Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste fietstassen

 


Het aanwijzen van een beste fietstas is lastig omdat niet iedereen zijn fietstas op dezelfde manier gebruikt en ook omdat de keuze van een fietstas smaakgebonden is. Maar toch hebben wij hier twee fietstassen die als best getest zijn voor dagelijks gebruik. Een dubbele fietstas en een shopper model. Deze fietstassen bieden veel ruimte, zijn handig in het gebruik, goed van kwaliteit en bovendien goedkoop geprijsd.


Het Fietstascenter in zijn fietstas test koos voor twee fietstassen van de Nederlandse fabrikant Fastrider als beste koop als fietstas voor het dagelijks gebruik en de boodschappen. Je koopt deze fietstassen goedkoop via onderstaande link en via de aanbevolen winkels op Beste Fietstas Kopen. Daar vind je tevens de Fietstas Top 10 en een Fietstas Keuzehulp om de voor jou beste fietstassen te vinden.


Beste fietstas voor dagelijks gebruik: Fastrider Traffic dubbele fietstas

De dubbele polyester fietstas uit de Traffic-serie van Fastrider biedt een zee aan ruimte van twee keer 20 liter. Daarmee kun je veel boodschappen en andere spullen meenemen. Harde bodemplaten zorgen ervoor dat de fietstas goed in model blijft en dat je boodschappen niet in de knel komen. Ook zwaardere boodschappen zijn zo goed te vervoeren.Het bevestigen van deze fietstas op je fiets gaat heel eenvoudig via bevestigingsriemen. Daarna laat je hem gewoon zitten, want een fietstas als deze is bedoeld voor continue gebruik.

De Fastrider Traffic dubbele fietstas is ook een veilige fietstas met grote reflectievlakken. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de snelbinders en eventueel te gebruiken led-verlichting. Een heel goede en praktische fietstas!


Beste fietstas voor boodschappen: Fastrider Traffic shopper

Uit dezelfde serie koos het Fietstascenter de shopper van Fastrider als beste fietstas voor de boodschappen. Het voordeel van een shopper model is dat je deze van de fiets kunt afhalen en als boodschappentas kunt gebruiken. Je neemt hem dus als tas mee de winkel, vult hem, en hangt hem weer aan de bijbehorende haken op de fiets. Dankzij de schouderband is de Fastrider Traffic shopper comfortabel als draagtas te gebruiken.Handig, maar ten opzichte van de dubbele fietstas lever je bij zo'n boodschappentas natuurlijk wel ruimte in. De inhoud van de shopper bedraagt 15,5 liter wat fors minder is dan de twee keer 20 liter van de bovenstaande dubbele fietstas.Zoals we al schreven het is lastig een beste fietstas aan te wijzen. Het is maar waar je voor kiest.

Bij het hierboven genoemde Beste Fietstas Kopen vind je alle goede fietstassen, hun prijzen en alle informatie.

Zie ook: Alle testen fietstassen
Foto's: Fastrider


Onderwerpen:
In een fietstassen test is een dubbele fietstas van Fastrider als beste dubbele fietstas getest. Daarnaast werd een Fastrider shopper werd als beste shopper voor op de fiets getest. Een shopper is een fietstas die je van de fiets kunt afnemen om de tas als boodschappentas (shopper) te gebruiken. 


, beste fietstas test, goede boodschappentas fiets, beste fietstassen test.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *