Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste accu bladblazer

Hier kijken we naar de beste accu bladblazer uit de bladblazers test. Oftewel de beste snoerloze elektrische bladblazer. 

beste accu bladblazer test

Een elektrische bladblazer (en meteen elektrische bladzuiger) is de meest populaire bladblazer. Daarbij geeft de versie met accu je de meeste bewegingsvrijheid. Daarom de beste bladblazer met accu uit de test. Je vindt hier de beste accu bladblazer uit de test en andere goede accu bladblazers.

Je hebt elektrische bladblazers met een snoertje en elektrische bladblazers zonder snoer. Deze draadloze / snoerloze bladblazers beschikken over een accu. Die accu maakt de accubladblazer wel duurder, maar ook een stuk makkelijker om mee te werken. Hieronder de beste accu bladblazer uit de test en andere goede accubladblazers.

Zoek je een goedkope bladblazer? Dan is een elektrische bladblazer zonder accu voor jou de beste koop. Hieronder vind je de beste bladblazers met accu (beste accu bladblazers) en beste bladblazers met een draadje.

Beste accu bladblazers uit de test

De beste accu bladblazer uit de test vind je hier onder. Het betreft niet één beste accu bladblazer maar meerdere best geteste bladblazers met accu. De beste accu bladblazers in hun prijsklasse, van de beste goedkope accu bladblazer tot de beste professionele draadloze bladblazer.


Ligt de prijs een accu bladblazer toch buiten je budget? Dan vind je hier onder meer best geteste bladblazers, maar dan een goedkope bladblazer met snoer.
Bladblazer aanbiedingen beste winkels

Ook hebben we een overzicht met aanbiedingen van de beste winkels waar je een goede bladblazer goedkoop kunt kopen. Dit betreft zowel accu bladblazers / bladzuigers als goedkopere blazers met snoer.Black+Decker accu bladblazer

Black+Decker accu bladblazer Draadloze bladblazer: duurder, maar meer vrijheid

Een accu bladblazer geeft heel veel vrijheid. Je zit niet aan een draadje vast en kan overal bladeren wegblazen en opzuigen (de beste bladblazers zijn ook een bladzuiger, je zuigt de verzamelde bladeren op).

Een accu in een bladblazer geeft je veel bewegingsvrijheid. Zonder snoer kun je de hele tuin door, zonder dat je een stroom haspel of verlengsnoer achter je aan sleept. Dat is vooral erg praktisch bij een grotere tuin of bij een tuin waar geen stopcontact in de buurt is. 

Zoals bij al het accu-gereedschap ben je voor een bladblazer met accu wel wat meer geld kwijt dan aan een accu loze bladblazer. Een accu nou eenmaal een duur onderdeel. Kijk voor de beste elektrische bladblazer zonder accu bij de andere testen van bladblazers.
Snoerloze bladblazer met accu of zonder accu te koop

Soms lijkt een accu bladblazer heel goedkoop, maar het kan zijn dat er dan geen accu bij geleverd wordt. Dat scheelt sterk in de prijs, want een bladblazer accu is een duur onderdeel.

De reden dat er steeds vaker accu bladblazers / accu bladzuigers zonder accu aangeboden worden is dat deze blazers dan gebruik maken van een accu platform. De bladblazer gebruikt dan dezelfde accu als bijvoorbeeld een grasmaaier van hetzelfde accu platform. Handig, want zodoende hoef je voor beide apparaten maar één accu te kopen. Dat is dus iets om op te letten als je je beste accubladblazer kiest.

Voorbeelden van accu platforms die je bij een accu bladblazer / accu bladzuiger tegenkomt zijn:

 • Bosch Power for All (18V en 36V)
 • Einhell Power X Change (18V)
 • Makita LXT (18V)
 • Stiga 500 (48V)
 • Black & Decker 18 volt en 36 volt
 • Wolf Garten 40V.
 • Gardena HeartBeat 40V
 • Kärcher  18 volt en 36 volt

Deze accu plaforms zijn dus vaak merk afhankelijk.
Verschillen dure en goedkope bladblazer met accu

Je hebt dure bladblazers en goedkope bladblazers met accu. Waar zit het verschil in? 

Blaassnelheid bladblazer

De blaassnelheid is de kracht die de bladblazer op accu tijdens het blazen geeft. Het is de maximum blaaskracht. Een krachtige bladblazer zal je niet altijd op volle kracht laten blazen.

Overigens hebben niet alle bladblazers een instelbare blaaskracht (variabele blaassnelheid).

Een gemiddelde bladblazer heeft een maximale blaaskracht van 200 a 250 km/u. 

