Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Slowcookers test: Crock-Pot beste slowcooker

De Crockpot is de beste slowcooker uit de test, maar we kijken hier ook naar andere goede slowcookers uit de slowcooker test. Met aanbiedingen.

Crock Pot beste slowcooler in test slowcookers

Een slowcooker is een soort elektrische pan waarmee je gerechten gedurende langere tijd op een lagere temperatuur bereidt. Dat betekent dat bijvoorbeeld vlees extra zacht en mals wordt, maar het betekent ook dat voedingsstoffen beter behouden blijven en dat smaken beter gemixt worden. Wat de beste slowcooker is kun je vinden in de uitslag van deze slowcooker test.Beste slowcooker uit de test: Crock-Pot 4,7 liter

De Crock-Pot 4,7 liter is door de experts van de Pannenstore uitgeroepen tot de beste koop bij de slowcookers.
 
Deze Crock Pot is een slowcooker die makkelijk te bedienen is. Onder andere door het duidelijke display dat alle relevante informatie toont en de timer. Met de Crock Pot bereidt je verse maaltijden, ook al heb je eigenlijk geen tijd om te koken. En ook voor het warm houden van gerechten is deze beste slowcooker een prima keukenapparaat.


Beste slowcooker test: Crock-Pot

Beste slowcooker test: Crock-Pot


De Crock-Pot werkt als volgt: Je vult de slowcooker 's ochtends met verse ingrediënten en stelt de timer in. Het voedsel wordt heel langzaam gaar gekookt en eenmaal klaar schakelt de slowcooker over naar de warmhouddtand. Als je thuiskomt is je eten klaar en kun je meteen aan tafel. Ideaal!

Na gebruik kunnen de losse onderdelen van deze beste slowcooker uit de test gewoon in de vaatwasser. Ook na het koken is dit dus een makkelijk apparaat.

Crock-Pot heeft meer goede slow cookers naast deze 4,7 liter crockpot. Daarover hieronder meer.Aanbiedingen meer goede slowcookers

De Crock-Pot mag dan de beste slowcooker uit de test zijn, het is niet de enige goede slowcooker. In het overzicht met aanbiedingen van alle slowcookers hier boven vind je meer dan 100 andere slowcookers met al hun informatie.


Hieronder vind je een overzicht van enkele van de beste slowcooker merken.

Crock-Pot slowcooker

Crock-Pot is ontstaan als merknaam van de Amerikaanse Rival Company, een fabrikant van huishoudelijke elektrische apparaten die in de jaren 70 de eerste slowcooker onder de naam Crock-Pot op de markt bracht. Deze slowcooker was zo'n succes dat de naam crock pot vaak als synoniem voor de slowcooker wordt gebruikt.  Maar de Crock-Pot kreeg veel navolging, en veel andere fabrikanten brengen nu ook slowcookers uit.

Maar de Crock-Pot wordt nog steeds als de beste slowcooker beschouwd. Of slowcookers, want deze fabrikant bengt een hele reek crockpots uit. Een deel van het grote aanbod is te programmeren en voorzien van startuitstel. Er zijn Crock-pots met een inhoud van 2,4 liter, maar ook van 4,7 en 5,7 liter. Je kunt kiezen voor een Crockpot gemaakt van aardewerk, aluminium of RVS, met een glazen deksel of een niet doorzichtbaar kunststof deksel. De prijzen beginnen bij een euro of 60.

Russel Hobbs slowcooker

De Russell Hobbs slowcooker is de grootste concurrent van de Crock-Pot. Vooral de 6 liter slowcooker van Russell Hobbs. Met deze grote slowcooker maak je 6 persoons gerechten klaar. Ideaal voor grote gezinnen, maar ook voor als je voor meerdere dagen een gerecht bereid. De Russell Hobbs Souse Vide slowcooker is zelfs nog niets groter (6,5 liter). Russell Hobbs slowcooker 6 liter

Russell Hobbs slowcooker 6 liter


Heb je een minder grote slowcooker nodig? Dan heeft Russell Hobbs ook 3,5 liter slowcookers. Russell Hobbs behoort absoluut tot de beste slowcooker makers.

Tefal all in one multicooker slowcooker

Tefal heeft een all in one cooker die als slowcooker, multicooker en elektrische snelkookpan te gebruiken is. Met dit veelzijdige keukenapparaat (eerder Best Reviewed bij Kieskeurig) kun je eindeloos veel gerechten bereiden. Met een adviesprijs van circa 120 euro is hij wel wat duurder maar je koopt meer dan een slowcooker alleen.

Tristar slowcooker

Ook Tristar maakt populaire slowcookers die heel betaalbaar zijn. Er is een 3,5 liter Tristar slowcooker met 3 programma's en analoge bediening en er is een luxere en grotere 4,5 liter Tristar slowcooker met digitale bediening, digitaal display, 4 programma's en een timer.

Greenpan slowcooker

Greenpan maakt ook een goede slowcooker. Deze heeft een inhoud van 6 liter maar is met een prijs van 250 euro geen goedkope slowcooker.

Fritel slowcooker

Dan is een Fritel slowcooker een stuk goedkoper (80 euro) maar met zijn 5,5 liter inhoud wel goed voor een 6 persoons maaltijd. Deze slowcooker met 3 temperatuurstanden is verder wel eenvoudig. Deze beschikt bijvoorbeeld niet over een timer.

Andere slowcooker merken

Er zijn nog meer slowcooker merken. Bijvoorbeeld ook Sage, Bestron, Brabantia, Espressions. Bij de slowcooker aanbiedingen bovenaan kun je al deze slowcookers goedkoop vinden.Slowcooker of multicooker?

Naast de slowcooker is er ook de multicooker. Ook de multicooker is een slowcooker, maar dan met een extra mogelijkheid. Een multicooker is een slowcooker waarmee je ook onder hoge druk kunt kopen. Een multicooker is een slowcooker en een snelkookpan in één, en biedt dus meer bereidingsmogelijkheden.

Zoek je een slowcooker waarmee je ook onder hoge druk kunt kopen? Kijk dan bij onderstaande testen van multicookers.


Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van slowcookers voor de Crock-Pot slowcooker, Russell Hobbs slowcooker en andere goede slowcookers tegen een lage prijs. 


Foto: Crock-Pot


Onderwerp:
Hier vind je de beste slowcooker uit de test (beste koop). Deze Crock-Pot slowcooker kan overdag éénpans gerechten voor je koken die dan 's avonds klaar zijn als je thuiskomt. Hierboven alle informatie over deze beste slowcooker en een verwijzing naar nog veel meer goede slowcookers die je goedkoop online kunt kopen, zoals een slwocooker van MOA, Russell Hobbs, Westinghouse, Brabantia of een ander goed merk.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind de crockpot een perfecte slowcooker. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat de crockpot mijn eerste slowcooker is en dat ik daarom geen andere slowcookers ken, maar ik vind het een genot om de crockpot te gebruiken. De crock pot die ik gebruik is een versie van 4,7 liter met glazen deksel. Dat laatste vind ik erg belangrijk want ik wil wel zien wat er gebeurt.

    Het meest fijn aan de slowcooker vind ik dat je het apparaat met een gerust gevoel voor je kan laten koken als je weg bent. Ik ga echt niet van huis als er een pan op het fornuis staat, maar de crockpot is daarvoor gemaakt en dus heel goed beveiligd. Bovendien vind ik het eten uit de crockpot erg lekker. Door de langzame bereiding blijven de smaken van de ingrediënten veel beter behouden wat je vaak goed kan proeven. Het is ook gezonder doordat hierdoor vitamines behouden blijven en doordat je geen extra vet hoeft te gebruiken zoals bij bakken en braden.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.