Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste eierwekker

De Piepei Eierwekker, de beste eierwekker uit de test, is een heel bijzondere eierwekker. Hier meer informatie over deze beste kookwekker met muziek in ei vorm.


Elvis eierwekker beste eierwekker test

Een eierwekker is een handige kookwekker die er voor zorgt dat je je eitje gekookt krijgt zoals je wil. Zachtgekookt, medium of hardgekookt. De beste eierwekker uit de test doet echter meer dan dat. 

Deze beste eierwekker tovert ook een lach op je gezicht. Maak kennis met de bijzondere PiepEi eierwekkers van BrutusKookt! Een hele serie, met voor iedereen een leuke geschikte eierwekker.

Een opvallende eierwekker

Een eierwekker saai? Dan ken je de BrutusKookt! PiepEi eierwekker van Brainstream nog niet. Een serie opvallende eierwekkers met heel speciale muzikale kwaliteiten. 

Kijk hier onder voor al deze BrutusKookt! Piepei eierwekker, de beste eierwekker uit de test in diverse gedaantes. Toch liever een wat meer standaard eierwekker? Deze vind je, samen met de kookwekkers, bij de beste kookwekkers uit de test.

Hieronder een kort voorstelrondje met een aantal van de BrutusKookt! Piepei eierwekkers.

PiepEi Delft eierwekker

Deze versie van de beste eierwekker is de meest verkochte variant. De BrutusKookt! PiepEi Delft eierwekker heeft een Oud Hollands Delfts Blauw design. Maar onder dat heel klassieke retro uiterlijk gaat een moderne eierwekker schuil.

Beste eierwekker oud Hollands piepei Delft


Deze beste eierwekker meet namelijk de temperatuur van het water. Je doet de eierwekker gelijk met de eieren in het koude water de PiepEi eierwekker berekent de temperatuur van het eitje of de eitjes. 

Zodra de eieren op het niveau van een zachtgekookt eitje aangekomen zijn begint de eierwekker Delft het liedje In Holland Staat Een Huis te spelen. Krijgen de eieren een medium hardheid dan gaat de melodie over in Twee Emmertjes Water Halen. Liever een hardgekookt ei? Wacht dan tot het Wilhelmus uit de eierwekker schalt.

Uniek? Ja dat zeker! En we zijn er nog niet. Want deze beste eierwekker is er in nog veel meer varianten. In het bovenstaande overzicht met Brutus Kookt PiepEi eierwekkers vind je ze allemaal.

PiepEi Hippie eierwekker

De Hippie eierwekker bijvoorbeeld. Dit is dezelfde eierwekker, maar dan met een andere print en andere muziekjes. Deze hippie onder de eierwekkers speelt San Francisco (zacht gekookt ei), California Dreaming (medium eitje) en House of the Rising Sun (bij een hardgekookt ei).


beste eierwekker piepei hippie


Een geweldig cadeau voor een oude hippie, maar ook een leuke gadget voor op je eigen ontbijt tafel. Kijk bij de bovenstaande BrutusKookt PiepEi eierwekker voor deze flower power eierwekker.

PiepEi Amsterdam eierwekker

Deze versie van het BrutusKookt! PiepEi speelt achtereenvolgens Aan De Amsterdamse Grachten, Tulpen Uit Amsterdam en Alle Duifjes Op De Dam. Een leuk cadeau voor Amsterdamse vrienden en Rotterdamse vijanden.

PiepEi Rock eierwekker

Ook rockers lusten best een eitje. Maar de ene rocker gaat voor een hardrockei, de ander voor een zachtgekookt eitje. Drie rock songs vertellen hoe het met je eitje gaat. Smoke On The Water kondigt het  zachtgekookt ei aan, I Was Made For Lovin You behoort aan het medium gekookt ei, en zodra The Final Countdown uit de eierwekker knalt zijn de eieren hard gekookt.

PiepEi Hollands Glorie eierwekker

Een oer Hollandse eierwekker. De liedjes zijn gelijk aan dat van het PiepEi Delft, maar het design van de Hollands Glorie eierwekker is heel anders zoals je hier onder kunt zien.


Beste eierwekker PiepEi Hollands Glorie


Meer beste eierwekkers van BrutusKookt

En zo kent de serie PiepEi eierwekkers nog meer van deze originele eierwekkers.

 • PiepEi Mozart: Eierwekker voor de klassieke luisteraar. Drie Mozart muziekstukken geven aan hoe hard gekookt de eieren zijn.
   
 • PiepEi Beethoven: Liever Beethoven dan Amadeus? Dan is dit jouw beste eierwekker.
   
 • PiepEi TimeTravel 50s: De liedjes waarmee deze eierwekker vertelt hoe hard gekookt je eieren zijn, zijn van iets recentere datum, maar veel scheelt het niet.
   
 • PiepEi TimeTravel 60s: Drie sixtie klassiekers vertellen je hoe het met je eitjes gaat.
   
 • PiepEi TimeTravel 70's: In de jaren 70 blijven hangen? Dan is dit jouw beste eierwekker. Met Kung Fu Fighting, YMCA en Its A Heartache als deuntjes. De beste eierwekker voor de disco freak!
   
 • PiepEi TimeTravel 80's: Met deze eierwekker waan je je weer in de jaren 80.
   
 • PiepEi TimeTravel 90s: Ook voor de liefhebber van jaren 90 muziek is er een beste eierwekker.
   
 • PiepEi Elvis: (foto bovenaan). Deze Elvis eierwekker is de beste eierwekker voor Elvis fans. Met een heel speciaal design en drie Elvis klassiekers als ringtone.
   
 • PiepEi Maffia: Een crimineel goede eierwekker met o.a. het Godfather Theme als muziekje.
   
 • PiepEi Love: Een leuk geschenk voor je geliefde is deze beste eierwekker met drie liefdesklassiekers als muziek.
   
 • PiepEi Piraat: Dit is de favoriete eierwekker bij veel kinderen. Een piraat als eierwekker, met Drunken Sailor en twee andere piraten liedjes als muziek.

 • PiepEi Geel: De meest neutrale eierwekker van alle Brutus Kookt PiepEi eierwekkers. Geen speciaal thema, maar wel een mooi design en drie leuke deuntjes onder het eieren koken,
Kijk voor al deze beste eierwekkers uit de PiepEi serie van BrutusKookt! bij het bovenaan genoemde overzicht met Brutus Kookt PiepEi eierwekkers, daar vind je de prijzen, specificaties en foto's van al deze beste eierwekkers.

Zie ook:

Onderwerp:
De PiepEi eierwekker is niet alleen de beste eierwekker uit de test, het is ook een heel bijzondere serie eierwekkers met muziek. Kijk hier voor aanbiedingen van alle PiepEi eierwekkers zoals de PiepEi Rock, De PiepEi Delft en de PiepEi Amadeus eierwekker.

Een reactie posten

0 Reacties