Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Bladblazer test: De 3 beste bladblazers

 

Hier vind je de beste elektrische bladblazers: De beste elektrische bladblazer, de beste accu bladblazer en de beste benzine bladblazer.

de beste bladblazer uit de test

Wat is de beste bladblazer? We kijken hier naar drie soorten bladblazers en de beste bladblazer uit die categroei. Het betreft de beste bladblazer op benzine, de beste elektrische bladblazer en de beste accu bladblazer (de beste bladblazer met accu).
Hieronder vind je van elke soort bladblazers de beste bladblazer uit de test,

Wil je meer algemene tips en informatie over dit soort bladblazers en de beste bladblazer in die categorie. Kijk dan op Beste Bladblazer Kopen. Je vind daar de beste winkels om al deze beste bladblazers en andere goede bladblazers goedkoop te kopen, maar je vindt er ook de bladblazer top 10 en een bladblazer keuzehulp waarmee je zelf de voor jou beste bladblazer kunt selecteren.

Maar nu de beste bladblazers in drie categorie├źn:

Beste elektrische bladblazer

De meest verkochte bladblazers zijn elektrische bladblazers. Deze apparaten functioneren prima en zijn heel betaalbaar. Deze als beste elektrische bladblazers, zoals de elektrische bladblazers van Wolf Garten koop je bijvoorbeeld al voor minder dan 60 euro.

beste elektrische bladblazer

Wolf Garten elektrische bladblazer


Een nadeel van een elektrische bladblazer is natuurlijk wel dat je altijd aan een draadje vast zit. Maar deze bladblazers voor weinig geld wel een totaaloplossing voor al die rondslingerende bladeren in je tuin. 

Neem bijvoorbeeld de bovenstaande Wolf Garten bladblazer. Deze beste elektrische bladblazer is tevens een bladzuiger en het tuinafval wordt versnipperd en komt terecht in een 50 liter opvangzak.

Het is een sterke 2.600 watt elektrische bladblazer / bladzuiger die comfortabel is in het gebruik. Het apparaat is licht (slechts 3,5 kilo) en voorzien van een extra handvat voor extra goede grip. Ook handig zijn de neuswielen waardoor je deze beste bladblazer uit de test niet hoeft te tillen.

Ook handig: Aan het uiteinde van de blaaspijp zit een hark waarmee je natte bladeren kunt losschrapen. Een bladblazer van prima kwaliteit die ook nog eens best goedkoop is. Kijk bij bovenstaande winkels voor de actuele prijs.


Beste bladblazer met accu

Het is natuurlijk heel erg plezierig als je snoerloos wilt blazen maar dit heeft wel zijn prijs.Neem bijvoorbeeld onderstaande Black+Decker accu bladblazer. Deze beste accu bladblazer is ruim honderd euro duurder dan de Wolf Garten met snoer. Maar de extra bewegingsvrijheid is onbetaalbaar.

beste bladblazer met accu

Deze beste accu-bladblazer is voorzien van een 36 volt 2,0 Ah Li-Ion accu. Je kunt er mee blazen, zuigen en versnipperen. De opvangzak is met 17,5 liter een stuk kleiner dan die van de Wolf Garten, maar dat maakt deze accu-bladblazer wel handzamer en aangezien je het blad versnippert is het volume groot genoeg.

Een extra soft-grip handvat een een draagriem maken deze Black & Decker tot een comfortabele bladblazer. Bovendien is het blaasvermogen in te stellen en heb je een keuze tussen een Eco-mode en Turbo-mode.


Beste bladblazer met benzinemotor: McCulloch MAC GBV 345

Voor het echt zware werk wordt een benzineblazer aangeraden.  De McCulloch MAC GBV 345 is de beste bladblazer met benzinemotor. Dit is een heel krachtige bladblazer / bladzuiger / bladversnipperaar waarmee je snel grote terreinen bladvrij kunt maken.

beste bladblazer op benzine

Deze krachtpatser onder de bladblazers is voorzien van een 45 liter opvangzak. Je blaast alle bladeren bij elkaar, zuigt deze op via de zuigfunctie en de versnipperfunctie brengt het volume tot een zestiende terug.

Kijk voor deze drie beste bladblazers / bladzuigers tegen de laagste prijs bij de online winkels op het bovengenoemde Beste Bladblazer Kopen. Daar vind je nog veel meer goede bladblazers en bladzuigers.

Getest door: Bladblazerstore
Zie ook: Meer testen bladblazers

Foto bovenaan: Wolf Garten


Onderwerp:
Hier kijken we naar drie beste bladblazers in drie categorie├źn. De beste elektrische bladblazer, de beste accu bladblazer en de beste benzine bladblazer. Meer testen en meer informatie over de beste bladblazers vind je bij de bladblazer test hier boven.

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *