Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

Test beste eierkoker

De beste eierkoker uit de test en andere goede eierkokers met aanbiedingen.

Hoe kook je een ideaal eitje? Met een goede eierkoker! En om uit te vinden wat de beste eierkoker is zijn de eierkokers getest.

Beste eierkoker WMF KitchenMini

Bij deze eierkoker test is de WMF KITCHENmini als beste eierkoker uit de test gekomen. Hier meer informatie over deze topper onder de eierkokers en de eierkoker test.

Meer goede eierkokers zijn te vinden bij de aanbiedingen van eierkokers. Daar vind je meer dan 100 eierkokers voor een lekker gekookt eitje. Kijk daar voor een goede eierkoker van bijvoorbeeld Princess, Tristar, Severin, Krups, Solis, Emerio, Cuisinart, Blokker en Russell Hobbs.


Beste eierkoker: WMF KITCHENmini

In deze in Duitsland uitgevoerde vergelijkende eierkoker test scoorde de WMF KITCHENmini als enige een Zeer Goed. Daarmee was de KITCHENmini een overtuigende testwinnaar. Maar laten we beginnen met het nadeel van deze beste eierkoker uit de test. 

De eierkoker uit de KITCHENmini serie van WMF biedt slechts plek aan twee eitjes en we kunnen ons voorstellen dat die capaciteit voor niet iedereen voldoende is.

Kijk bij de onderstaande aanbiedingen van WMF eierkokers voor deze beste eierkoker tegen een lage prijs. Je vindt daar ook versies voor 1 en 7 eieren.WMF beste eierkoker 2 eieren

WMF beste eierkoker 2 eieren


Voorkom barsten en lekken van het ei in de eierkoker en prik een gaatje boven in het ei. Bij een eierkoker kan dit omdat het ei niet rond drijft in het water. Het gaatje in het ei lekt niet.

De beste eierkoker voor twee eieren

Maar tik je met z'n twee een eitje? Kijk dan vooral eens naar de WMF KITCHENmini want dit is niet voor niets de beste eierkoker uit de test. Het is een compact en praktisch apparaatje waarmee je de hardheid van je gekookte eieren heel goed kunt regelen. Ook is het een solide apparaatje met een lange levensduur.

De WMF KITCHENmini eierkoker is een piepklein apparaatje dat nauwelijks ruimte op je aanrecht inneemt. De KITCHENmini is gemaakt van RVS en voorzien van een ritan-deksel en een geïntegreerde waterdispenser. Ook is een eierprikker aanwezig.

Als je eitje de gewenste hardheid heeft klinkt er een geluidssignaal.

Een eierkoker is ideaal als je 's ochtends druk bent. Je hoeft er niet bij te blijven. De koker stopt als de ingestelde tijd bereikt is. Je haalt het eitje er uit als je zover bent.

Kijk bij bovenaan genoemde aanbiedingen voor deze beste eierkoker uit de test en andere goede eierkokers tegen de laagste prijs.

Zie ook:

Test uitgevoerd door Vergleich


Onderwerp:
De WNF Kitchenmini is de beste eierkoker in een eierkoker test in Duitsland. De best geteste eierkoker is de versie voor 2 eitjes (de WMF KitchenMini), maar er zijn ook grotere eierkokers in deze serie te vinden.