Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste stoomreiniger en beste koop

Redactie     12:08    

De stoomreiniger wordt steeds populairder in Nederland. Niet verwonderlijk, want met stoom maak je alles makkelijk en hygiƫnisch schoon. Hier kijken we naar de beste stoomreiniger uit de test en de stoomreiniger met de beste prijs / kwaliteit verhouding (de beste koop).


Deze test betreft stoomreinigers met slede, het stoom-alternatief voor de stofzuiger. Met zo'n stoomreiniger kun je de vloer met stoom reinigen, maar via hulpstukken ook andere schoonmaakklussen uitvoeren zoals voegen ontkalken en de de kookplaat reinigen.


Deze test is uitgevoerd door de experts van het Stoomreinigercenter. Kijk op Beste Stoomreiniger Kopen waar je deze stoomreinigers het best kunt kopen. Je vind er ook de Stoomreiniger Top 10.

Beste stoomreiniger: Karcher SC 4

Karcher is het topmerk voor stoomreinigers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zowel de beste stoomreiniger voor de vloer als de beste koop een Karcher stoomreiniger betreft. De Karcher SC 4 Premium is hun topmodel en de beste stoomreiniger die je kunt kopen.


Met deze beste stoomreinger reinig je niet alleen de vloer, maar ook het aanrecht, kookplaat, afzuigkap en andere vette oppervlakken in de keuken, voegen in de badkamer en veel meer. Dit dankzij de vele extra accessoires voor verschillende toepassingen die worden meegeleverd. Zo kun je bijvoorbeeld ook kalkaanslag in voegen te lijf.

Gedurende het schoonmaken kun je het reservoir gewoon bijvullen, en dankzij het 2000 watt vermogen is het water weer snel op temperatuur.Het aantal meegeleverde hulpstukken bij de Karcher SC 4 Premium is enorm. Je krijgt naast het apparaat zelf een stoomslang met reinigings-pistool, een puntstaalsproeier, een handsproeier met microvezel-overtrek, 2 kleine ronde borstels, een grote ronde borstel, een vloerzuigmond, 2 microvezeldoeken voor de vloer en ontkalkingssticks.

Kijk bij het bovenstaande Beste Stoomreiniger Kopen wat de laagste actuele prijs van deze beste stoomreiniger uit de test is.

Beste koop: Karcher SC 2

De Karcher SC 2 is aanmerkelijk goedkoper dan de SC4 Premium. Het verschil zit hem vooral in het vermogen (1500 watt in plaats van 2000 watt) en het minder groot aantal hulpstukken. Kijk bij de aanbiedingen Karcher stoomreinigers voor de actuele lage prijs.Het verschil in vermogen komt tot uiting in de aanmerkelijk langere opwarmtijd (circa 6 minuten). Tussendoor bijvullen zit er dan ook niet in. Als accessoires worden een puntstraalsproeier, een handsproeier met badstof overtrek, een vloerzuigmond, een vloerdoek, een ronde borstel en ontkalkingssticks meegeleverd. De belangrijkste hulpstukken zijn dus wel aanwezig.

Wel is dit een relatief lichte (nog geen 3 kilo), handzame en heel degelijke stoomreiniger met regelbare stoomkracht die meer kan dan alleen de vloer reinigen. Ook met deze beste koop verwijder je kalk uit de badkamer en vet uit je keuken.


Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Stoomreiniger Kopen voor meer informatie, prijzen, reviews en gebruikerservaringen van deze en andere goede stoomreinigers.

Getest door: Stoomreinigercenter
Zie ook: Meer testen stoomreinigers

Foto's: Karcher


Onderwerpen:
Karcher stoomreiniger beste stoomreiniger en beste koop in test stoomreinigers.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.