Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tenten test: Beste familietent

Redactie     11:26    


Welke tent is de beste als je met de hele familie op vakantie gaat? Het Duitse Vergleich testte tenten uit. Hier vind je de beste familietent voor maximaal 6 personen uit deze tenten test, de Vaude Badawi Long.

Alle genoemde familietenten (en heel veel meer tenten) zijn te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Tent Kopen. Daar koop je goedkoop online de beste tenten.

Beste tent 6 personen: Vaude Badawi Long

De 6-persoons versie van de Vaude Badawi kwam bij de grootste tenten als beste tent uit de test.  Is een tent voor 6 personen je te groot? De Vaude Badawi is er ook in een 4 persoons versie.

Maar hier kijken we naar de beste zespersoons tent uit de test. De beste familietent. De uniek vormgegeven Vaude Badawi Long biedt een zee aan ruimte. De binnentent is 90 graden gedraaid zoals iedereen in de lengte kan slapen. Er zijn twee slaapcabines en voor spullen zijn er wel 12 opbergzakken in de tent aanwezig.


Outdoormerk Vaude levert een perfecte familietent af voor bij slecht weer. De Vaude Badawi is waterdicht en bestand tegen sterke wind. De ventilatie is uitstekend.

Ook is de beste familietent uit de test makkelijk op te zetten. De stokken zijn gecodeerd met kleur en stokslurven maken het opzetten eenvoudig. Voor zo'n ruimte tent is de Vaude Badawi Long 6P verbazend licht, deze beste familietent weegt slechts  17 kilo.

Vergleich waardeerde deze beste 6-persoons tent uit de test met en Zeer Goed.

Kijk bij de winkels op het bovengenoemde Beste Tent Kopen voor deze familietent tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen tenten


Samenvatting:
De beste familietent uit een Duitse test van tenten is , Vaude Badawi Long. Deze beste familietent voor 6 personen is er ook (als Vauda Badawi) als tent voor 4 personen. Kijk hierboven voor deze beste gezinstent uit de beste tenten test. Meer goede familietenten en ook grotere en kleinere tenten vind je op het bovenaan genoemde Beste Tenten Kopen.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.