Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Test slimme outdoor beveiligingscamera's

Redactie     22:18    

Beveilingscamera's bestaan natuurlijk al heel lang. Maar bewakingscamera's hebben de laatste jaren een ingrijpende verandering doorgemaakt. Een verbetering, want outdoor beveiligingscamera's zijn de laatste tijd een stuk slimmer geworden.

test beste outdoor beveiligingscamera


Experts op het gebied van domotica (huisautomatisering) hebben vier intelligente beveiligingscamera's van Nest, Foscam, Ring en Netatmo getest. Wat is de beste slimme outdoor beveiligingscamera?


Wanneer is een beveiligingscamera slim?

Met een slimme beveiligingscamera bedoelen we een beveiligingscamera die zelfstandig gevaar kan constateren, alarm kan slaan via internet, en dan zijn beelden naar een smartphone (of tablet of computer) kan sturen.

Waar koop je deze slimme beveiligingscamera's tegen de laagste prijs?

Bij de beste domotica leveranciers. De geteste camera's zijn allemaal te koop bij de beste winkels om een ip camera goedkoop te kopen.

Nest Cam Outdoor

De Nest Cam Outdoor heeft diverse voordelen ten opzichte van de meeste andere beveiligingscamera's. De beeldkwaliteit is opmerkelijk goed en wat ook handig is, is de speaker en microfoon die het mogelijk maken dat je via je smartphone en de Nest Cam Outdoor camera kunt praten met mensen die voor je deur staan. Een bijzonder handige functie als je op je werk zit en er belt iemand aan. De Nest stelt je daarvan op de hoogte, en je kunt het van grote afstand afhandelen. Dat vindt die Jehova Getuige ook leuk!


Een derde pluspunt is de grote kijkhoek van deze camera. 130 graden. Dat is een breed beeld, en meer dan de andere drie camera's. Handig, want zo kun je veel sneller onraad bespeuren.

Hoewel het testteam van 50five geen testwinnaar aan heeft gewezen is deze beveiligingscamera duidelijk onze favoriet. Met veel mogelijkheden en beelden van goede kwaliteit op je smartphone. Kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste actuele prijs voor deze beste slimme beveiligingscamera.

Foscam FI9900P Outdoor Camera 

Als de Nest Cam Outdoor de beste beveiligingscamera is, dan is de Foscam Outdoor de beste koop. Dit is namelijk de goedkoopste van de geteste camera's, maar wel een bewakingscamera die voldoet. De beeldkwaliteit is wel lager, en de kijkhoek smaller. Maar dit is wel een goed en goedkoop alternatief. Een goede outdoor beveiligingscamera voor wie niet te veel geld wil uitgeven.

Ring Stick Up Cam

De Ring Stick Up Cam heeft weer een ander groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. Bij deze beveiligingsscamera heb je namelijk geen stroomaansluiting nodig. Hij beschikt namelijk over een aansluiting voor een klein zonnepaneel. Zo kun je deze bewakingscamera overal ophangen en ook makkelijk verplaatsen.

Netatmo Presence Outdoor Camera 

Deze beveiligingscamera beschikt als enige van de vier over een lamp die aangaat als er een beweging wordt geconstateerd. Het is dus een beveiligingscamera en buitenlamp met bewegingssensor in één. Voordeel is dat deze bewakingscamera de gasten meteen in het licht zet en dus duidelijker kan filmen. Er moet wel een stroomdraad aanwezig zijn voor installatie.


Kijk bij de bovenstaande winkels voor de beste beveiligingscamera tegen de laagste prijs. De besproken camera's zijn allemaal goedkoop online bij 50Five te koop.

Zie ook:  Meer testen bewakingscamera's

Foto bovenaan: Nest


Onderwerpen:
Beste outdoor beveilingscamera test, beste slimme ip camera test, beste ip beveiligingscamera test, beste outdoor ip camera.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.