Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste elektrische bladblazer

 

Kijk hier voor de beste elektrische bladblazer uit de test en andere goede elektrische bladblazers.


Wat is de beste bladblazer? Hier kijken we naar de beste elektrische bladblazer uit de test. De elektrische bladblazer is de meest verkochte en meest gebruikte bladblazer. Een goede elektrische bladblazer is goedkoop in aanschaf maar werkt toch plezierig en efficiƫnt.

Als je voor een elektrische bladblazer kiest heb je de keuze tussen een bladblazer met accu of een elektrische bladblazer zonder accu. 

Met een elektrische bladblazer zonder accu ben je minder mobiel, want je hebt een stroomsnoer nodig, maar je bespaart een flink bedrag op de aanschafkosten. Hier de beste elektrische bladblazer zonder accu, een echte beste koop.

Heb je toch liever een draadloze accu bladblazer? Kijk dan bij de beste accu bladblazers uit de test.

De beste elektrische bladblazers

Hier vind je dus de beste elektrische bladblazers met een snoer. Goedkoop en effectief, maar je moet wel een stroomhaspel gebruiken om je hele tuin of stoep van blad te ontdoen. 

Hieronder de beste elektrische bladblazers uit de test en een overzicht met alle goede elektrische bladblazers waaruit je zelf heel makkelijk en snel je beste elektrische bladblazer kan selecteren.

Bladblazer en bladzuiger

Een goede elektrische bladblazer kun je meestal ook beste bladzuiger noemen. De beste bladblazers hebben namelijk ook een zuigfunctie. Met een standaard bladblazer blaas je al het blad op een hoop. Daarna moet je het opvegen en in een zak of container doen. 

Tegenwoordig hebben echter bijna alle goede elektrische bladblazers een zuigfunctie, waardoor je ze ook bladzuiger kunt noemen.

Wolf Garten elektrische bladblazer / bladzuiger

Wolf Garten elektrische bladblazer / bladzuiger


Zo'n goede bladzuiger is voorzien van een opvangzak waar de opgezogen bladeren meteen in worden opgezogen. Deze opvangzak kan dan geleegd worden in bijvoorbeeld de groene kliko of op de composthoop.

Versnipper functie

De beste bladzuiger / beste bladblazer dient natuurlijk wel over een opvangzak met ene beetje ruime capaciteit te beschikken. Maar nog belangrijker is het dat de elektrische bladblazer / bladzuiger over een versnipper functie beschikt. De bladeren worden dan vermalen tot een minimale hoeveelheid, waardoor er ook een een kleine zak heel veel vermalen bladeren kunnen.

Zo heeft bijvoorbeeld de elektrische bladblazer / bladzuiger van Wolf Garten die je hier boven ziet een versnipperratio van 1:10. Dat betekent dat het volume tot een tiende van de oorspronkelijke hoeveelheid afneemt. En dan te bekeken dat de opvangzak wel 50 liter aan blad kan bevatten!Demonstratie video Wolf Garten bladblazers

Het gebruikscomfort van een bladblazer / bladzuiger

Let bij het kiezen en kopen van je beste elektrische bladblazer ook op comfortabel gebruik. Een bladblazer / bladzuiger weegt al snel een paar kilo, en dat is niet veel. Maar als je langere tijd moet blazen en zuigen gaan de kilo's wel tellen. De aanwezigheid van een draagriem draagt dan wel bij aan het bepalen of dit voor jou de beste elektrische bladblazer is.

Ook comfortabel bij een goede elektrische bladblazer is de aanwezigheid van een harkje aan het eind van de blaaspijp. Zitten bladeren vastgekoekt aan de grond, dan hark je ze met deze hark even los en ze worden opgezogen of losgeblazen. 

Ook comfortabel bij een goede elektrische bladblazer zijn wieltjes aan de punt van de blaaspijp. Met behulp van deze wieltjes kun je de bladblazer / bladzuiger gewoon over de grond rollen. Heel comfortabel!

Hark aan een Wolf Garten elektrische bladzuiger / bladblazer

Hark aan een Wolf Garten elektrische bladzuiger / bladblazer

De beste elektrische bladblazers / beste elektrische bladzuigers

De foto's en video die je op deze pagina ziet tonen Wolf Garten bladblazers. Wolf Garten maakt dan ook heel goede bladblazers die vaak als beste bladblazer / beste bladzuiger worden getest (zie boven). Maar dat betekent niet dat alleen Wolf Garten goede elektrische bladblazers maakt. Integendeel. 

Andere goede merken voor een goede elektrische bladblazer / goede elektrische bladzuiger zijn onder andere Gardena, Black+Decker, Bosch, PowerPlus, Teien, Hyundai, Wolfgang, Vonroc Garden, Ferm, Kibani en meer. Bij het bovenaan genoemde overzicht met alle elektrische bladblazers vind je ze allemaal.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor de actuele laagste prijs van deze en andere voordelige bladblazers.


Foto's en video: Wolf Garten bladblazers


Samenvatting:
Elektrische bladblazers heb je met en zonder accu. Hier de beste elektrische bladblazer uit de test, en andere beste elektrische bladblazers met een snoer. Goedkoop maar effectief. De beste elektrische bladblazers uit de test en meer goede elektrische bladblazers. Met alle informatie en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van je beste elektrische bladblazer.


,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *