Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test fietsendrager dak. Thule beste dakdrager fiets

 

De Thule dakdrager voor de fiets is als beste fietsendrager voor op het dak van de auto getest. Zelfs een zwaardere fiets kun je zo makkelijk op het autodak vervoeren.


De meeste fietsendragers plaats je op de trekhaak, maar niet iedere auto beschikt over een trekhaak. Een fietsdrager voor op het dak van de auto is een alternatief. Bij een test van dakdragers voor de fiets is de Thule Proride 598 als beste fietsendrager voor op dak uit de test gekomen.


De Thule Proride 598 is bovendien een voordelige fietsendrager.  Veel goedkoper dan fietsendragers voor op de trekhaak. Maar zo'n dakdrager voor de fiets heeft wel nadelen. Een gewone fiets, laat staan een e-bike, til je niet zomaar op het dak van de auto.

Voor een lichte racefiets of mountainbike is een fietsendrager op het dak van de auto echter wel zeer geschikt, en een goedkope keuze.

>>> TIP: Kijk voor aanbiedingen van meer goede fietsendragers in het aanbieding overzicht op Beste Fietsendrager Kopen.

Daar vind je de winkels die de fietsendragers tegen de laagste prijs verkopen.  Bovendien vind je op Beste Fietsendrager Kopen een Fietsendrager Keuzehulp en de top 10 van fietsendragers.

Beste fietsendrager dak: Thule Proride 598

Vooral voor het vervoer van racefietsen en mountainbikes is de Thule Proride 598 een zeer geschikte dakdrager. Onder andere het Fietsendragercenter koos bijvoorbeeld voor deze Thule dakdrager als beste fietsendrager voor een racefiets.




Maar zoals we al schreven, een fietsendrager voor op het dak heeft wel nadelen. Dat zit hem vooral in het te dragen gewicht. Met de Thule Proride 598 en andere dakdragers kun je maar één fiets vervoeren, en die mag niet zwaarder dan 20 kilo zijn. Een gewone fiets blijft wel onder dat gewicht, maar een e-bike is vaak zwaarder.

Zoek je echter een fietsendrager voor één (niet al te zware) fiets dan is de Thule Proride 598 een goedkope dakdrager voor een fiets. Je kunt ook twee van deze fietsdragers op het dak plaatsen voor 2 racefietsen of mountainbikes.



Een fiets til je niet zo maar op het dak. Vooral een stadsfiets of andere "gewone" fiets niet. Dankzij de unieke framehouder en wielgoot is ook een wat zwaardere fiets echter makkelijk op het dak te plaatsen. 

De koppelbegrenzer geeft je controle over de kracht die op het fietsframe wordt gezet en grote zachte zelfklemmende kussens voorkomen schade aan je frame. Tanden op de onderste klem en wielhouders zorgen er voor dat de fiets veilig vast op het dak staat.

Kortom, als je een fietsendrager voor op het dak zoekt is deze Thule dakdrager de beste koop.



Deze dakdrager voor de fiets en andere fietsdragers vind je op het bovenstaande Beste Fietsendrager Kopen. Kijk daar voor de goedkoopste winkels, de Fietsendrager Top 10 en heel veel informatie over fietsendragers.

Zie ook: Beste fietsendrager test


Foto's: Thule

Onderwerp:
Voor het vervoeren van een lichte fiets (tot 20 kilo) zoals een racefiets of een mountainbike is de Thule Proride dakdrager een goede goedkope fietsendrager. Deze beste fietsendrager voor op het dak is niet geschikt voor zware fietsen zoals een e-bike. Kijk voor de beste fietsendragers voor zwaardere fietsen op het bovengenoemde Beste Fietsendrager Kopen of bij de andere testen van fietsdragers.

,


Over mij

Mijn foto
Altijd op zoek naar het beste wat er te koop is.Maar dan wel voor een goede prijs. Ik mag graag testen en adviseer mensen graag bij het kiezen van het voor hen beste product. En erover schrijven is mijn passie!

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *