Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tuinsproeier test: Gardena maakt de beste tuinsproeiers

Redactie     10:52    


In Duitsland zijn de tuinsproeiers getest. Daarbij kwamen Gardena tuinsproeiers zowel als beste tuinsproeier, als nummer twee en als beste koop uit de test. Hier de Gardena succesnummers uit de tuinsproeier test.

Kijk voor al deze beste tuinsproeiers tegen een lage prijs bij de aanbiedingen van Gardena tuinsproeiers.

Beste tuinsproeier test: Gardena Comfort Aquazoom 350

Bij de Duitse test, uitgevoerd door Vergleich, is de Gardena Comfort Aquazoom 350 als beste tuinsproeier uit de test gekomen. De Gardena Comfort Aquazoom 350 beschikt over een traploos instelbare reikwijdte van 7 tot 21 meter. Deze als beste tuinsproeier geteste Gardena tuinsproeier besproeit zo tot 350 vierkante meter wat hem ook geschikt maakt voor zowel kleine als wat grotere tuinen. Een goede zwenksproeier voor rechthoekige oppervlakten.


Kijk bij bovenstaande winkels voor de Gardena Comfort Aquazoom zwenksproeier tegen de laagste prijs.

De nummer 2 uit de tuinsproeier test: Gardena ZoomMaxx

De Gardena ZoomMaxx is een heel variabele zwenksproeier geschikt voor alle gazons, of die nu breed, smal, groot of klein zijn. Deze tuinsproeier is geschikt om gazons van oppervlakken van 9 tot 216 vierkante meter te besproeien, maar kan ook makkelijk worden verplaatst.


De waterdoorvoer is traploos regelbaar zodat je het besproeiingsgebied nauwkeurig kunt instellen. De sproeibreedte stel je via een schuif in en loopt uiteen van 3 tot 12 meter. De reikwijdte (van 3 tot 18 meter) kan worden aangepast met de stelring. Eigenaren van een groot gazon kunnen meerdere sproeiers achter elkaar aansluiten. Deze tuinsproeier is voordelig te koop bij de Bol tuinwinkel.


Beste koop: Gardena 2082-20 zwenksproeier

Bij die winkel koop je ook de Gardena 2082-20 tuinsproeier die in de tuinsproeier test tot beste koop is uitgeroepen. Dit is een standaard tuinsproeier. Een heel eenvoudig maar degelijk stuk tuingereedschap die gewoon doet wat hij moet doen, je tuin besproeien. Met een prijs ruim onder de 20 euro is dit een echte beste koop.


Je besproeit met deze sproeier vakken van 7 tot 17 meter, het sproeibereik bedraagt maximaal 13 meter.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Gardena tuinsproeiers tegen de laagste prijs.

Meer testen van tuinsproeiers


Foto's: Gardena

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.