Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Slowcookers test: Crock-Pot beste slowcooker

Redactie     11:16    


Een slowcooker is een soort elektrische pan waarmee je gerechten gedurende langere tijd op een lagere temperatuur bereidt. Dat betekent dat bijvoorbeeld vlees extra zacht en mals wordt, maar het betekent ook dat voedingsstoffen beter behouden blijven en dat smaken beter gemixt worden. Hier de uitslag van een slowcooker test.


De Crock-Pot 4,7 liter is door de experts van de Pannenstore uitgeroepen tot de beste koop bij de slowcookers. Deze slowcooker is te koop bij de Pannenstore en de andere aanbevolen winkels bij Beste Pannen Kopen. Je vind daar ook een Pannen top 10 en een Pannen Keuzehulp voor het selecteren van de voor jou beste pannen.

Beste slowcooker test: Crock-Pot 4,7 liter

Maar terug naar de beste slowcooker uit de test. De Pannenstore kiest voor de Crock-Pot 4,7 liter. Dit is een slowcooker die makkelijk te bedienen is. Onder andere door het duidelijke display dat alle relevante informatie toont en de timer. Met de Crock-Pot bereidt je verse maaltijden, ook al heb je eigenlijk geen tijd om te koken. En ook voor het warm houden van gerechten is dit een prima keukenapparaat.De Crock-Pot werkt als volgt: Je vult de slowcooker 's ochtends met verse ingrediënten en stelt de timer in. Het voedsel wordt heel langzaam gaar gekookt en eenmaal klaar schakelt de Crock-Pot over naar de warmhouddtand. Als je thuiskomt is je eten klaar en kun je meteen aan tafel. Ideaal!

Na gebruik kunnen de losse onderdelen van de Crock-Pot gewoon in de vaatwasser.  Ook na het koken is dit dus een makkelijk apparaat.

Kijk bij bovenstaande winkel voor de Crock-Pot en andere slowcookers tegen een lage prijs. Met gratis thuisbezorging binnen 24 uur.

Tip: Is deze Crock-Pot slowcooker voor jou toch niet de beste slowcooker? In het overzicht met aanbiedingen alle slowcookers vind je meer dan 100 goede slowcookers tegen een lage prijs. Je vindt er ook alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van al deze slowcookers. Kies daar zelf je beste slowcooker.

Zie ook: Meer pannen testen
Foto: Crock-Pot


Onderwerp:
Hier vind je de beste slowcooker uit de test (beste koop). Deze Crock-Pot slowcooker kan overdag éénpans gerechten voor je koken die dan 's avonds klaar zijn als je thuiskomt. Hierboven alle informatie over deze beste slowcooker en een verwijzing naar nog veel meer goede slowcookers die je goedkoop online kunt kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.