Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Emma beste matras bij diverse testen van matrassen

Redactie     13:20    

Wat is het beste matras? Niet de dure matrassen van Auping, Tempur en Pullman, maar een Emma matras kwam onder andere bij recente testen van de Consumentenbond als beste matras uit de test.


Hiermee was het Emma matras de beste in een vergelijking van 90 matrassen. Ook bij matras-testen in Frankrijk  (UFC Que Choisir) en Italië (Altroconsumo) was het Emma matras het beste matras van allemaal. Lees hier wat het Emma matras zo goed maakt.

Waar kun je een Emma matras kopen?

Kijk bij de aanbiedingen van het Emma matras om de verschillende Emma matrassen goedkoop online te kopen. Het onder andere door de Consumentenbond geteste matras heeft het formaat 90 bij 200 (éénpersoons), maar het Emma matras is ook te koop in vele andere formaten. zowel éénpersoons, tweepersoons als twijfelaar. Het beste matras koopt je dus niet via de beddenspeciaalzaak, maar gewoon online via internet.

Beste matras: Emma matras

Het Emma matras is een bijzonder comfortabel matras. Drie aparte lagen van koudschuim, traagschuim en Airgocell-schuim zorgen voor een ongekend hoog slaapcomfort. Het matras is zo opgebouwd dat het zich perfect aan ieder lichaam kan aanpassen.

Ook in behoud van veerkracht en de levensduur is het Emma matras een echte uitbinker. Niet voor niets geeft fabrikant Emma 10 jaar garantie op de matrassen.

Ook voor lange en zware mensen is het Emma matras het beste matras. Het hoogwaardige koudschuim en toplagen van traagschuim en Airgocell geven ook vrouwen en mannen die langer of zwaarder zijn dan gemiddeld veel slaapcomfort.


100 dagen op proef. Niet goed, geld terug.

Bij bovenstaande aanbiedingen kun je het Emma matras goedkoop online kopen. Dat is zonder risico want de Emma matrassen worden met een testperiode van 100 dagen aangeboden. Bevalt het beste matras uit de testen van Consumentenbond, Altroconsumo en UFC je toch niet? Dan haalt Emma de matrassen zonder kosten weer bij je thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Zie ook: Meer matras testen
Getest door: Diverse onafhankelijke organisaties (zie tekst)

Foto's: Emma Matras

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.