Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

30 Seconds Everyday Life beste spel tieners

 

30 Seconds Everyday Life is een variant op het populaire partyspel 30 Seconds van 999 Games. Zoals de naam al aangeeft draait het bij deze versie hat het spel om begrippen over alledaagse zaken in en om het huis. Dit partyspel is gekozen als beste speelgoed voor tieners.


30 Seconds Everyday Life is namelijk winnaar in de categorie beste speelgoed voor kinderen van 12 tot 18 jaar bij de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2017.Dit spel is namelijk geweldig op feestjes, of om gewoon een keer samen met vrienden en vriendinnen te spelen. Het is geschikt voor groepen van 3 tot maximaal 28 spelers. Echt een spel om met een groepje te spelen. Plezier verzekerd.

Goedkoop 30 Seconds kopen

Van 30 Seconds zijn inmiddels diverse leuke edities beschikbaar. Kijk bij aanbiedingen 30 Seconds spellen voor deze versie en andere 30 Seconds spellen tegen een lage prijs.


Hoe werkt 30 Seconds?

Bij 30 Seconds speel je in teams. Een speler krijgt 5 begrippen aangeleverd die hij of zij moet uitbeelden. Daarvoor heeft deze speler slechts 30 seconden. Ieder geraden woord, binnen die 30 seconden, is een veld die de pion van de groep op het spelbord vooruit mag. Doel is als eerste de finish te halen.

Met de dobbelsteen kan het spel nog beïnvloed worden. Oneerlijk? Nee, dat verhoogt de pret-factor alleen maar.


Verschil 30 Seconds Everyday Life

Het verschil tussen 30 Seconds Everyday Life en de gewone 30 Seconds zit hem in de onderwerpen die uitgebeeld moeten worden. Deze zijn meer alledaags, dus bijvoorbeeld geen historische personen of exotische landen, maar huis, tuin en keuken onderwerpen. Dit maakt deze versie van 30 Seconds veel beter geschikt voor kinderen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen om dit beste speelgoed en andere versies van 30 Seconds goedkoop online te kopen.

Zie ook: Meer als beste spel geteste spellen

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.