Bladzuiger

Als de bladblazer niet alleen blaast maar ook zuigt hoef je het blad niet na afloop op te harken. En je loopt ook niet de kans dat de op een hoop geblazen bladeren wegwaaien. Een gecombineerde bladblazer / bladzuiger met accu is wel wat duurder. Niet alleen door de techniek, maar ook omdat er een opvangzak nodig is.

Let bij een bladzuiger ook op de inhoud van de opvangzak. Hierin is veel verschil.

Een accu bladblazer die kan zuigen en versnipperen wordt ook wel accu bladruimer genoemd.

Bladzuiger met versnipperfunctie

Als een bladzuiger op accu het blad kan versnipperen scheelt dat natuurlijk heel veel ruimte in de opvangzak. Het versnipperde blad heeft veel minder ruimte nodig. 

Bladblazer met neuswiel

Sommige accu bladblazers hebben een wieltje aan de voorkant zodat je de bladblazer onder het blazen kan rollen. Je hoeft dan niet te tillen.Draadloze bladblazer met accu

Black + Decker bladblazer / bladzuiger accuBeste accu bladblazer merken

Diverse goede fabrikanten van bladblazers en ander goed elektronisch tuingereedschap hebben goede accu bladblazers in hun assortiment. Hier een kort overzicht van de beste accu bladblazer fabrikanten.

Black+Decker accu bladblazers

Op deze pagina zie je foto's van Black + Decker bladblazers met accu. Black+Decker is een goede fabrikant van accubladblazers.

Black+Decker biedt diverse 18V en 36V draadloze bladblazers die zowel inclusief accu als exclusief accu kunnen worden aangeschaft. Black+Decker behoort tot de beste accu bladblazer fabrikanten.

Makita accu bladblazers

Maar ook Makita behoort tot de beste accu bladblazer merken. Makita slaat bekend om zijn goede vaak professionele elektrische gereedschap en hier vallen de Makita bladblazers en bladzuigers met accu ook onder. 

Makita heeft bijvoorbeeld heel krachtige 38V en 40V accu bladblazers, maar ook voor een minder sterke (maar wel goede) 12V of 18V draadloze bladblazer is Makita een goede fabrikant.

Stihl accu bladblazers

Ook Stihl is een populaire aanbieder voor een goede accu bladblazer / bladzuiger. Stihl biedt bladbazers met accu in diverse prijsklassen met diverse maten van zuigkracht. In de Stihl BGA bladblazer serie bevinden zich diverse bladblazers / bladzuigers die vaak professioneel gebruikt worden.

Bosch accu bladblazers

On Bosch behoort tot de beste accu bladzuiger / bladblazer merken met goede draadloze bladblazers is zowel de Bosch Professional als de Bosch DIY serie (voor consumenten) . 

Zoek je een heel krachtige bladblazer, dan is de Bosch Advanced LeafBlower 36V-750, maar bij consumenten is de goedkopere Bosch Universal Leafblower 18V-130 meer in trek om zijn lagere prijs. Maar hou er wel rekening mee dat deze draadloze Bosch bladblazers niet kunnen zuigen en versnipperen.

Meer goede accu bladblazer merken

En zo zijn er meer beste bladblazer merken. Bijvoorbeeld ook Powerplus, Parkside, Karcher, DeWalt, Husqvarna, Worx en Einhell maken accu bladblazers. Al deze beste accu bladblazers kom je in het bovenaan genoemde beste accu bladblazer overzicht tegen.


Kijk voor de laagste winkelprijs van de beste accu bladbazer en andere goede accu bladblazers in het bovenaan genoemde overzicht met alle accu bladblazers. Je vind daar nog veel meer goede bladblazers met accu.

Foto's: Black & Decker


Onderwerpen:
Wat is de beste accu bladblazer uit de meest recente bladblazer test? Dat kun je hier boven zien. De beste bladblazer met accu uit de test. Meestal zowel de beste accu bladblazer als beste accu bladzuiger uit de test, want die functies gaan vaak samen bij de beste bladblazers. De beste bladzuiger met accu uit de test vind je hier.


Een reactie posten

3 Reacties

 1. De enige goede is er een die GEEN HERRIE maakt.....!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je betaalt er wat meer voor, maar kies altijd voor een draadloze bladblazer met accu. Een accu bladblazer geeft je zo veel meer vrijheid van bewegen dat het de meerprijs echt waard is. Anders loop je altijd te klooien met een snoer, kan je net niet komen waar je wil en als je niet uitkijkt breek je je nek over de draad.

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.