Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Stella Vicenza Superior beste koop e-bike

Zoek je een goede elektrische fiets die ook nog eens heel betaalbaar is? De Stella Vicenza Superior is een e-bike de al jaren goed uit de test komt. Zo was deze Stella elektrische fiets eerder testwinnaar bij de ANWB e-bike test. 


De Stella Vicenza Superior is al jaren een populaire en bijzonder goede Stella elektrische fiets tegen een aantrekkelijke prijs. Zo werd deze Stella e-bike in een test van 36 e-bikes als Beste Koop getest. De Stella Vicenza Superior leverde de beste kwaliteit voor zijn prijs.

Vooral de soepele elektrische ondersteuning en de uitmuntende bouwkwaliteit zorgde voor deze hoge score. Ook de titel “Beste Elektrische Fiets tot €2000,-“ uit een ANWB e-bike test is ooit gewonnen door de Stella Vicenza Superior.

Let op! De Stella Vicenza Superior is niet bij de fietsenwinkel te koop maar je kunt hem direct bij Stella aanschaffen. 


De Stella Vicenza is een elektrische fiets die met zijn tijd mee gaat. Ieder jaar brengt Stella weer een verbeterde versie van de Stella elektrische fiets uit. Of versies om precies te zijn, want deze Stella e-bike is er als Stella Vicenza Premium, Superior en Pro.


Beste Koop: Stella Vicenza Superior elektrische fiets

Stella Vicenza Superior FDST  is de meest bekroonde e-bike uit de Vicenza serie. Het is een bijzonder complete elektrische fiets die leverbaar is met 8 versnellingen en een keuze uit 3 accu's. De fluisterstille voorwielmotor biedt 9 ondersteuningsstanden.

De Stella Vicenza Superior is ook een veilige elektrische fiets met een gesloten kettingkast, rollerbrake en V-brake en een AXA Defender RL ringslot. Het gel-zadel is aangenaam geveerd en ook de single shock instelbare Suntour voorvork draagt bij aan het hoge rijcomfort. 

Verder is de Stella Vicenza Superior voorzien van LED verlichting waarbij het achterlicht geïntegreerd is in de accu en anti-lek banden.
De actieradius van deze beste koop bij de elektrische fietsen is ook dit in orde. Met de Stella Vicenza Superior fiets je met trapondersteuning tot wel 120 kilometer. Een upgrade tot 170 kilometer is ook nog mogelijk.

De toevoeging FDST bij de Stella Vicenza FDST e-bike staat voor Full Suspension Dual Technology.Dit heeft betrekking op de vering van de fiets. Full suspension betekent dat de Stella elektrische fiets zowel over voorvering als achtervering beschikt. 

Deze dubbele vering zorgt voor een heel goede opvang van schokken en trillingen. Hierdoor fietst de Stella Vicenza FDST heel rustig en aangenaam.
De beide veringen (voor en achter) werken bij de Stella Vicenza FDST los van elkaar wat zorgt voor een hele goede gewichtsverdeling en een meer evenwichtige vering. Ook op onverharde wegen is de Stella Vicenza een aangenaam fietsende e-bike.

Kortom, de Stella Vincenza Superior biedt heel veel voor het weinige geld dat deze elektrische fiets kost. Kijk in bovenstaande brochure voor de laagste actuele prijs.


Stella elektrische fietsen

De Nederlandse e-bike specialist Stella heeft naam gemaakt met goede elektrische fietsen die relatief goedkoop worden aangeboden. Stella doet de verkoop van de e-bikes helemaal zelf. De Stella fietsen koop je niet bij een dealer of andere fietsenwinkel maar via de eigen Stella winkels of aan huis.

De meeste Stella fietsen worden namelijk bij de koper thuis verkocht. Stella komt aan huis met de elektrische of de elektrische fietsen waar je interesse in hebt en vervolgens kun je de fiets in de eigen buurt uittesten. Ook de Stella service kan aan huis plaats vinden.

Naast de Stella Vicenza Superior en de andere Stella Vicenza e-bikes zijn er nog veel meer Stella elektrische fietsen op die manier te koop. Stella biedt een ruime keuze uit damesfietsen, herenfietsen, seniorenfietsen, transportfietsen, trekkingfietsen, schoolfietsen en ook meer specifieke fietsen zoals een vouwfiets, een driewieler (volwassenen), mountainbike of vouwfiets, Maar een Stella fiets is altijd een elektrische fiets want Stella is een echte e-bike specialist.

In de bovenaan aan te vragen gratis brochure vind je alle informatie over alle Stella elektrische fietsen.Onderwerp:
De Stella Vincenza Superior is in het verleden als beste e-bike getest door de ANWB en is gezien zijn prijs de beste koop. Hoewel dat al weer even geleden is, is de Stella Vincenza Superior nog steeds één van de beste e-bikes voor een lage prijs. Kijk hier voor alle informatie en de meest recente aanbieding van de Stella Vincenza en andere Stella e-bikes.