Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Tenten test: Beste tent 4 personen

Redactie     11:59    


Wat is de beste tent om mee te gaan kamperen? In Duitsland zijn de tenten getest. Daarbij kwam de Robens Midnight Dreamer as beste tent voor 4 personen uit de test. Kijk hier voor de uitslag van deze tenten test.


Deze en andere tenten tegen de laagste prijs

Kijk voor de actuele laagste prijs van deze beste 4 persoons tent uit de test bij de aanbiedingen van de Robens Midnight Dreamer. Meer goede tenten en meer goedkope aanbieders van tenten vind je op Beste Tenten Kopen

Hieronder meer informatie over de beste tent uit de test.

Beste tent 4 personen: Robens Midnight Dreamer

De Robens Midnight Dreamer is een tunneltent die ruimte biedt aan vier personen. De tent weegt nauwelijks meer dan 10 kilo en is daarom makkelijk mee te nemen. Toch is deze beste tent uit de test lekker ruim. Met zijn nokhoogte van 190 centimeter is de tent hoog genoeg om in te staan.


Het grondzeil is geïntegreerd en de naden zijn getapet zodat er geen water naar binnen kan, hoe hard het ook regent. Het is alleen jammer dat deze tent geen luifel heeft om droog buiten te zitten als het regent.

Plezierig zijn de twee "deuren". In de praktijk is het erg makkelijk als je een deur kunt kiezen. Ook is er veel opbergruimte in deze tent aanwezig. Naast veel opbergvakken is er een voortent waarin je veel bagage kwijt kan. Voor het slapen zijn twee slaapcabines aanwezig. Grote ramen zorgen voor veel licht, en 's avonds kun je deze ramen "sluiten" met gordijnen.

Ook handig: Het Clip On-systeem waarmee je de tent snel en eenvoudig op kunt zetten.

Kijk voor deze tent en andere goede tenten tegen de laagste prijs bij het bovenstaande Beste Tenten Kopen.

Zie ook: Alle beste testen uit de test voor meer testen van tenten, ook voor kleinere tenten en grote gezinstenten.

Foto: Robens


Samenvatting:
In een Duitse test is de Robens Midnight Dreamer als beste tent voor 4 personen getest. Hier boven de informatie over deze beste vier persoons tent uit de test. Deze beste 4 persoons tent uit de test is een ruime maar lichtgewicht tunneltent. 

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.