Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste eierkoker

Redactie     12:11    

Hoe kook je een ideaal eitje? Met een goede eierkoker! En om uit te vinden wat de beste eierkoker is zijn de eierkokers getest.


Bij deze eierkoker test is de WMF KITCHENmini als beste eierkoker uit de test gekomen. Hier meer informatie over deze topper onder de eierkokers en de eierkoker test.

Meer goede eierkokers zijn te vinden bij de aanbiedingen van eierkokers. Daar vind je meer dan 100 eierkokers voor een lekker gekookt eitje.

Beste eierkoker: WMF KITCHENmini

In deze in Duitsland uitgevoerde vergelijkende eierkoker test scoorde de WMF KITCHENmini als enige een Zeer Goed. Daarmee was de KITCHENmini een overtuigende testwinnaar. Maar laten we beginnen met het nadeel van deze beste eierkoker uit de test. De eierkoker uit de KITCHENmini serie van WMF biedt slechts plek aan twee eitjes en we kunnen ons voorstellen dat die capaciteit voor niet iedereen voldoende is.

Kijk bij de aanbiedingen van WMF eierkokers voor deze beste eierkoker tegen een lage prijs. Je vindt daar ook versies voor 1 en 7 eieren.

De beste eierkoker voor twee eieren

Maar tik je met z'n twee een eitje? Kijk dan vooral eens naar de WMF KITCHENmini want dit is niet voor niets de beste eierkoker uit de test. Het is een compact en praktisch apparaatje waarmee je de hardheid van je gekookte eieren heel goed kunt regelen. Ook is het een solide apparaatje met een lange levensduur.

De WMF KITCHENmini eierkoker is een piepklein apparaatje dat nauwelijks ruimte op je aanrecht inneemt. De KITCHENmini is gemaakt van RVS en voorzien van een ritan-deksel en een geïntegreerde waterdispenser. Ook is een eierprikker aanwezig.

Als je eitje de gewenste hardheid heeft klinkt er een geluidssignaal.

Kijk bij bovenaan genoemde aanbiedingen voor deze beste eierkoker uit de test en andere goede eierkokers tegen de laagste prijs.

Zie ook:

Test uitgevoerd door Vergleich


Onderwerpen:
WNF Kitchenmini beste eierkoker test, eierkokers getest, goede eierkoker.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.