Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tuinsproeier test: Gardena maakt de beste tuinsproeiers

 

Gardena tuinsproeiers zijn als beste tuinsproeier getest. De eerste twee plaatsen in de test waren voor een Gardena zwenksproeier. Hier informatie en aanbiedingen van deze Gardena tuinsproeiers.

Beste Gardena tuinsproeier test

In Duitsland zijn de tuinsproeiers getest. Daarbij kwamen Gardena tuinsproeiers zowel als beste tuinsproeier, als nummer twee en als beste koop uit de test. Hier de Gardena succesnummers uit de tuinsproeier test.

Kijk voor al deze beste tuinsproeiers tegen een lage prijs bij de onderstaande aanbiedingen van Gardena tuinsproeiers.


Beste tuinsproeier test: Gardena Comfort Aquazoom 350

Bij de Duitse test, uitgevoerd door Vergleich, is de Gardena Comfort Aquazoom 350 als beste tuinsproeier uit de test gekomen. De Gardena Comfort Aquazoom 350 beschikt over een traploos instelbare reikwijdte van 7 tot 21 meter. 

Deze als beste tuinsproeier geteste Gardena tuinsproeier besproeit zo tot 350 vierkante meter wat hem ook geschikt maakt voor zowel kleine als wat grotere tuinen. Een goede zwenksproeier voor rechthoekige oppervlakten.

Beste tuinsproeier test Gardena

Kijk bij bovenstaande winkels voor de Gardena Comfort Aquazoom zwenksproeier tegen de laagste prijs.

De nummer 2 uit de tuinsproeier test: Gardena ZoomMaxx

De Gardena ZoomMaxx is een heel variabele zwenksproeier geschikt voor alle gazons, of die nu breed, smal, groot of klein zijn. Deze tuinsproeier is geschikt om gazons van oppervlakken van 9 tot 216 vierkante meter te besproeien, maar kan ook makkelijk worden verplaatst.

Beste zwenksproeier Gardena tuinsproeier test

De waterdoorvoer is traploos regelbaar zodat je het besproeiingsgebied nauwkeurig kunt instellen. De sproeibreedte stel je via een schuif in en loopt uiteen van 3 tot 12 meter. De reikwijdte (van 3 tot 18 meter) kan worden aangepast met de stelring. Eigenaren van een groot gazon kunnen meerdere sproeiers achter elkaar aansluiten. Deze tuinsproeier is voordelig te koop bij de Bol tuinwinkel.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Gardena tuinsproeiers tegen de laagste prijs.

Zie ook:
Foto's: Gardena


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *