Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Easywalker buggy kinderwagen

 

Bij een test van buggy kinderwagens is de Easywalker Mini als beste buggy kinderwagen getest.

Easywalker buggy kinderwagen

Tijdens een grote internationale test van buggy kinderwagens is de Easywalker Mini buggy als beste buggy aangewezen. Deze Easywalker buggy is veilig en makkelijk in het gebruik.

Zowel bij het rijden als het invouwen en uitvouwen is dit een fijne buggy. Ook het verstellen gaat eenvoudig. De best geteste Easywalker Mini is een zeer gebruiksvriendelijke buggy.

Je koopt de Easywalker Mini buggy, evenals andere goede kinderwagens en buggy's bij de beste winkels om een buggy te kopen. Je vindt daar ook de Top 10 van kinderwagen buggy's.Demonstratie van de Easywalker Mini buggy

Beste buggy: Easywalker Mini

Mini in de naam van de Easywalker Mini heeft niet alleen betrekking op het formaat van de inzittende. Deze kinderbuggy is tot stand gekomen in samenwerking met autofabrikant Mini. Dit verklaart ook de Britse vlag in het design van de oorspronkelijke versie van deze als beste buggy geteste kinderwagen. 

Inmiddels is de Easywalker Mini ook in veel andere kleuren te koop (zie de foto hieronder). De Easywalker Mini is dusdanig klein op te vouwen dat hij zelfs in de achterbak van een mini past. Handig, ook als je geen Mini rijdt!

Easywalker Mini buggy

Verschillende versies Easywalker Mini buggy


Het design van de Easywalker Mini is modern en luxe. Met zijn hippe kleurstelling, de met leer beklede duwbeugel en nette afwerking. 

De zitting is om te keren. Het kindje kan dus zowel naar voren als naar jou als "bestuurder" kijken. Optioneel is er een bijpassende reiswieg te koop die bovenop het frame van de Easywalker buggy geplaatst kan worden.  

Andere accessoires zijn een voetenzak, een regenscherm, een muskietennet, een boodschappentas en een transporttas. Ook al deze Easywalker Mini accessoires koop je bij de bovengenoemde beste winkels om een buggy te kopen.

Easywalker buggy's

Easywalker buggy's


De Easywalker Mini is niet de goedkoopste buggy, maar wel de beste buggy uit de test. En iedere bezitter van een buggy merkt dat het belangrijk is een goede buggy te bezitten. Een buggy die goed rijdt en stuurt, een buggy die makkelijk in en uit te vouwen is en een buggy die je compact kunt wegbergen. 

Op de combinatie van al deze punten scoort de Easywalker Mini het beste. Een terechte kinderwagen buggy uit de test.

Easywalker kinderwagens en buggy's

Easywalker is een fabrikant van kinderwagens en buggy's uit Nederland. Easywalker is in 1989 opgericht en in Amsterdam gevestigd.

Easywalker buggy's en wandelwagens staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en offroad capaciteiten. De meest bekende Easywalker kinderwagens zijn de bovengenoemde Easywalker Mini buggy en de Easywalker Classic kinderwagen. Andere Easywalker buggy's zijn de Easywalker Miley en de Easywalker Jackey. Verder is er nog de Easywalker Harvey wandelwagen.

Zoals je hier boven kunt zien is de Easywalker Mini buggy in diverse designs beschikbaar. Daarnaast kent deze Easywalker buggy twee versies, de Easywalker Mini Go en de Easywalker Mini Snap buggy. De laatste Easywalker buggy kan met één druk op een knop tot een klein pakketje worden opgevouwen en is dus gebruiksvriendelijker voor de ouders dan de Go.

Bij de bovengenoemde beste winkels om een buggy te kopen vind je deze buggy en andere kinderwagens tegen de laagste prijzen.

Meer testen van buggy's: Beste buggy test


Onderwerp:
De Easywalker Mini is de beste buggy uit de buggy test. Deze beste buggy kinderwagen is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen buggy en kinderwagen fabrikant Easywalker en de autofabrikant Mini. Kijk hier boven voor alle informatie over deze beste buggy kinderwagen.

, ,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *