Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste familiespel / bordspel

 


Ben je op zoek naar een leuk bordspel om met het gezin of een groepje vrienden te spelen? Kijk dan een naar Avonturenland van Haba. Dit bordspel is de winnaar van de Nederlandse Spellenprijs 2016 in de categorie familiespellen.


Het Avonturenland spel is online voordelig te koop. Het spel kost een kleine 40 euro, maar daarvoor het je wel het beste actuele bordspel voor de familie wat er momenteel te koop is.


Leukste familie bordspel: Avonturenland

Maar laten we beginnen met de nadelen van dit spel. Je kunt het maar met maximaal vier personen spelen. Maar voor twee, drie of vier personen is dit een fantastisch spel. Ook wordt een leeftijd van minimaal 10 jaar aanbevolen.

Avonturenland is een avontuurlijk bordspel dat je keer op keer wilt spelen. Het spel, ontworpen door Wolfgang Kramer (ook bekend van El Grade) en Michael Kiesling, laat je een avontuurlijke reis maken door een wereld vol spanning en gevaar. Je voelt je een Indiana Jones in dit spel.

Avonturenland valt op door een mooie vormgeving. Het bord, de kaarten en de stukken zien er prachtig (en uitdagend) uit. Op het spelbord zijn vijf terreinsoorten zichtbaar. Op het eerste gezicht ziet het er wat ingewikkeld uit, maar dat valt reuze mee als je het Avonturenland spel gaat spelen. De regels zijn duidelijk en makkelijk te leren.


Er zijn drie verschillende avonturen te spelen die flink afwijken in moeilijkheidsgraad maar ook in de te volgen tactiek. Dat maakt het spel nog aantrekkelijker om vaak te spelen.

Nog meer leuke bordspellen voor de familie? Ook Codenames (een spionage spel) en Quadropolis (waarin je een stad bouwt) waren genomineerd voor het beste familie-bordspel.

Tip: Alle leuke spellen zijn te vinden in het overzicht leukste spellen op HetLeuksteSpeelgoed.nl.


Al deze leuke spellen zijn te koop bij de aanbevolen beste speelgoedwinkels.

Zie ook: Beste spellen test

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.