Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste krultang

Redactie     17:17    


Een goede krultang hoeft niet duur te zijn! Hier de vier beste krultangen uit de test. Het betreft de beste krultang voor grote krullen, de beste krultang voor kleine krullen, voor natuurlijke krullen en de beste automatische krultang.


Deze krultang test is uitgevoerd door de experts van de Stijltangstore. Daar kun je al deze krultangen kopen. Kijk op Beste Krultang Kopen voor de goedkoopste winkels, de Krultang Top 10 en een Krultang Keuzehulp met reviews, tests en gebruikerservaringen.

Beste Krultang voor natuurlijke krullen: BaByliss C325E

Wil je natuurlijke krullen? Dan is de BaByliss C325E de beste krultang uit de test. Dit is een voordelige krultang die een mooi natuurlijk resultaat geeft. Ionische techniek voorkomt pluizen en statisch haar. Krullen kan in temperaturen tussen de 150 en 180 graden.De krultang is snel op temperatuur en met een klem kun je je lok vastzetten om je handen vrij te houden. Dankzij isolatie kun je de tang aan het uiteinde veilig vastpakken. Helaas heeft deze goedkope krultang geen keramische coating.

Beste krultang voor grote krullen: Remington Ci9532 Pearl Pro Curl 

Wil je grote krullen? Dan is de Remington Ci9532 Pearl Pro Curl de beste krultang voor jou. Dit dankzij een diameter van 3,2 centimeter. De temperatuur is instelbaar tussen de 130 en 210 graden. Op het display kun je deze temperatuur aflezen. Hoe dikker je haar, hoe hoger je de temperatuur kunt instellen.


In slechts 30 seconden is de krultang gebruiksklaar. En als je hem niet gebruikt schakelt deze automatisch uit. Wel zo veilig! Ook veilig is de temperatuur-vergrendeling.

De Remington Ci9532 Pearl Pro Curl is een complete goede krultang die toch best goedkoop is.

Beste krultang voor kleine krullen: Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Ook voor wie kleine krullen wil maar Remington de beste krultang. Deze goede krultang beschikt over een toelopende staaf met een diameter van 13.3 tot 25 millimeter. Het snoer is lekker lang (3 meter) en de krultang beschikt over 10 temperatuurstanden.Dankzij de keramische technologie is je kostbare haar veilig bij deze krultang. De temperatuur loopt van 120 tot 220 graden. Het LCD-scherm geeft je alle informatie en aan de veiligheid hebben de makers veel aandacht besteedt. Draai lok voor lok je kapsel om de keramisch gecoate krultang, hou deze even vast en laat dan los. Voor een prachtig resultaat!

Beste automatische krultang: BaByliss Curl Secret C1200E

Deze automatische krultang is wat duurder, maar het gebruiksgemak is hoog en het resultaat prachtig. De BaByliss Curl Secret C1200E maakt automatisch de gewenste krullen, of deze nu grof, compact of los zijn. Geef aan wat je wilt, en deze krultang doet de rest. Je geeft tevens zelf aan of het haar naar links of rechts gekruld moet zijn.Kijk bij het bovenstaande Beste Krultang Kopen voor o.a. de beste krultangen tegen de laagste prijs en de Krultang Top 10.

Publicatie test: Zomer 2017
Meer testen krultangen

Foto bovenaan: Remington

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.