bijpassende reiswieg te koop die bovenop het frame van de Easywalker buggy geplaatst kan worden.  Andere accessoires zijn een voetenzak, een regenscherm, een muskietennet, een boodschappentas en een transporttas. Ook al deze Easywalker Mini accessoires koop je bij de bovengenoemde beste winkels om een buggy te kopen.De Easywalker Mini is niet de goedkoopste buggy, maar wel de beste buggy uit de test. En iedere bezitter van een buggy merkt dat het belangrijk is een goede buggy te bezitten. Een buggy die goed rijdt en stuurt, een buggy die makkelijk in en uit te vouwen is en een buggy die je compact kunt wegbergen. Op de combinatie van al deze punten scoort de Easywalker Mini het beste. Een terechte kinderwagen buggy uit de test.

Bij de bovengenoemde beste winkels om een buggy te kopen vind je deze buggy en andere kinderwagens tegen de laagste prijzen.

Meer testen van buggy's: Beste buggy test


Onderwerp:
De Easywalker Mini is de beste buggy uit de buggy test. Deze beste buggy kinderwagen is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen buggy en kinderwagen fabrikant Easywalker en de autofabrikant Mini. Kijk hier boven voor alle informatie over deze beste buggy kinderwagen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.