Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test beste slimme outdoor beveiligingscamera's

 

Zoek je een slimme beveiligingscamera? Kijk dan eens bij deze vier beste slimme outdoor IP camera's. Deze bewakingscamera's waarschuwen je bij onraad.

Beveilingscamera's bestaan natuurlijk al heel lang. Maar bewakingscamera's hebben de laatste jaren een ingrijpende verandering doorgemaakt. Een verbetering, want outdoor beveiligingscamera's zijn de laatste tijd een stuk slimmer geworden. Ze kunnen bijvoorbeeld bij een alarm de eigenaar via de smartphone waarschuwen.

test beste outdoor beveiligingscamera


Experts op het gebied van domotica (huisautomatisering) hebben vier intelligente beveiligingscamera's van Nest, Foscam, Ring en Netatmo getest. Wat is de beste slimme outdoor beveiligingscamera?


Wanneer is een beveiligingscamera slim?

Met een slimme beveiligingscamera bedoelen we een beveiligingscamera die zelfstandig gevaar kan constateren, alarm kan slaan via internet, en dan zijn beelden naar een smartphone (of tablet of computer) kan sturen.

Waar koop je deze slimme beveiligingscamera's tegen de laagste prijs?

Bij de beste domotica leveranciers. De geteste outdoor beveiligings camera's zijn allemaal te koop bij de beste winkels om een ip camera goedkoop te kopen. Meer informatie over deze camera's vind je bij de links bij onderstaande beschrijvingen.

Google Nest Cam Outdoor

De Nest Cam Outdoor van Google heeft diverse voordelen ten opzichte van de meeste andere beveiligingscamera's. De beeldkwaliteit is opmerkelijk goed en wat ook handig is, is de speaker en microfoon die het mogelijk maken dat je via je smartphone en de Nest Cam Outdoor camera kunt praten met mensen die voor je deur staan. 

Een bijzonder handige functie als je op je werk zit en er belt iemand aan. De Nest stelt je daarvan op de hoogte, en je kunt het van grote afstand afhandelen. Dat vindt die Jehova Getuige ook leuk!

Google Nest slimme beveiligingscamera outdoor

Google Nest slimme beveiligingscamera outdoor


Een derde pluspunt is de grote kijkhoek van deze camera. 130 graden. Dat is een breed beeld, en meer dan de andere drie camera's. Handig, want zo kun je veel sneller onraad bespeuren.

Hoewel het testteam van 50five geen testwinnaar aan heeft gewezen is deze beveiligingscamera duidelijk onze favoriet. Met veel mogelijkheden en beelden van goede kwaliteit op je smartphone. Kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste actuele prijs voor deze beste slimme beveiligingscamera.

Foscam FI9900P Outdoor Camera 

Als de Nest Cam Outdoor de beste beveiligingscamera is, dan is de Foscam Outdoor de beste koop. De FI9900P versie van deze bewakingscamera is namelijk de goedkoopste van de geteste camera's, maar wel een bewakingscamera die heel goed voldoet. 

De beeldkwaliteit is wel lager, en de kijkhoek smaller. Maar deze Foscam outdoor beveilingscamera is wel een goed en goedkoop alternatief. Het is een goede outdoor beveiligingscamera voor wie niet te veel geld wil uitgeven. Foscam biedt diverse van deze goede maar ook goedkope beveilingscamera's voor buiten en binnen.


Foscam IP bewakingscamera outdoor

Ring Stick Up Cam Batterij

De Ring Stick Up Cam heeft weer een ander groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. Bij deze beveiligingsscamera heb je namelijk geen stroomaansluiting nodig. Hij beschikt namelijk over een batterij die (optioneel) via een klein zonnepaneel kan worden opgeladen. Zo kun je deze outdoor bewakingscamera overal ophangen en ook makkelijk verplaatsen, en stroom komt gratis uit de zon.


Ring slimme outdoor camera op zonne energie

Ring slimme outdoor camera op zonne energie


Netatmo Presence Outdoor Camera 

De Netamo Presence outdoor beveiligingscamera beschikt als enige van de vier over een lamp die aangaat als er een beweging wordt geconstateerd. Het is dus een beveiligingscamera en buitenlamp met bewegingssensor in één. Voordeel is dat deze outdoor bewakingscamera de gasten meteen in het licht zet en dus duidelijker kan filmen. Er moet wel een stroomdraad aanwezig zijn voor installatie.


Netamo outdoor beveiligingscamera

Netamo outdoor beveiigingscamera

Kijk bij de bovenstaande winkels voor de beste beveiligingscamera tegen de laagste prijs. De besproken outdoor camera's zijn allemaal goedkoop online te koop via de links in dit artikel.

Zie ook:  Meer testen bewakingscamera's

Foto bovenaan: Nest


Onderwerpen:
Wat is de beste outdoor beveiligingscamera uit de bewakingscamera test? Hier vind je de beste slimme ip camera's voor beveiliging uit de test. Dit zijn de beste slimme outdoor beveiligingscamera's. Deze slimme bewakingscamera's waarschuwen de eigenaar als er alarm is, bijvoorbeeld via een app op de smartphone. Kijk hier boven voor de beste beveiligingscamera's van Google Nest, Foscam, Ring en Netamo.

, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *