Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tenten test: Beste tent 2 personen

Redactie     14:10    


Zoek je een goede tweepersoons tent? Deze kleine tenten zijn getest. Hier de beste 2 persoons tent uit de tenten test. Dit is het beste tentje voor 2 personen.

De keuze van het testteam van Vergleich, dat de test uitvoerde, viel op de Vaude Campo Compact. Een kleine tent die zijn naam eer aandoet. De 2 persoons Campo is compact en bovendien zeer licht. Slechts drie kilo weegt deze beste tent voor 2 personen uit de test.

>>> TIP: Koop deze beste tweepersoons tent en andere goede testen tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels genoemd in Beste Tenten Kopen.

Beste 2 persoons tent: Vaude Campo Compact

Een Zeer Goed scoorde deze kleine koepeltent in de tenten test. Het is dan ook een leuk en inderdaad zeer goed tentje. De Vaude Campo is overigens ook een een vierpersoons en vijfpersoons versie te koop. Dan heet deze tent respectievelijk de Campo Grande en de Campo Casa. Ook deze tenten vind je bij het overzicht op Beste Tenten Kopen.

De als beste tweepersoons tent geteste Vaude Campo Compact is mooi afgewerkt met dichtgetapte naden en lichte aluminium stangen.

Opgezet is deze tent 305 bij 140 centimeter groot bij een hoogte van 105 centimeter. Dat is aardig ruim voor een 2 persoons tent. De tent kan aan één kant open, en daar zit ook een luifel.

De 2 persoons Vaude Campo Compact is een leuke bijtent voor de kinderen, maar ook een goede tent om mee te nemen bij een trektocht of naar een festival.

Kijk bij het bovenstaande Beste Tenten kopen voor de goedkoopste aanbieder van deze beste tent uit de test en andere goede tenten.

Zie ook: Alle testen tenten


Onderwerpen:
Samenvatting:
De Vaude Campo Compact is de beste 2 persoons tent uit de test. Deze beste tent voor 2 personen is een compacte lichtgewicht tent, geschikt als bijtent, trekkingtent of festivaltent, of als kleine kampeertent voor 2 personen. 

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.