Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

JBL Boombox beste mobiele partyspeaker

De beste boombox uit de test is de JBL Boombox. Een zeer krachtige bluetooth partyspeaker.


De JBL Boombox heeft de EISA Award voor de beste mobiele speaker gewonnen. De redacties van elektronica tijdschriften uit 25 landen testte alle speakers en riepen de JBL Boombox als beste mobiele speaker.

Wat maakt deze JBL boombox tot de beste mobiele speaker? Dat bekijken we hier.


Tot 50% korting op refurbished producten

JBL Boombox, de beste boombox

De JBL Boombox is grotere en krachtigere broertje van de JBL Flip en de JBL Xtreme. Vergeleken met die kleine mobiele speakers doet de Boombox zijn naam eer aan. Dit is een moderne bluetooth variant op de ghettoblaster.

De boombox produceert een prachtig, vol en zeer krachtig stereo-geluid. Vier ingebouwde actieve transducers en twee JBL bas-radiatoren levert deze beste boombox een waanzinnig geluid met een superkrachtige diepe bas.
 


Krachtige accu en outdoor modus
Ook de accu van deze beste boombox is krachtig. De 20.000mAh Li-ion batterij zorgt voor 24 uur nonstop muziek. Met de JBL Boombox kun je een feestje bouwen! Voor buiten heeft de speaker zelfs een aparte modus (outdoor mode) met een uitgebreider geluid en sterkere bas.

Bovendien beschikt de JBL Boombox over 2-USB poorten via welke je smartphones kunt opladen. Deze boombox doet dus meteen als powerbank dienst.

Makkelijk mee te nemen, en waterproof
Hoewel hij een stuk groter is dan de meeste andere mobiele speakers neem je de JBL Boombox makkelijk mee aan zijn handvat. Voor een buitje regen hoef je onderweg niet bang te zijn. Deze beste boombox is waterproof. Zelfs een val in het water is geen probleem voor de beste mobiele speaker uit de test.Wat is een boombox?

De JBL Boombox is momenteel de beste boombox, maar wat is een boombox precies? De boombox is de moderne opvolger van de ghettoblaster. Een ghettoblaster was in de jaren 80 / 90 een populaire draagbare audio installatie. De ghettoblaster beschikte over een ingebouwde radio en ingebouwde cassettespeler (later een CD speler) en krachtige speakers die veel geluid en een krachtige bas kunnen produceren.

De boombox is de opvolger van deze ghettoblaster. De cassettespeler / CD-speler is echter niet meer nodig, want muziek kun je tegenwoordig vanaf je telefoon naar de boombox streamen. De boombox is daarmee een mobiele bluetooth speaker, maar dan wel een mobiele bluetooth speaker die veel en goed geluid producteert.

De boonbox wordt daarom vaak gebruikt als mobiele partyspeaker. Vooral de JBL Boombox blinkt daarin uit. De JBL Boombox is makkelijk mee te nemen en geeft een geweldig goed geluid met een krachtige bas.

JBL, de maker van de JBL Boombox, is een audio fabrikant die bekend staat om zijn speakers en koptelefoons van hoge kwaliteit. JBL geluidsapparatuur wordt ook veel gebruikt door artiesten en in concertzalen. 

JBL is vernoemd naar de oprichter James Bullough Lansing. JBL is onderdeel van Harman, dat op zijn beurt in 2017 door Samsung werd ingelijfd.

Zie ook

Onderwerp:
Eerder heeft de JBL Boombox de EISA Award voor beste bluetooth speaker gewonnen. In een test van alle portable speakers was de JBL Boombox de beste mobiele speaker uit de test, en daarmee ook automatisch de beste boombox. Inmiddels is er, na de test, een nieuwe versie van de JBL Boombox uitgekomen, maar hiermee is de JBL Boombox alleen maar beter geworden.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Wilbert Hellinga4 juni 2024 om 11:43

    Ik heb de JBL Boombox 3 Wi-Fi en deze blinkt uit in zowel een mooi goed geluid als in veelzijdigheid. Deze partyspeaker kan namelijk zowel via wifi als via blueooth streamen, hij is goed geschikt om via de accu buiten te gebruiken maar hij is goed genoeg om ook in huis als speaker gebruikt te worden.

    Dit is dus een goede speaker met een mooi geluid dat je op alle manieren kan gebruiken. Hij ondersteunt naast wifi en bluetooth ook airplay, alexa multiroom, spotify connect en internetradio. Er is chromecast ingebouwd en veel meer. Ik ken geen andere mobiele speaker die zo veelzijdig is dan de JBL Boombox.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.