Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Emma beste matras bij diverse testen van matrassen

Redactie     13:20    

Wat is het beste matras? Niet de dure matrassen van Auping, Tempur en Pullman, maar een Emma matras komt bij de matras testen van de Consumentenbond als beste matras uit de test.


Het Emma matras is keer op keer de beste in een vergelijking van alle gangbare matrassen. Ook bij matras-testen in Frankrijk  (UFC Que Choisir) en Italië (Altroconsumo) is het Emma matras het beste matras getest. Lees hier wat een Emma matras zo goed maakt.

Waar kun je een Emma matras kopen?

Kijk bij de aanbiedingen van het Emma matras om de verschillende Emma matrassen goedkoop online te kopen. Het onder andere door de Consumentenbond geteste matras is te koop in vele formaten, je vindt bij de bovenstaande aanbiedingen dit beste matras zowel als éénpersoons, tweepersoons als twijfelaar. (even aanklikken om het formaat te kiezen). Dot beste matras koopt je niet via de beddenspeciaalzaak, maar gewoon online via internet. Dit is gunstig voor de prijs.

Beste matras: Emma matras

Het Emma matras is een bijzonder comfortabel matras. Drie aparte lagen van koudschuim, traagschuim en Airgocell-schuim zorgen voor een ongekend hoog slaapcomfort. Het matras is zo opgebouwd dat het zich perfect aan ieder lichaam kan aanpassen.

Ook in behoud van veerkracht en de levensduur is het Emma matras een echte uitbinker. Niet voor niets geeft fabrikant Emma 10 jaar garantie op de matrassen.

Ook voor lange en zware mensen is het Emma matras het beste matras. Het hoogwaardige koudschuim en toplagen van traagschuim en Airgocell geven ook vrouwen en mannen die langer of zwaarder zijn dan gemiddeld veel slaapcomfort.


100 dagen op proef. Niet goed, geld terug.

Bij bovenstaande aanbiedingen kun je het Emma matras goedkoop online kopen. Dat is zonder risico want de Emma matrassen worden met een testperiode van 100 dagen aangeboden. Bevalt het beste matras uit de testen van Consumentenbond, Altroconsumo en UFC je toch niet? Dan haalt Emma de matrassen zonder kosten weer bij je thuis op en krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Zie ook: Meer matras testen
Getest door: Consumentenbond en diverse andere onafhankelijke organisaties (zie tekst)

Foto's: Emma Matras

Onderwerp:
Als er matrassen getest worden komt het Emma matras keer op keer als beste matras uit de bus. Zo testte de Consumentenbond bijvoorbeeld het Emma O2 matras als beste matras. Het Emma O2 matras is de opvolger van de Emma Original die eerder ook al als beste matras is getest.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.