Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stella elektrische fiets beste koop bij e-bike test

Redactie     08:19    


De Stella Vicenza Superior is bij de E-bike Test van de Consumentenbond E-bike Test 2017 uitgeroepen tot Beste Koop. Van de 36 geteste elektrische fietsen biedt de Stella Vicenza Superior de beste kwaliteit voor zijn prijs.

Vooral de soepele elektrische ondersteuning en de uitmuntende bouwkwaliteit zorgde voor deze hoge score. Twee jaar terug won deze elektrische fiets van Stella ook al de titel “Beste Elektrische Fiets tot €2000,-“ bij de ANWB.

Let op! De Stella Vicenza Superior is niet bij de fietsenwinkel te koop maar je kunt hem direct bij Stella aanschaffen. Kijk hier voor de gratis brochure of vraag een proefrit aan.Beste Koop: Stella Vicenza Superior elektrische fiets

Stella Vicenza Superior Nero heet de nieuwste versie van deze prijswinnende e-bike. Het is een bijzonder complete elektrische fiets die leverbaar is met 3, 7 of 8 versnellingen. De fluisterstille voorwielmotor biedt 9 ondersteuningsstanden.Het is ook een veilige elektrische fiets met een gesloten kettingkast, rollerbrake en V-brake en een AXA Defender RL ringslot. Het gel-zadel is aangenaam geveerd en ook de single shock instelbare Suntour voorvork draagt bij aan het hoge rijcomfort. Verder is de Stella Vicenza Superior voorzien van LED verlichting waarbij het achterlicht geïntegreerd is in de accu en anti-lek banden.


De actieradius van deze beste koop bij de elektrische fietsen is ook dit in orde. Tot wel 150 kilometer! Een upgrade tot 185 kilometer is ook nog mogelijk.

Kortom, de Stella Vincenza Superior biedt heel veel voor het weinige geld dat deze elektrische fiets kost. Kijk in bovenstaande brochure voor de laagste actuele prijs.

Datum test: zomer 2017
Meer testen elektrische fietsen


Foto's: Stella Fietsen

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.