Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Tenten test: Beste 3 persoons tent

De beste 3 persoons tent uit de test is een Coleman tunneltent. Kijk hier voor aanbiedingen van deze beste tent voor 3 personen en voor andere goede 3 persoons tenten,

Coleman Coastline beste tent 3 personen test

Op zoek naar een goede tent? We hebben diverse internationale tests van tenten voor je verzameld. Dit keer kijken we  naar de beste 3 persoons tent uit de test, de Coleman Coastline 3.

Vergleich testte 3 persoons tenten en de beste tent uit deze tenten test was de ook in Nederland zeer populaire Coleman Coastline. Deze beste tent scoorde in de test als enige 3 persoons tent een Zeer Goed.


Beste 3-persoons tent: Coleman Coastline 2 / 3

De Coleman Coastline is er diverse versies voor een verschillend aantal personen. Wij kijken hier naar de 3 persoons Coleman Coastline 3 (ook wel Coastline 2 / 3 genoemd) die in deze categorie als beste tent is getest.

Deze beste 3 persoons tent uit de test is een sterke polyester tunneltent met stokken van licht fiberglas. De tent is stabiel en ventileert goed. Het grondzeil is ingenaaid en met een opstaande rand. Dit houdt vocht en insecten buiten.

Coleman Coastline beste 3 persoons tent test
>>> TIP: Kijk op Beste Tenten Kopen waar je deze tent en andere goede tenten tegen een laagste prijs kunt kopen.

Voor het slapen is er één 3-persoons slaapcabine, en voor de toegang beschikt deze de beste 3 persoons tent uit de test over twee deuropeningen en twee ventilatiekleppen. Verder zijn er binnenzakken en een geïntegreerde kabelgleuf aanwezig.

De Coleman Coastline is op het eerste gezicht geen bijzondere en spectaculaire tent, maar het is wel een heel degelijke en goed functionerende tent voor 2 of 3 personen van prima kwaliteit. 

Het ontwerp is goed doordacht en deze 3 persoons tent is makkelijk op te zetten. De flexibele lichte stangen van glasvezel houden zelfs bij sterke wind goed stand. De Coleman Coastline is heel geschikt als trekkingtent.


Kijk voor deze tent en andere tenten bij Beste Tenten Kopen. Je vindt daar alle goede tenten en hun goedkoopste aanbieders. Of kijk bij de bovenaan bij de link naar de Coleman Coastline voor alle informatie en de actuele lage prijs van deze beste 3 persoons tent uit de test van tenten.


Zie ook: Alle beste tenten uit de test voor meer testen van tenten, ook in andere formaten.

Foto's: Coleman Tenten


Samenvatting:
De Coleman Coastline 2 / 3 is de beste drie persoons tent uit de test. Deze beste 3 persoons tent uit de tenten test is van hoge kwaliteit, makkelijk of te zetten en praktisch in het gebruik. De Coleman Coastline 3 is ook zeer geschikt als trekkingtent voor 3 personen of 2 personen.