Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Tempur Ombracio hoofdkussen: Beste kussen bij slaapproblemen

Maak kennis met het Tempur Ombracio hoofdkussen. Dit apart vormgegeven hoofdkussen is het beste hoofdkussen bij tal van problemen bij het slapen.

De Tempur Ombracio is uitgeroepen tot beste hoofdkussen in een Duitse test van hoofdkussens. De Tempur Ombracio is een uniek gevormd kussen dat zeer geschikt is voor mensen met slaapproblemen, ademhalingsproblemen of allergie. Bovendien ligt dit Tempur kussen door zijn aparte vorm erg comfortabel.

beste hoofdkussen test Tempur Ombracio

De als beste hoofdkussen bij slaapproblemen geteste Tempur Ombracio heeft inkepingen aan de zijkant en heft het bovenlichaam door zijn vorm wat op. Dit alles maakt ademhalen makkelijker.

Het beste hoofdkussen bij veel slaapproblemen

Het kruisvormige Tempur Ombracio hoofdkussen is ontworpen met een optimale ventilatie en ligcomfort in het achterhoofd. Het ontwerp is bedoelt voor buikslapers en zijslapers. 

Het kussen werkt drukverminderend en zorgt voor een gezonde slaaphouding. De vulling is individueel gevormd. 

Ook handig: De hoes van het Tempur Ombracio kussen is afneembaar en is te wassen op een temperatuur tot 60 graden. Het kussen zelf mag niet gewassen worden. Regelmatig ventileren wordt wel aanbevolen om vochtvorming tegen te gaan.

beste hoofdkussen test is van tempur
Tempur Ombracio hoofdkussen


Het Tempur Ombracio hoofdkussen is 56 bij 48 cm groot en biedt een goede ergonomische ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Voor mannen met brede schouders is dit kussen door zijn formaat minder geschikt.

Tempur geeft drie jaar garantie op al hun hoofdkussens, dus ook op het Ombracio kussen. Let op, registreer je daarvoor wel na aanschaf van een Tempur kussen op de Tempur website.

Waar koop je dit beste hoofdkussen voordelig?

Het Tempur Ombracio kussen is voordelig online te koop. Kijk daarvoor bij de link naar het Tempur Ombracio voor dit beste hoofdkussen tegen de laagste prijs.

Meer goede hoofdkussens

Is het Tempur Ombracio hoofdkussen niet het hoofdkussen dat je zoekt? Kijk bij de andere hoofdkussen testen voor meer best geteste hoofdkussens.


Foto's: Tempur
Deze hoofdkussen test is uitgevoerd door Testsieger.

Onderwerp:
Het Tempur Ombracio hoofdkussen is het beste hoofdkussen uit de test. Alle informatie over dit beste kussen vind je hier boven. Tevens vind je er aanbiedingen van dit beste hoofdkussen en een overzicht met andere goede hoofdkussens.