Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste hoofdkussen

Redactie     13:44    

De Tempur Ombracio is uitgeroepen tot beste hoofdkussen in een Duitse test van hoofdkussens. De Tempur Ombracio is een uniek gevormd kussen dat zeer geschikt is voor mensen met slaapproblemen, ademhalingsproblemen of allergie. Bovendien ligt het door zijn aparte vorm erg comfortabel.

beste hoofdkussen test

De als beste hoofdkussen geteste Tempur Ombracio heeft inkepingen aan de zijkant en heft het bovenlichaam door zijn vorm wat op. Dit alles maakt ademhalen makkelijker.


Het kruisvormige Tempur Ombracio hoofdkussen is ontworpen met een optimale ventilatie en ligcomfort in het achterhoofd. Het ontwerp is bedoelt voor buikslapers en zijslapers. Het kussen werkt drukverminderend en zorgt voor een gezonde slaaphouding. De vulling is individueel gevormd. Ook handig: De hoes is afneembaar en is te wassen op een temperatuur tot 60 graden. Het kussen zelf mag niet gewassen worden. Regelmatig ventileren wordt wel aanbevolen om vochtvorming tegen te gaan.

beste hoofdkussen test is van tempur


Het Tempur Ombracio hoofdkussen is 56 bij 48 cm groot en biedt een goede ergonomische ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Voor mannen met brede schouders is dit kussen door zijn formaat minder geschikt.

Tempur geeft drie jaar garantie op al  hun hoofdkussens. Let op, registreer je daarvoor wel na aanschaf van een Tempur kussen op de Tempur website.

Waar koop je dit beste hoofdkussen voordelig?

Het Tempur Ombracio hoofdkussen is te koop bij goede beddenwinkels waaronder voordelig online. Kijk bij de aanbiedingen van de Temput Ombracio voor dit hoofdkussen tegen de laagste prijs.


Publicatie test: september 2017
Zie ook: Meer tests bedden en beddengoed
Foto's: Tempur
Deze hoofdkussen test is uitgevoerd door Testsieger.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.