Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Beste campingbedje baby

Bij een test van baby campingbedjes is de Hauck Sleep'n Play Center uitgeroepen tot beste campingbedje voor de baby. 

Zoals de naam al aangeeft is dit Hauck campingbedje niet alleen geschikt als babybed maar ook als babybox. 

Beste campingbedje baby: babybedje Hauck

Bij de campingbedjes test scoorde dit beste babybedje / beste mobiele babybox van Hauck een Zeer Goed. Hier meer informatie over dit beste campingbedje voor de baby.


Het Hauck Sleep'n Play Center is tegen een heel aantrekkelijke prijs te koop.  Kijk bij de aanbiedingen van campingbedjes onder voor de laagste actuele prijs voor deze en andere goede campingbedjes.


Beste campingbedje baby: Hauck Sleep'n Play Center

We spreken over een campingbedje, maar natuurlijk wordt zo'n mobiel babybedje veel breder ingezet. Het bedje gaat ook mee als opa en oma oppassen, of naar een verjaardag, zodat de baby een tukje kan doen. En thuis wordt het campingbedje vaak in de woonkamer geparkeerd. Niet alleen voor een slaapje, maar ook als een alternatieve babybox.

99 procent van de campingbedjes ziet nooit een camping.

Beste campingbedje baby: Inklapbaar babybedje Hauck

Beste campingbedje baby: Inklapbaar babybedje Hauck 


Maar dan moet zo'n campingbedje natuurlijk wel geschikt zijn om goed in te spelen en het babybedje moet makkelijk in en uit te klappen zijn, en weinig ruimte innemen in de auto. De Hauck Sleep'n Play Center is een campingbedje dat uitstekend aan deze voorwaarden voldoet.

Met een gewicht van 10 kilo is dit beste campingbedje uit de test lichter dan de meeste andere campingbedjes.

Dit multifunctionele campingbedje is geschikt voor kinderen tot en met drie jaar. Hij is in hoogte verstelbaar zodat je hem bij kleine baby's wat hoger kunt zetten om de baby goed te pakken, en bij kinderen die kunnen staan zet het bedje wat lager.

Beste campingbedje baby: Hauck Sleep N Play

Beste campingbedje baby: Hauck Sleep N Play


De Hauck Sleep'n Play Center wordt geleverd met een matras en draagzak om het bedje extra makkelijk mee te nemen. Ook handig zijn de zijzak, die voor extra bergruimte zorgt, en de het verschoningsplateau dat je op het bedje kunt plaatsen als je de baby's luier wilt verschonen.

En ook scoort dit campingbedje punten met het kruipluikje. Heel leuk! De kruipende peuter kan via dit luikje zelf in en uit het bedje kruipen. Als je hem als ouder openzet natuurlijk, want er is rekening gehouden dat je niet wilt dat de kleine uit zijn bed / box ontsnapt.

Beste babybedje en babybox in 1

Babybedje en babybox in 1

De prijs en meer goede babybedjes

Kijk boven bij de aanbiedingen van dit Hauck campingbedje of bij de aanbiedingen van alle campingbedjes voor de als beste campingbedje geteste Hauck Sleep'n Play Center II tegen de laagste prijs. Daar zijn nog veel meer goede campingbedjes en babybedjes te vinden.

Zie ook: Meer testen babybedjes

Foto's: Hauck


Onderwerpen:
Hauck Sleep'n Play Center is het beste campingbedje voor de baby  in de campingbedjes test. Eigenlijk is dit Hauck campingbedje meer dan een campingbed, want het is meteen een box en je kunt dit beste babybed / beste babybox overal gebruiken. Ook thuis.