Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Outdoor beveiligingscamera test: Beste slimme IP camera buiten

Zoek je een slimme beveiligingscamera? Kijk dan eens bij deze vier beste slimme outdoor IP camera's. Deze slimme bewakingscamera's waarschuwen je bij onraad.

Beveiligingscamera's bestaan natuurlijk al heel lang. Maar bewakingscamera's hebben de laatste jaren een ingrijpende verandering doorgemaakt. Een verbetering, want outdoor beveiligingscamera's zijn de laatste tijd een stuk slimmer geworden. Deze outdoor camera's kunnen bijvoorbeeld bij een alarm de eigenaar via de smartphone waarschuwen.

test beste outdoor beveiligingscamera slim


Experts op het gebied van domotica (huisautomatisering) hebben vier intelligente beveiligingscamera's van Nest, Foscam, Ring en Netatmo getest. Wat is de beste slimme outdoor beveiligingscamera?


Wanneer is een beveiligingscamera slim?

Met een slimme beveiligingscamera bedoelen we een beveiligingscamera die zelfstandig gevaar kan constateren, alarm kan slaan via internet, en dan zijn beelden naar een smartphone (of tablet of computer) kan sturen.

Deze beveiligingscamera's zijn direct met internet verbonden en hebben daarom een eigen IP nummer (netwerkadres). Daarom wordt zo'n slimme beveiligingscamera een IP camera genoemd.

Waar koop je deze slimme beveiligingscamera's tegen de laagste prijs?

Een goede slimme IP camera koop je bij de beste domotica leveranciers. De geteste outdoor beveiligings camera's zijn allemaal te koop bij de beste winkels om een ip camera goedkoop te kopen

Meer informatie over deze camera's vind je bij de links bij onderstaande beschrijvingen.

Google Nest Cam Outdoor

De Nest Cam Outdoor is de slimme IP camera voor buiten van Google. De Nest Cam Outdoor heeft diverse voordelen ten opzichte van de meeste andere beveiligingscamera's. 

De beeldkwaliteit  van de outdoor IP camera is opmerkelijk goed en wat ook handig is, is de aanwezigheid van een speaker en een microfoon in de camera. Deze maken het mogelijk dat je via je smartphone en de Nest Cam Outdoor camera kunt praten met mensen die voor je deur staan. Waar je ook bent!

Dit is een heel handige functie als je op je werk zit en er belt iemand bij je voordeur thuis aan. De Nest stelt je daarvan op de hoogte, en je kunt het van grote afstand afhandelen. Dat vindt die Jehova Getuige ook leuk!

Google Nest slimme beveiligingscamera outdoor

Google Nest slimme beveiligingscamera outdoor


Een derde pluspunt is de grote kijkhoek van deze slimme IP camera. 130 graden. Dat levert een breed beeld op. Een breder beeld dan van de andere drie camera's uit de test. Handig, want zo kun je veel sneller onraad bespeuren.

Hoewel het testteam geen testwinnaar aan heeft gewezen is deze Google IP beveiligingscamera duidelijk onze favoriet. De Google Nest outdoor IP camera biedt veel mogelijkheden en beelden van goede kwaliteit op je smartphone. 

Kijk bij bovenstaande winkels voor de laagste actuele prijs voor deze beste slimme beveiligingscamera.

Foscam FI9900P Outdoor Camera 

Als de Nest Cam Outdoor de beste slimme IP beveiligingscamera is, dan is de Foscam Outdoor de beste koop. De FI9900P versie van deze bewakingscamera is namelijk de goedkoopste van de geteste camera's, maar wel een bewakingscamera die heel goed voldoet. 

De beeldkwaliteit is wel lager, en de kijkhoek smaller. Maar deze Foscam outdoor beveilingscamera is wel een goed en goedkoop alternatief. Het is een goede outdoor beveiligingscamera voor wie niet te veel geld wil uitgeven. Foscam biedt diverse van deze goede maar ook goedkope beveilingscamera's voor buiten en binnen.

Foscam slimme IP camera outdoor beveiligingscamera

Foscam IP bewakingscamera outdoor

Ring Stick Up Cam Batterij

De Ring Stick Up Cam outdoor IP camera heeft weer een ander groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. 

Bij deze outdoor beveiligingscamera heb je namelijk geen stroomaansluiting nodig. De outdoor IP camera beschikt namelijk over een batterij die (optioneel) via een klein zonnepaneel kan worden opgeladen. Zo kun je deze bewakingscamera voor buiten overal ophangen en ook makkelijk verplaatsen. Bovendien komt de stroom gratis uit de zon.


Ring slimme outdoor camera op zonne energie

Ring slimme outdoor camera op zonne energie


Netatmo Presence Outdoor Camera 

De Netamo Presence outdoor beveiligingscamera beschikt als enige van de vier over een lamp die aangaat als er een beweging wordt geconstateerd. Het is dus een beveiligingscamera en buitenlamp met bewegingssensor in één. Voordeel is dat deze outdoor bewakingscamera de gasten meteen in het licht zet en dus duidelijker kan filmen. Er moet wel een stroomdraad aanwezig zijn voor installatie.


Netamo outdoor beveiligingscamera

Netamo outdoor beveiigingscamera

Kijk bij de bovenstaande winkels voor de beste beveiligingscamera tegen de laagste prijs. De besproken outdoor camera's zijn allemaal goedkoop online te koop via de links in dit artikel.

Zie ook:  Meer testen bewakingscamera's

Foto bovenaan: Nest


Onderwerpen:
Wat is de beste outdoor beveiligingscamera uit de bewakingscamera test? Hier vind je de beste slimme ip camera's voor beveiliging uit de test. Dit zijn de beste slimme outdoor beveiligingscamera's. Deze slimme bewakingscamera's waarschuwen de eigenaar als er alarm is, bijvoorbeeld via een app op de smartphone. Kijk hier boven voor de beste beveiligingscamera's van Google Nest, Foscam, Ring en Netamo.