Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Slowcookers test: Crock-Pot beste slowcooker

 

De Crockpot is de beste slowcooker uit de test, maar we kijken hier ook naar andere goede slowcookers uit de slowcooker test. Met aanbiedingen.

Crock Pot beste slowcooler in test slowcookers

Een slowcooker is een soort elektrische pan waarmee je gerechten gedurende langere tijd op een lagere temperatuur bereidt. Dat betekent dat bijvoorbeeld vlees extra zacht en mals wordt, maar het betekent ook dat voedingsstoffen beter behouden blijven en dat smaken beter gemixt worden. Wat de beste slowcooker is kun je vinden in de uitslag van deze slowcooker test.

Beste slowcooker test: Crock-Pot 4,7 liter

De Crock-Pot 4,7 liter is door de experts van de Pannenstore uitgeroepen tot de beste koop bij de slowcookers.
 
Deze Crock Pot is een slowcooker die makkelijk te bedienen is. Onder andere door het duidelijke display dat alle relevante informatie toont en de timer. Met de Crock Pot bereidt je verse maaltijden, ook al heb je eigenlijk geen tijd om te koken. En ook voor het warm houden van gerechten is deze beste slowcooker een prima keukenapparaat.


Beste slowcooker test: Crock-Pot

Beste slowcooker test: Crock-Pot


De Crock-Pot werkt als volgt: Je vult de slowcooker 's ochtends met verse ingrediënten en stelt de timer in. Het voedsel wordt heel langzaam gaar gekookt en eenmaal klaar schakelt de slowcooker over naar de warmhouddtand. Als je thuiskomt is je eten klaar en kun je meteen aan tafel. Ideaal!

Na gebruik kunnen de losse onderdelen van deze beste slowcooker uit de test gewoon in de vaatwasser.  Ook na het koken is dit dus een makkelijk apparaat.

Andere goede slowcookers

De Crock-Pot mag dan de beste slowcooker uit de test zijn, het is niet de enige goede slowcooker. In het overzicht met aanbiedingen van alle slowcookers hier boven vind je meer dan 100 andere slowcookers met al hun informatie.

Russell Hobbs slowcooker 6 liter

Russell Hobbs slowcooker 6 literJe vindt daar bijvoorbeeld ook de zeer populaire 6 liter slowcooker van Russell Hobbs. Met deze grote slowcooker maak je 6 persoons gerechten klaar. Ideaal voor grote gezinnen, maar ook voor als je voor meerdere dagen een gerecht bereid.

Ook zijn daar de goede slowcookers van MOA, Westinghouse en Brabantia te vinden, evenals een goede goedkope slowcooker van Bestron of Tristar. Kijk daar voor alle mogelijkheden en lage prijzen.

In het overzicht met aanbiedingen alle slowcookers vind je meer dan 100 goede slowcookers tegen een lage prijs. Je vindt er ook alle prijzen, specificaties en mogelijkheden van al deze slowcookers. Kies daar zelf je beste slowcooker.

Slowcooker of multicooker?

Naast de slowcooker is er ook de multicooker. Ook de multicooker is een slowcooker, maar dan met een extra mogelijkheid. Een multicooker is een slowcooker waarmee je ook onder hoge druk kunt kopen. Een multicooker is een slowcooker en een snelkookpan in één, en biedt dus meer bereidingsmogelijkheden.

Zoek je een slowcooker waarmee je ook onder hoge druk kunt kopen? Kijk dan bij onderstaande testen van multicookers.


Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van slowcookers voor de Crock-Pot slowcooker, Russell Hobbs slowcooker en andere goede slowcookers tegen een lage prijs. 


Foto: Crock-Pot


Onderwerp:
Hier vind je de beste slowcooker uit de test (beste koop). Deze Crock-Pot slowcooker kan overdag éénpans gerechten voor je koken die dan 's avonds klaar zijn als je thuiskomt. Hierboven alle informatie over deze beste slowcooker en een verwijzing naar nog veel meer goede slowcookers die je goedkoop online kunt kopen, zoals een slwocooker van MOA, Russell Hobbs, Westinghouse, Brabantia of een ander goed merk.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *