Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

JBL Boombox beste mobiele speaker

Redactie     19:06    

De JBL Boombox heeft de EISA Award 2017 voor de beste mobiele speaker gewonnen. De redacties van elektronica tijdschriften uit 25 landen testte alle speakers en riepen de JBL Boombox als beste speaker uit voor mobiel gebruik.


Wat maakt deze JBL speaker tot de beste mobiele speaker? Dat bekijken we hier.


Waar kun je de JBL Boombox speaker kopen?

De JBL Boombox speaker was tijdens de test nog niet eens in Nederland verkrijgbaar. Zodra dat het geval is kun je deze beste draadloze speaker uit de test vinden bij de aanbevolen winkels op Beste Draadloze Speaker Kopen van de consumentensite BesteKopen.nl.

>>> TIP: Op Beste Draadloze Speaker vind je ook de top 10 van draadloze speakers.

Beste draadloze speaker: JBL Boombox

De JBL Boombox is grotere en krachtigere broertje van de JBL Flip en de JBL Xtreme. De mobiele speaker produceert een prachtig, vol en zeer krachtig stereo-geluid. Vier ingebouwde actieve transducers en twee JBL bas-radiatoren levert deze als beste speaker geteste JBL Boombox een waanzinnig geluid met een superkrachtige diepe bas.


Krachtige accu en outdoor modus
Ook de accu is krachtig. De 20.000mAh Li-ion batterij zorgt voor 24 uur nonstop muziek. Met de JBL Boombox kun je een feestje bouwen! Voor buiten heeft de speaker zelfs een aparte modus (outdoor mode) met een uitgebreider geluid en sterkere bas.

Bovendien beschikt deze mobiele JBL speaker over 2-USB poorten via welke je smartphones kunt opladen.


Makkelijk mee te nemen, en waterproof
Hoewel hij een stuk groter is dan de meeste andere mobiele speakers neem je de JBL Boombox makkelijk mee aan zijn handvat. Voor een buitje regen hoef je onderweg niet bang te zijn. Deze beste mobiele speaker is waterproof. Zelfs een val in het water is geen probleem voor de beste mobiele speaker uit de test.

Zie ook

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.