Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste lage wandelschoenen test

 

De beste lage wandelschoenen uit de test, met de beste lage wandelschoenen dames en heren. Deze test is van ANWB Op Pad.

Beste lage wandelschoenen test ANWB

Lage wandelschoenen zijn goede allround wandelschoenen. Vroeger werden lage wandelschoenen vooral gebruikt op goed begaanbare paden, maar tegenwoordig zijn deze schoenen ook vaak geschikt voor zwaardere terreinen. Hier de drie lage wandelschoenen die als beste getest zijn.

Deze lage wandelschoenen test is uitgevoerd door Op Pad, het outdoor magazine van de ANWB. Twee wandelschoenen kwamen als beste lage wandelschoenen voor zowel dames als heren uit de ANWB test, de Salomon Evasion 2 GTX en de Scarpa Zen Pro.

Dit zijn twee behoorlijk verschillende soorten lage wandelschoenen. Hieronder meer informatie over de beste lage wandelschoenen uit de ANWB wandelschoenen test.

Beste allround lage wandelschoenen: Salomon Evasion 2 GTX 

De Salomon Evasion 2 GTX  is de allrounder van de twee lichte wandelschoenen die als beste getest zijn. Beide testwinnaars haalde het maximaal aantal punten, maar door zijn hogere allround capaciteiten en lagere prijs kun je deze wandelschoen van Salomon als beste wandelschoenen beschouwen.


Beste lage wandelschoen allround: Salomon

Beste lage wandelschoen allround: Salomon


De door de ANWB best geteste Salomon Evasion 2 GTX is een lage wandelschoen met een goede pasvorm, een goede pasvorm en een soepele manier van lopen. De lage wandelschoenen bieden goede grip op alle terreinen. Dit is dus een uitstekende allround wandelschoen. De wandelschoenen zitten comfortabel en voorkomen vermoeide voeten.


Beste lage wandelschoenen licht terrein: Scarpa Zen Pro

Zen Pro van Scarpa haalde eveneens de hoogste score maar is minder geschikt voor zwaar terrein en bovendien wat duurder dan de Salomon Evasion 2 GTX wandelschoenen. De Scarpa Zen Pro lage wandelschoen doet sterk aan een hardloopschoen denken, niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua eigenschappen. 

Door het ontbreken van een membraan zijn deze lage wandelschoenen minder goed tegen water bestand, maar daarentegen zijn ze wel weer goed tegen transpiratie.


Beste lage wandelschoenen licht terrein: Scarpa

Beste lage wandelschoenen licht terrein: Scarpa


Beste lage wandelschoenen voor dames: Keen Terradora 

En dan hebben we nog een derde winnaar. De Keen Terradora. Deze lage wandelschoen is er echter alleen in een versie voor vrouwen terwijl de twee bovenstaande lage wandelschoenen zowel als damesschoen als herenschoen verkrijgbaar zijn.

De Keen Terradora blinkt uit in loopcomfort en ook de demping is zeer goed. Evenals de Salomon is deze lage wandelschoen van Keen een prima allrounder.

Beste lage wandelschoenen dames: Keen

Beste lage wandelschoenen dames: Keen


Kijk bij de aanbiedingen wandelschoenen voor al deze beste lage wandelschoenen (en nog meer goede lage wandelschoenen) tegen de laagste prijs bij de beste winkels waar je goede wandelschoenen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer testen van wandelschoenen


Onderwerp:
Bij een wandelschoenen test van de ANWB gepubliceerd in hun tijdschrift Op Pad (2017) kwamen wandelschoenen van Salomon, Scarpa en Keen als beste lage wandelschoenen uit de test. Hierboven informatie over deze beste lage wandelschoenen uit de ANWB test van wandelschoenen.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *