Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

AD Fietstest: Sparta R5E beste elektrische fiets (e-bike)

Redactie     10:59    


Bij de AD Fietstest 2017 is de Sparta R5E uitgeroepen tot de beste elektrische fiets (e-bike) uit de test. Er werden 12 elektrische fietsen getest van onder andere Stella, Gazelle, Sparta, Bikkel, Batavus en Qwic.


Weliswaar scoorde de Specialised Turbo Vado een iets hoger cijfer bij het testpanel, maar deze e-bike is twee keer zo duur dan de Sparta R5E die als overall winnaar bij de elektrische fietsen test werd uitgeroepen. Deze winnende Sparta e-bike is evenals veel andere goede elektrische fietsen met een zeer hoge korting online te koop bij de beste online verkopers van Sparta fietsen.

Beste elektrische fiets test: Sparta R5E

Met zijn stille motor en uitstekende ondersteuning is de Sparta R5E een echte testwinnaar. Bovendien biedt deze elektrische stadsfiets veel rijcomfort.De E-Motion achterwielmotor zorgt voor een goede en comfortabele ondersteuning op zowel het vlakke als in de heuvels. Met zijn geveerde voorvork, verende zadelpen en comfortzadel is dit een heel comfortabele fiets om op rond te toeren. Officieel is dit een stadsfiets, dat is te merken aan het geringe aantal van 5 versnellingen, maar in de praktijk is de Sparta R5E ook als elektrische toerfiets een topper. Niet voor niets was deze e-bike de winnaar in de test die op de hellende wegen van de Utrechtse Heuvelrug werd uitgevoerd.

Minpuntjes constateerde het testteam ook wel. De kabels van de Sparta R5E zijn wel weggewerkt, maar dit is niet optimaal gebeurd, en ook behoort deze elektrische fiets niet tot de lichtste uit de test. Maar allround is deze Sparta e-bike de betere van de geteste fietsen van Gazelle, Batavus, Pro E-Bike, Koga, Stella, Qwic, Keola, Bikkel, Klever, Cumberland en de eerder genoemde Specialised.

Kijk bij de bovengenoemde fietsenwinkel om te zien met hoeveel korting je deze elektrische fiets (en andere e-bikes) kunt kopen.

De AD e-bike test is te lezen in het Algemeen Dagblad van 29 april 2017
Meer testen elektrische fietsen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.