Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste hoofdkussen

Redactie     13:44    

De Tempur Ombracio is uitgeroepen tot beste hoofdkussen in een Duitse test van hoofdkussens. De Tempur Ombracio is een uniek gevormd kussen dat zeer geschikt is voor mensen met slaapproblemen, ademhalingsproblemen of allergie. Bovendien ligt het door zijn aparte vorm erg comfortabel.

beste hoofdkussen test

De als beste hoofdkussen geteste Tempur Ombracio heeft inkepingen aan de zijkant en heft het bovenlichaam door zijn vorm wat op. Dit alles maakt ademhalen makkelijker.


Het kruisvormige Tempur Ombracio hoofdkussen is ontworpen met een optimale ventilatie en ligcomfort in het achterhoofd. Het ontwerp is bedoelt voor buikslapers en zijslapers. Het kussen werkt drukverminderend en zorgt voor een gezonde slaaphouding. De vulling is individueel gevormd. Ook handig: De hoes is afneembaar en is te wassen op een temperatuur tot 60 graden. Het kussen zelf mag niet gewassen worden. Regelmatig ventileren wordt wel aanbevolen om vochtvorming tegen te gaan.

beste hoofdkussen test is van tempur


Het Tempur Ombracio hoofdkussen is 56 bij 48 cm groot en biedt een goede ergonomische ondersteuning voor hoofd, nek en schouders. Voor mannen met brede schouders is dit kussen door zijn formaat minder geschikt.

Tempur geeft drie jaar garantie op al  hun hoofdkussens. Let op, registreer je daarvoor wel na aanschaf van een Tempur kussen op de Tempur website.

Waar koop je dit beste hoofdkussen voordelig?

Het Tempur Ombracio hoofdkussen is voordelig online te koop. Kijk daarvoor bij de link naar het Tempur Ombracio voor dit beste hoofdkussen tegen de laagste prijs.


Zie ook: Meer beste hoofdkussens

Foto's: Tempur
Deze hoofdkussen test is uitgevoerd door Testsieger.

Onderwerp:
Het Tempur Ombracio hoofdkussen is het beste hoofdkussen uit de test. Alle informatie over dit beste kussen vind je hier boven. Tevens vind je er aanbiedingen van dit beste hoofdkussen en een overzicht met andere goede hoofdkussens.


,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.