Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test naaimachines: Singer Mercury 8280 beste naaimachine voor thuis

Redactie     22:33    


Welke naaimachine is het beste voor huis, tuin en keukengebruik? De beste naaimachine voor de gemiddelde thuisgebruiker? Een Duitse naaimachine test wees de Singer Mercury 8280 als testwinnaar aan.


Deze test, uitgevoerd door Nähmaschine.org, koos voor de Singer Mercury 8280. Deze naaimachine bleef de W6 1235/61 en Carina 291875 voor. Een terechte testwinnaar want de Singer naaimachine is niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste naaimachine van het stel.

Beste naaimachine kopen

Al deze naaimachines zijn heel voordelig te koop bij de winkels uit het overzicht Beste Naaimachine Kopen. Daar vind je niet alleen de beste winkels om een naaimachine te kopen, maar ook de Naaimachine Top 10 en een Naaimachine Keuzehulp die je helpt om de voor jou persoonlijk beste naaimachine te vinden.

Beste naaimachine (eenvoudig): Singer Mercury 8280

Singer is in Nederland HET merk voor naaimachines. Singer biedt vele naaimachines voor alle soorten gebruikers. De test wees hun Singer Mercury 8280 aan als de beste naaimachine voor eenvoudig thuisgebruik. Er zijn betere naaimachines, met meer mogelijkheden. Maar dan praat je over mogelijkheden die vooral door professionals gebruikt worden. En deze mogelijkheden doen de prijs omhoog schieten. Aan de Singer Mercury 8280 heeft de gemiddelde gebruiker meer dan genoeg. En de prijs van deze heel goede naaimachine blijft onder de 120 euro.


De Singer 8280 is een mechanische naaimachine met 85 watt vermogen. Deze beste naaimachine uit de test haalt 700 steken per minuut en heeft 5 naaiprogramma's.

Singer is een merk naaimachines dat al generaties lang een begrip is. Singer is in Nederland bijna synoniem aan naaimachines. Zoals je bij het bovenstaande Beste Naaimachine Kopen kunt zien domineert het merk Singer de Naaimachine Top 10. Het zijn betrouwbare naaimachines van zeer hoge kwaliteit. De Singer 8280 is een basis model van deze fabrikant. Bij Beste Naaimachine Kopen vind je veel uitgebreidere naaimachines, maar voor thuisgebruik is de Singer 8280 een voordelige topper. De Singer 8280 is eenvoudig in het gebruik en je kunt er hele veel mee. Deze beste naaimachine uit de test biedt alles voor het zelf maken van kleding, gordijnen en meer.

Kijk bij het eerder genoemde Beste Naaimachine Kopen voor deze en andere top naaimachines tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van naaimachines


Onderwerpen:
Zoek je een goede betaalbare naaimachine voor thuisgebruik? Kijk dan eens naar de Singer Mercury 8280 de beste naaimachine uit een Duitse naaimachine test. Dit is een relatief goedkope naaimachine waarmee je heel veel kan. Een echte beste koop.
 

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.