Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Sparta R5E beste elektrische fiets (e-bike)

 

De Sparta R5E is bij de AD Fietstest heel goed getest. Hier meer informatie en aanbiedingen van deze Sparta elektrische fiets.


De Sparta R5E is al jaren één van de beste e-bikes. Deze Sparta e-bike is ook nog eens een heel betaalbare elektrische fiets.

Online is deze eerdere winnaar van de fietstest zelfs (gezien de kwaliteit van de e-bike) goedkoop te noemen. Kijk maar bij de onderstaande aanbiedingen.

De Sparta R5E heet tegenwoordig Sparta A-Line R5E. Je vindt de fiets bij de aanbiedingen onder die naam.

Beste elektrische fiets test: Sparta R5E

Deze Sparta elektrische fiets scoorde dan ook enkele jaren terug hoge ogen bij de AD Fietstest. Met zijn stille motor en uitstekende ondersteuning is de Sparta R5E e-bike dan ook een echte testwinnaar. Bovendien biedt deze elektrische stadsfiets veel rijcomfort.De E-Motion achterwielmotor zorgt voor een goede en comfortabele ondersteuning op zowel het vlakke als in de heuvels. Met zijn geveerde voorvork, verende zadelpen en comfortzadel is dit een heel comfortabele fiets om op rond te toeren. 

Officieel is dit een stadsfiets, dat is te merken aan het geringe aantal van 5 versnellingen en de rechte zit, maar in de praktijk is de Sparta R5E ook als elektrische toerfiets een topper. Niet voor niets was deze e-bike de winnaar in de test die op de hellende wegen van de Utrechtse Heuvelrug werd uitgevoerd.

Minpuntjes constateerde het testteam ook wel. De kabels van de Sparta R5E zijn wel weggewerkt, maar dit is niet optimaal gebeurd, en ook behoort deze elektrische fiets niet tot de lichtste uit de test. Maar allround is deze Sparta e-bike de betere van de geteste fietsen van Gazelle, Batavus, Pro E-Bike, Koga, Stella, Qwic, Keola, Bikkel, Klever, Cumberland en de eerder genoemde Specialised.

Kijk bij de bovengenoemde fietsenwinkel om te zien met hoeveel korting je deze elektrische fiets (en andere e-bikes) kunt kopen.

De AD e-bike test is te lezen in het Algemeen Dagblad van 29 april 2017
Meer testen elektrische fietsen

Foto's: Sparta

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.