Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste radio

 

De Imperial Dabman i200 is als beste radio getest. Het is een beste koop, want er is ook nog een uitgebreidere versie met CD en bluetooth.

Imperial Dabman i200 radio

Is een radio een ouderwets apparaat? Nee, absoluut niet als je een radio van de laatste generatie neemt. Zo'n radio speelt niet alleen FM-radio af, maar ook DAB+ digitale radio en internetradio. En je kunt muziek van computer, tablet of smartphone naar de radio streamen. Hier de beste radio uit de test die tot dit alles in staat is.


De Radioshop testte de Imperial Dabman i200 als beste radio voor thuis. Deze zeer veelzijdige radio kan dit alles aan. Het is een FM-radio, DAB+-radio, Internet-radio en WiFi-speaker in één.
Tip: De beste en goedkoopste aanbieders van alle goede DAB+ radio's vind je op Beste DAB+ Radio Kopen.

Beste radio: Imperial Dabman i200

De vele duizenden radiostations die op internet te vinden zijn kun je allemaal beluisteren met deze Imperial Dabman radio. Het aanbod stopt dus zeker niet met een handjevol FM-kanalen. De hele wereld komt binnen met deze op internet aan te sluiten radio.


Imperial Dabman i200 radio dab+


Maar ook de gewone radiostations ontvang je met de Imperial Dabman i200 in de allerbeste kwaliteit. Het is namelijk een DAB+ radio die het digitale radiosignaal uit de ether kan ontvangen. Maar ook digitale signalen van dichter bij huis kunnen ontvangen worden. Sluit de Imperial Dabman i200 aan op je WiFi netwerk en je kunt vanaf alle aangesloten apparatuur zoals smartphones, tablets, computers en laptops muziek streamen.

De radio kan bedient worden met een afstandsbediening, maar dankzij een app kun je ook je telefoon hiervoor gebruiken. De radio kan geleverd worden met een bruine, zwarte of witte behuizing.

Imperial Dabman i200 radio digitaal

En ook niet geheel onbelangrijk, uit de Imperial Dabman i200 radio komt een prima geluid.

Nog meer mogelijkheden met de Imperial Dabman i200CD

Eigenlijk constateren we bij de Imperial Dabman i200 maar één nadeel. Je kunt streamen via WiFi maar bluetooth wordt niet ondersteund. De oplossing daarvoor is echter niet ver weg. Wil je Bluetooth ondersteuning? Kies dan voor de  Imperial Dabman i200CD. Helaas is deze wel zo'n 70 euro duurder en daarmee een stuk duurder dan de als beste koop aangewezen Imperial Dabman i200. (Kijk bij bovenstaande winkel voor de actuele prijzen).

Imperial Dabman radio met CD en bluetooth


Maar dit prijsverschil komt vooral doordat deze duurdere versie ook over een CD/DVD speler beschikt. Dit is dan ook geen radio meer, maar een complete digitale media-set. Ook de Imperial Dabman i200CD koop je bij de hierboven genoemde winkel.

>>> TIP: Je vindt bij bovenstaande winkel ook een Radio Keuzehulp waarmee je snel en makkelijk een selectie kunt maken met de voor jou beste radio's.

Zie ook: Meer beste radio's uit de test


Onderwerpen:
Beste tafelradio met DAB plus is volgens de radio test van de Radioshop de Imperial Dabman i200. Hier alle informatie en een aanbieding van deze beste radio uit de DAB+ radio test. Op het bovenstaande Beste DAB+ Radio Kopen vind je aanbiedingen van nog meer goede digitale radio's.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.