Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste campingbedje voor de baby

Redactie     13:55    

Bij een test van baby campingbedjes is de Hauck Sleep'n Play Center II uitgeroepen tot beste campingbedje voor de baby. Zoals de naam al aangeeft is dit babybed ook geschikt als box.


Bij de campingbedjes test scoorde dit beste babybedje een Zeer Goed.


Het Hauck Sleep'n Play Center II is tegen een heel aantrekkelijke prijs te koop.  Kijk in het overzicht met alle campingbedjes voor de laagste actuele prijs voor deze en andere goede campingbedjes.

Beste campingbedje baby: Hauck Sleep'n Play Center

We spreken over een campingbedje, maar natuurlijk wordt zo'n mobiel babybedje veel breder ingezet. Het bedje gaat ook mee als opa en oma oppassen, of naar een verjaardag, zodat de baby een tukje kan doen. En thuis wordt het campingbedje vaak in de woonkamer geparkeerd. Niet alleen voor een slaapje, maar ook als een alternatieve babybox.


Maar dan moet zo'n campingbedje natuurlijk wel geschikt zijn om goed in te spelen en het babybedje moet makkelijk in en uit te klappen zijn, en weinig ruimte innemen in de auto. De Hauck Sleep'n Play Center is een campingbedje dat uitstekend aan deze voorwaarden voldoet.

Met een gewicht van 10 kilo is dit beste campingbedje uit de test lichter dan de meeste andere campingbedjes.

Dit multifunctionele campingbedje is geschikt voor kinderen tot en met drie jaar. Hij is in hoogte verstelbaar zodat je hem bij kleine baby's wat hoger kunt zetten om de baby goed te pakken, en bij kinderen die kunnen staan zet het bedje wat lager.


De Hauck Sleep'n Play Center wordt geleverd met een matras en draagzak om het bedje extra makkelijk mee te nemen. Ook handig zijn de zijzak, die voor extra bergruimte zorgt, en de het verschoningsplateau dat je op het bedje kunt plaatsen als je de baby's luier wilt verschonen.

En ook scoort dit campingbedje punten met het kruipluikje. Heel leuk! De kruipende peuter kan via dit luikje zelf in en uit het bedje kruipen. Als je hem als ouder openzet natuurlijk, want er is rekening gehouden dat je niet wilt dat de kleine uit zijn bed / box ontsnapt.

De prijs en meer goede babybedjes

Kijk bij de aanbiedingen van Hauck campingbedjes of in het bovenaan genoemde overzicht met alle campingbedjes voor de als beste campingbedje geteste Hauck Sleep'n Play Center II tegen de laagste prijs. Daar zijn nog veel meer goede campingbedjes en babybedjes te vinden.

Zie ook: Meer testen babybedjes

Foto's: Hauck


Onderwerpen:
Hauck Sleep'n Play Center beste campingbedje in de campingbedjes test.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.