Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test fietsendrager dak. Thule beste dakdrager fiets

Redactie     17:33    


De meeste fietsendragers plaats je op de trekhaak, maar niet iedere auto beschikt over een trekhaak. Een fietsendrager voor op het dak van de auto is een alternatief. Bij een test van dakdragers voor de fiets is de Thule Proride 598 als beste fietsendrager uit de test gekomen.


De Thule Proride 598 is bovendien een voordelige fietsendrager.  Veel goedkoper dan fietsendragers voor op de trekhaak. Maar zo'n dakdrager voor de fiets heeft wel nadelen.

>>> TIP: Kijk voor meer goede fietsendragers bij het overzicht Beste Fietsendrager Kopen.

Daar vind je de winkels die de fietsendragers tegen de laagste prijs verkopen.  Bovendien vind je op Beste Fietsendrager Kopen een Fietsendrager Keuzehulp en de top 10 van fietsendragers.

Beste fietsendrager dak: Thule Proride 598

Vooral voor het vervoer van racefietsen is de Thule Proride 598 zeer geschikt. het Fietsendragercenter koos bijvoorbeeld voor deze Thule dakdrager als beste fietsendrager voor een racefiets.Maar zoals we al schreven, een fietsendrager voor op het dak heeft wel nadelen. Dat zit hem vooral in het te dragen gewicht. Met de Thule Proride 598 en andere dakdragers kun je maar één fiets vervoeren, en die mag niet zwaarder dan 20 kilo zijn. Een gewone fiets blijft wel onder dat gewicht, maar een e-bike is vaak zwaarder.

Zoek je echter een fietsendrager voor één (niet al te zware) fiets dan is de Thule Proride 598 een goedkope optie.Dankzij de unieke framehouder en wielgoot is de fiets makkelijk op het dak te plaatsen. De koppelbegrenzer geeft je controle over de kracht die op het fietsframe wordt gezet en grote zachte zelfklemmende kussens voorkomen schade aan je frame. Tanden op de onderste klem en wielhouders zorgen er voor dat de fiets veilig vast op het dak staat.

Kortom, als je een fietsendrager voor op het dak zoekt is deze Thule dakdrager de beste koop.


Deze en andere fietsendragers vind je op het bovenstaande Beste Fietsendrager Kopen. Kijk daar voor de goedkoopste winkels, de Fietsendrager Top 10 en heel veel informatie over fietsendragers.

Zie ook: Testen fietsendragers


Onderwerp:
Voor het vervoeren van een lichte fiets (tot 20 kilo) zoals een racefiets of een mountainbike is de Thule Proride dakdrager een goede goedkope fietsendrager. Deze beste fietsendrager voor op het dak is niet geschikt voor zware fietsen zoals een e-bike. Kijk voor de beste fietsendragers voor zwaardere fietsen op het bovengenoemde Beste Fietsendrager Kopen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.