Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

JBL Boombox beste mobiele speaker

 

De beste boombox uit de test is de JBL Boombox. Een zeer krachtige bluetooth partyspeaker.


De JBL Boombox heeft de EISA Award voor de beste mobiele speaker gewonnen. De redacties van elektronica tijdschriften uit 25 landen testte alle speakers en riepen de JBL Boombox als beste mobiele speaker.

Wat maakt deze JBL boombox tot de beste mobiele speaker? Dat bekijken we hier.


JBL Boombox, de beste boombox

De JBL Boombox is grotere en krachtigere broertje van de JBL Flip en de JBL Xtreme. Vergeleken met die kleine mobiele speakers doet de Boombox zijn naam eer aan. Dit is een moderne bluetooth variant op de ghettoblaster.

De boombox produceert een prachtig, vol en zeer krachtig stereo-geluid. Vier ingebouwde actieve transducers en twee JBL bas-radiatoren levert deze beste boombox een waanzinnig geluid met een superkrachtige diepe bas.
 


Krachtige accu en outdoor modus
Ook de accu van deze beste boombox is krachtig. De 20.000mAh Li-ion batterij zorgt voor 24 uur nonstop muziek. Met de JBL Boombox kun je een feestje bouwen! Voor buiten heeft de speaker zelfs een aparte modus (outdoor mode) met een uitgebreider geluid en sterkere bas.

Bovendien beschikt de JBL Boombox over 2-USB poorten via welke je smartphones kunt opladen. Deze boombox doet dus meteen als powerbank dienst.


Makkelijk mee te nemen, en waterproof
Hoewel hij een stuk groter is dan de meeste andere mobiele speakers neem je de JBL Boombox makkelijk mee aan zijn handvat. Voor een buitje regen hoef je onderweg niet bang te zijn. Deze beste boombox is waterproof. Zelfs een val in het water is geen probleem voor de beste mobiele speaker uit de test.

Zie ook

Onderwerp:
Eerder heeft de JBL Boombox de EISA Award voor beste bluetooth speaker gewonnen. In een test van alle portable speakers was de JBL Boombox de beste mobiele speaker uit de test, en daarmee ook automatisch de beste boombox. Inmiddels is er, na de test, een nieuwe versie van de JBL Boombox uitgekomen, maar hiermee is de JBL Boombox alleen maar beter geworden.

, , ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.