Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Kleine tenten test: Beste tent 2 personen / bijzettent kind

De Vaude Campo Compact is als beste kleine tent getest. Dit is een goede 2 persoons tent van hoge kwaliteit.
Beste tent 2 personen of bijzettent test

Zoek je een goede tweepersoons tent? Deze kleine tenten zijn getest. Hier de beste 2 persoons tent uit de tenten test. Dit is het beste tentje voor 2 personen.

De beste kleine tent

De keuze van het testteam van Vergleich, dat de test uitvoerde, viel op de Vaude Campo Compact. Een kleine tent die zijn naam eer aandoet. De 2 persoons Campo is compact en bovendien zeer licht. Slechts drie kilo weegt deze beste tent voor 2 personen uit de test.

>>> TIP: Koop deze beste tweepersoons tent en andere goede testen tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels genoemd in Beste Tenten Kopen.

Beste 2 persoons tent: Vaude Campo Compact

Een Zeer Goed scoorde deze kleine koepeltent in de tenten test. Het is dan ook een leuk en inderdaad zeer goed tentje. De Vaude Campo is overigens ook een een vierpersoons en vijfpersoons versie te koop. Dan heet deze tent respectievelijk de Campo Grande en de Campo Casa. Ook deze tenten vind je bij het overzicht op Beste Tenten Kopen.

De als beste tweepersoons tent geteste Vaude Campo Compact is mooi afgewerkt met dichtgetapte naden en lichte aluminium stangen.

Opgezet is deze tent 305 bij 140 centimeter groot bij een hoogte van 105 centimeter. Dat is aardig ruim voor een 2 persoons tent. De tent kan aan één kant open, en daar zit ook een luifel.

De 2 persoons Vaude Campo Compact is een leuke bijzettent voor een kind of 2 kinderen, maar ook een goede tent om mee te nemen bij een trektocht of naar een festival (al is dit gezien de prijs absoluut geen wegwerptent).

Kijk bij het bovenstaande Beste Tenten kopen voor de goedkoopste aanbieder van deze beste tent uit de test en andere goede tenten.

Zie ook: Alle testen tenten


Onderwerpen:
Samenvatting:
De Vaude Campo Compact is de beste 2 persoons tent uit de test. Deze beste tent voor 2 personen is een compacte lichtgewicht tent, geschikt als bijzettent, trekkingtent of festivaltent, of als kleine kampeertent voor 2 personen.