Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Avonturenland spel getest als beste bordspel

Avonturenland is een voormalig winnaar van de Nederlandse Spellenprijs bij de familiespellen. Hier informatie over het beste familiespel en beste bordspel van dat jaar.

beste bordspel Avonturenland

Ben je op zoek naar een leuk bordspel om met het gezin of een groepje vrienden te spelen? Kijk dan een naar Avonturenland van Haba. 

Het Avonturenland spel is online voordelig te koop. Het spel kost een kleine 30 euro, weinig geld voor zoń goed bordspel.


Avonturenland spel

Leukste familie bordspel: Avonturenland

Maar laten we beginnen met de nadelen van dit spel. Je kunt het maar met maximaal vier personen spelen. Maar voor twee, drie of vier personen is dit een fantastisch spel. Ook wordt een leeftijd van minimaal 10 jaar aanbevolen.

Avonturenland is een avontuurlijk bordspel dat je keer op keer wilt spelen. Het spel, ontworpen door Wolfgang Kramer (ook bekend van El Grade) en Michael Kiesling, laat je een avontuurlijke reis maken door een wereld vol spanning en gevaar. Je voelt je een Indiana Jones in dit spel.

Avonturenland valt op door een mooie vormgeving. Het bord, de kaarten en de stukken zien er prachtig (en uitdagend) uit. Op het spelbord zijn vijf terreinsoorten zichtbaar. Op het eerste gezicht ziet het er wat ingewikkeld uit, maar dat valt reuze mee als je het Avonturenland spel gaat spelen. De regels zijn duidelijk en makkelijk te leren.

Avonturenland spel

Er zijn drie verschillende avonturen te spelen die flink afwijken in moeilijkheidsgraad maar ook in de te volgen tactiek. Dat maakt het spel nog aantrekkelijker om vaak te spelen.

Nog meer leuke bordspellen voor de familie? Ook Codenames (een spionage spel) en Quadropolis (waarin je een stad bouwt) waren genomineerd voor het beste familie-bordspel.

Tip: Alle leuke spellen zijn te vinden in het overzicht leukste spellen op HetLeuksteSpeelgoed.nl.

Dit zeggen spelers over het Avonturenland bordspel

  • Leuk en afwisselend.
  • Je blijft het spelen. Keer op keer leuk.
  • Boeiend avonturenspel voor de hele familie.
  • Goede kwaliteit en mooie vormgeving.
  • Voor de hardcore spel speler wat te eenvoudig.

Alle leuke spellen zijn te koop bij de aanbevolen beste speelgoedwinkels.

Zie ook: Beste spellen test

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Dit spel is een bordspel dat zowel leuk is als familiespel als spel voor de wat meer ervaren speler van strategische spellen. Bovendien is ieder spel weer compleet anders. Ik speel het al jaren regelmatig met veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.