Krultang test: Beste krultangen voor verschillende krullen

Kijk eens naar deze krultangen als je de beste krultang zoekt. Het betreft de beste krultang voor verschillende soorten krullen en de beste automatische krultang.

Beste krultang test. Alle beste krultangen

Een goede krultang hoeft niet duur te zijn! Hier de vier beste krultangen uit de test. Het betreft de beste krultang voor grote krullen, de beste krultang voor kleine krullen, de beste krultang voor natuurlijke krullen en de beste automatische krultang.

Het betreft uitstekende krultangen van BaBylisse en Remington. Natuurlijk zijn er nog meer goede krultangen. Kijk op Beste Krultang Kopen voor meer goede krultangen, de goedkoopste winkels, de Krultang Top 10 en een Krultang Keuzehulp met reviews, tests en gebruikerservaringen.

Beste Krultang voor natuurlijke krullen: BaByliss C325E

Wil je natuurlijke krullen? Dan is de BaByliss krultang de beste krultang uit de test. BaByliss heeft een serie krultangen met daarin zelfs krultangen die zijn geoptimaliseerd voor kleine krullen, middelgrote krullen of grote krullen. De hier genoemde BaByliss C325E is de beste allrounder.

Dit is, evenals de andere BaBayliss krultangen, een voordelige krultang die een mooi natuurlijk resultaat geeft. Ionische techniek voorkomt pluizen en statisch haar. Krullen kan in temperaturen tussen de 150 en 180 graden.

Babyliss krultang


De krultang is snel op temperatuur en met een klem kun je je lok vastzetten om je handen vrij te houden. Dankzij isolatie kun je de tang aan het uiteinde veilig vastpakken. Helaas heeft deze goedkope krultang geen keramische coating.

Beste krultang voor grote krullen: Remington Ci9532 Pearl Pro Curl 

Wil je grote krullen? Dan is de Remington Pearl Pro Curl de beste krultang voor jou. Dit dankzij een diameter van 3,2 centimeter. De temperatuur is instelbaar tussen de 130 en 210 graden. Op het display kun je deze temperatuur aflezen. Hoe dikker je haar, hoe hoger je de temperatuur kunt instellen.
Kijk voor de lage actuele prijs bij de aanbiedingen Remington krultangen.

Remington krultang

In slechts 30 seconden is de krultang gebruiksklaar. En als je hem niet gebruikt schakelt deze automatisch uit. Wel zo veilig! Ook veilig is de temperatuur-vergrendeling.

De Remington Ci9532 Pearl Pro Curl is een complete goede krultang die toch best goedkoop is.

Beste krultang voor kleine krullen: Remington CI96W1 Silk Curling Wand

Ook voor wie kleine krullen wil maar Remington de beste krultang. Deze goede krultang beschikt over een toelopende staaf met een diameter van 13.3 tot 25 millimeter. Het snoer is lekker lang (3 meter) en de krultang beschikt over 10 temperatuurstanden.

Remington krultang test


Dankzij de keramische technologie is je kostbare haar veilig bij deze krultang. De temperatuur loopt van 120 tot 220 graden. Het LCD-scherm geeft je alle informatie en aan de veiligheid hebben de makers veel aandacht besteedt. Draai lok voor lok je kapsel om de keramisch gecoate krultang, hou deze even vast en laat dan los. Voor een prachtig resultaat!

Ook deze beste krultang voor kleine krullen vind je goedkoop bij de eerder genoemde aanbiedingen van Remington krultangen.

Beste automatische krultang: BaByliss Curl Secret

Deze automatische krultang is wat duurder, maar het gebruiksgemak is hoog en het resultaat prachtig. De BaByliss Curl Secret maakt automatisch de gewenste krullen, of deze nu grof, compact of los zijn. Geef aan wat je wilt, en deze krultang doet de rest. Je geeft tevens zelf aan of het haar naar links of rechts gekruld moet zijn.

Babyliss krultang automatischHierboven vind je links naar de aanbiedingen van BaByliss en Remington krultangen. Andere fabrikanten van goede krultangen zijn onder meer Max Pro, CHI, Carmen, Revamp, Philips en Braun. Kijk op Beste Krultang Kopen voor een goede krultang van deze merken.

Kijk bij het bovenstaande Beste Krultang Kopen voor o.a. de beste krultangen tegen de laagste prijs en de Krultang Top 10.

Meer testen krultangen

Foto bovenaan: Remington krultang


Onderwerp:
Bij de test hierboven vind je de test resultaten uit de krultang test waarin is gekeken naar verschillende soorten krullen. Je vind hier bijvoorbeeld de beste krultang uit de test voor kleine krullen, de beste krultang voor grote krullen en voor middelgrote krullen. Of kies voor de beste krultang uit de test voor natuurlijke krullen. Nog meer goede krultangen vind je op het bovenaan genoemde Beste Krultang Kopen.