Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

De beste outdoor USB stick

 

De beste outdoor UB stick is een USB geheugenstick die de data heel goed beschermt tegen extreme omstandigheden zoals vocht, stof en schokken.

Als je je data op een USB stick zet is het wel de bedoeling dat als je belangrijke documenten, foto's, video's en andere bestanden veilig zijn. Aan welke USB stick kun je je data veilig toevertrouwen? Hier de beste USB stick die tegen een stootje kan uit een vergelijkende test van USB geheugensticks.

Beste USB stick outdoor

De beste USB stick die niet snel beschadigd raakt is de Silicon Power Jewel J80 Titanium usb stick die voordelig te koop is bij de aanbiedingen van USB sticks. Maar wat maakt de Silicon Power Jewel J80 tot de beste USB geheugenstick uit de test?


Beste USB stick test:  Silicon Power Jewel J80 Titanium

Op de als beste USB stick geteste Silicon Power Jewel J80 Titanium kun je niet alleen veel bestanden kwijt (de opslagcapaciteit van de hoogste versie bedraagt 128GB), maar je zal je data niet snel verliezen door schade aan de USB stick.

Deze memorystick is namelijk bestand tegen stof. water en schokken. En je raakt deze beste USB stick niet snel kwijt want deze is zo ontworpen dat je hem makkelijk aan je sleutelbos kan hangen.

Overigens is deze beste USB stick uit de test ook te koop in de kleinere opslagcapaciteiten 8GB, 16GB, 32GB en 64GB. Tegen een (veel) lagere prijs natuurlijk, zodat je altijd kunt kiezen voor een USB stick met de opslagruimte die je nodig hebt.

Duur is deze veilige USB stick nooit. Ook voor de 125GB versie betaal je nog geen 30 euro. En de 16GB en 32GB USB sticks zijn zelfs goedkoper dan 15 euro.
 

Beste outdoor USB stick waterbestendig


Het is een goedkope USB geheugenstick die je data goed tegen de omstandigheden beschermt. Je zou het een outdoor USB stick kunnen noemen. Van een regenbui schrikt deze stick niet. Sterker nog je kan hem gerust in een plas water laten vallen. Je gegevens zijn veilig op de Silicon Power Jewel J80 Titanium, en je hebt ze altijd bij de hand.

Neem deze USB stick gerust mee tijdens een survival of op een bouwplaats. Silicon Power geeft niet voor niets levenslange fabrieksgarantie op zijn USB sticks.

Beste waterbestendige USB stick

En ook op andere punten presteert deze beste geteste USB stick prima. Ten eerste heb je de grote opslagcapaciteit, en ten tweede is deze Silicon Power geheugenstick razendsnel. Via usb 3.0 zet je bestanden tot wel 10 keer sneller over dan met usb 2.0. En met de de Silicon Power software maak je back-ups en beveilig je de usb stick zodat je documenten en bestanden na diefstal of verlies niet in verkeerde handen kunnen vallen.

Zelfs aan het per ongeluk wissen van bestanden is gedacht. De Recuva File Recovery software wordt meegeleverd. Hiermee kun je bestanden snel en makkelijk terughalen.

Wat alleen een gemis is, is een meegeleverde wachtwoord beveiliging. Al kun je dat gelukkig oplossen met gratis software om de USB stick te beveiligen.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor deze en andere USB sticks tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen USB sticks


Samenvatting:
Bij een USB stick test is de Silicon Power Jewel J80 Titanium als beste USB stick voor outdoor gebruik getest. Deze beste USB stick is heel praktisch, je kunt hem als sleutelhanger gebruiken zodat je hem altijd bij je hebt. Deze beste USB geheugenstick uit de test is te koop in alle opslagcapaciteiten. Hierboven alle aanbiedingen en meer goede USB sticks. Deze beste USB geheugenstick kent geen wachtwoord beveiliging, maar hiervoor kun je hier boven software gratis downloaden.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.