Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test: Dit is de beste USB-stick

Redactie     08:00    

Als je je data op een USB-stick zet is het wel de bedoeling dat als je belangrijke documenten, foto's, video's en andere bestanden veilig zijn. Aan welke USB-stick kun je je data veilig toevertrouwen? Hier de beste USB-stick uit de test.


De beste USB-stick om je data aan toe te vertrouwen is de Silicon Power Jewel J80 Titanium usb stick die voordelig te koop is bij de aanbiedingen van USB sticks. Maar wat maakt de Silicon Power Jewel J80 tot de beste USB geheugenstick?


Beste USB-stick test:  Silicon Power Jewel J80 Titanium

Op de als beste USB-stick geteste Silicon Power Jewel J80 Titanium kun je niet alleen veel bestanden kwijt (de opslagcapaciteit bedraagt 128GB), maar deze data is ook heel veilig op deze geheugenstick. Deze is namelijk bestand tegen stof. water en schokken. En je raakt deze beste USB-stick niet snel kwijt want deze is zo ontworpen dat je hem makkelijk aan je sleutelbos kan hangen.

Overigens is deze beste USB stick uit de test ook te koop in de kleinere opslagcapaciteiten 8GB, 16GB, 32GB en 64GB. Tegen een (veel) lagere prijs natuurlijk, zodat je altijd kunt kiezen voor een USB stick met de opslagruimte die je nodig hebt.
 Van een regenbui schrikt deze stick niet. Sterker nog je kan hem gerust in een plas water laten vallen. Je gegevens zijn veilig op de Silicon Power Jewel J80 Titanium, en je hebt ze altijd bij de hand.

Neem deze USB-stick gerust mee tijdens een survival of op een bouwplaats. Silicon Power geeft niet voor niets levenslange fabrieksgarantie op zijn USB-sticks.


En ook op andere punten presteert deze beste geteste USB-stick prima. Ten eerste heb je de grote opslagcapaciteit, en ten tweede is deze Silicon Power geheugenstick razendsnel. Via usb 3.0 zet je bestanden tot wel 10 keer sneller over dan met usb 2.0. En met de de Silicon Power software maak je back-ups en beveilig je de usb stick zodat je documenten en bestanden na diefstal of verlies niet in verkeerde handen kunnen vallen.

Zelfs aan het per ongeluk wissen van bestanden is gedacht. De Recuva File Recovery software wordt meegeleverd. Hiermee kun je bestanden snel en makkelijk terughalen.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor deze en andere USB-sticks tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen USB-sticks

Samenvatting:
Bij een USB stick test is de Silicon Power Jewel J80 Titanium als beste USB stick getest. Deze beste USB stick is heel praktisch, je kunt hem als sleutelhanger gebruiken zodat je hem altijd bij je hebt. Deze beste USB geheugenstick uit de test is te koop in alle opslagcapaciteiten. Hierboven alle aanbiedingen en meer goede USB-sticks.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.