Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste outdoor USB stick

De beste outdoor USB stick is een USB geheugenstick die de data heel goed beschermt tegen extreme omstandigheden zoals vocht, stof en schokken.

Als je je data op een USB stick zet is het wel de bedoeling dat als je belangrijke documenten, foto's, video's en andere bestanden veilig zijn. Aan welke USB geheugenstick kun je je data veilig toevertrouwen? Hier de beste USB stick die tegen een stootje kan uit een vergelijkende test van USB geheugensticks. Oftewel, de beste oudoor geheugenstick.

Beste USB stick outdoor

De beste USB stick die niet snel beschadigd raakt is de Silicon Power Jewel J80 usb stick die voordelig te koop is bij de aanbiedingen van USB sticks. Maar wat maakt de Silicon Power Jewel J80 tot de beste outdoor USB stick uit de test?


Beste USB stick test:  Silicon Power Jewel J80

Op de als beste outdoor USB stick geteste Silicon Power Jewel J80 kun je niet alleen veel bestanden kwijt (de opslagcapaciteit van de hoogste versie bedraagt 128GB), maar je zal je data niet snel verliezen door schade aan de memorystick.

Deze outdoor memorystick is namelijk bestand tegen stof. water en schokken. En je raakt deze beste USB stick outdoor niet snel kwijt want deze is zo ontworpen dat je hem makkelijk aan je sleutelbos kan hangen.

Overigens is deze beste outdoor USB stick uit de test ook te koop in de kleinere opslagcapaciteiten dan 128GB. Er zijn ook J80 geugensticks met 8GB, 16GB, 32GB en 64GB ruimte. Tegen een (veel) lagere prijs natuurlijk, zodat je altijd kunt kiezen voor een USB stick met de opslagruimte die je nodig hebt.

Duur is deze veilige USB stick nooit. Ook voor de 125GB versie betaal je maar zo'n 20 euro. En de 16GB en 32GB USB sticks zijn nauwelijks duurder dan 10 euro. Kijk voor de actuele winkelprijzen bij de bovenstaande link naar de Silicon Power Jewel J80 memorystick.
 

Beste outdoor USB stick waterbestendig


Deze beste outdoor USB stick is een goedkope USB geheugenstick die je data goed tegen de omstandigheden beschermt. Een memorystick die de benaming outdoor USB stick waard is. Van een regenbui schrikt deze outdoor USB stick niet. Sterker nog je kan de memorystick gerust in een plas water laten vallen. Je gegevens zijn veilig op de Silicon Power Jewel J80, en je hebt je bestanden altijd bij de hand.

Neem deze outdoor USB stick gerust mee tijdens een survival of op een bouwplaats. Silicon Power geeft niet voor niets levenslange fabrieksgarantie op zijn USB sticks.

Beste waterbestendige USB stick

En ook op andere punten presteert deze beste geteste USB stick prima. Ten eerste heb je de grote opslagcapaciteit, en ten tweede is deze Silicon Power geheugenstick razendsnel. Via usb 3.0 zet je bestanden tot wel 10 keer sneller over dan met usb 2.0. En met de de Silicon Power software maak je back-ups en beveilig je de usb stick zodat je documenten en bestanden na diefstal of verlies niet in verkeerde handen kunnen vallen.

Zelfs aan het per ongeluk wissen van bestanden is gedacht. De Recuva File Recovery software wordt meegeleverd. Hiermee kun je bestanden snel en makkelijk terughalen.

Wat alleen een gemis is, is een meegeleverde wachtwoord beveiliging. Al kun je dat gelukkig oplossen met gratis software om de USB stick te beveiligen.

Over Silicon Power

Silicon Power is een specialist in data opslag apparatuur uit Taiwan. Silicon Power maakt opslag hardware voor consumenten en bedrijven. Naast de Jewel J80 memorystick en andere USB geheugensticks zijn dat ondermeer ook SSD's, externe harde schijven en geheugenkaarten. Silicon Power staat bekend om heel goede hardware, met vaak geavanceerde technieken, tegen een heel aantrekkelijke prijs. Als specialist in data opslag fet Silicon Power veel aan ontwikkeling van zijn producten.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor deze beste outdoor USB stick en andere goede USB memorysticks tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer testen USB sticks


Samenvatting:
Bij een USB stick test is de Silicon Power Jewel J80 als beste USB stick voor outdoor gebruik getest. Deze beste outdoor USB stick is heel praktisch, je kunt de memorystick als sleutelhanger gebruiken zodat je hem altijd bij je hebt. Deze beste outdoor memorystick uit de test is te koop in alle opslagcapaciteiten. Hierboven alle aanbiedingen en meer goede USB sticks. Deze beste USB geheugenstick kent geen wachtwoord beveiliging, maar hiervoor kun je hier boven software gratis downloaden.