Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Stella Vicenza Superior beste koop e-bike

 


De Stella Vicenza Superior is al jaren een populaire en bijzonder goede Stella elektrische fiets tegen een aantrekkelijke prijs. Zo testte de Consumentenbond deze Stella e-bike ooit uit 36 e-bikes als Beste Koop in hun e-bike test. De Stella Vicenza Superior leverde de beste kwaliteit voor zijn prijs.

Vooral de soepele elektrische ondersteuning en de uitmuntende bouwkwaliteit zorgde voor deze hoge score. Ook de titel “Beste Elektrische Fiets tot €2000,-“ uit een ANWB e-bike test is ooit gewonnen door de Stella Vicenza Superior.

Let op! De Stella Vicenza Superior is niet bij de fietsenwinkel te koop maar je kunt hem direct bij Stella aanschaffen. 
Beste Koop: Stella Vicenza Superior elektrische fiets

Stella Vicenza Superior FDST heet de nieuwste versie van deze prijswinnende e-bike. Het is een bijzonder complete elektrische fiets die leverbaar is met 8 versnellingen en een keuze uit 3 accu's. De fluisterstille voorwielmotor biedt 9 ondersteuningsstanden.De Stella Vicenza Superior is ook een veilige elektrische fiets met een gesloten kettingkast, rollerbrake en V-brake en een AXA Defender RL ringslot. Het gel-zadel is aangenaam geveerd en ook de single shock instelbare Suntour voorvork draagt bij aan het hoge rijcomfort. 

Verder is de Stella Vicenza Superior voorzien van LED verlichting waarbij het achterlicht geïntegreerd is in de accu en anti-lek banden.


De actieradius van deze beste koop bij de elektrische fietsen is ook dit in orde. Met de Stella Vicenza Superior fiets je met trapondersteuning tot wel 120 kilometer. Een upgrade tot 170 kilometer is ook nog mogelijk.

Kortom, de Stella Vincenza Superior biedt heel veel voor het weinige geld dat deze elektrische fiets kost. Kijk in bovenstaande brochure voor de laagste actuele prijs.


Foto's: Stella Fietsen


Onderwerp:
De Stella Vincenza Superior is in het verleden als beste e-bike getest door de ANWB en de Consumentenbond (Beste Koop). Hoewel dat al weer even geleden is, is de Stella Vincenza Superior één van de beste e-bikes voor een lage prijs. Kijk hier voor alle informatie en de meest recente aanbieding van de Stella Vincenza Superior.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.