Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Agricola Familie Editie beste speelgoed 10 a 11 jaar

 

Agricola is een heel populair strategisch bordspel, maar het is ook behoorlijk pittig om te spelen. Daarom heeft uitgever 999 Games een eenvoudigere versie uitgebracht die geschikt is om met de hele familie te spelen (vanaf 8 jaar). En met succes, want de Agricola Familie Editie is uitgeroepen tot het beste speelgoed voor kinderen van 10 a 11 jaar.


In deze categorie is de Agricola Familie Editie namelijk de winnaar van de verkiezing Speelgoed van het Jaar 2017.

De Agricola Familie Editie is een bijzonder leuk, en ook heel betaalbaar bordspel voor de hele familie. Kijk bij de aanbiedingen van Agricola spellen wat dit beste speelgoed en andere Agricola spellen momenteel kosten.

Het basisprincipe van Agricola is ook bij deze versie van toepassing. Het is de bedoeling dat je gedurende het spel een boerderij tot ontwikkeling brengt. Landbouw, veeteelt, maar ook jezelf en je gezin. Je kan het spel met maximaal vier personen spelen met als doel de beste boerderij te runnen. Het spel is ook alleen te spelen.

Verschil Agricola Familie Editie

Deze versie van Agricola beschikt echter niet over kaarten waardoor het eenvoudiger wordt om te spelen. Ook zijn alle acties en investeringen met duidelijke symbolen aangegeven waardoor het spel overzichtelijker is. De Agricola Familie Editie is snel en makkelijk aan te leren. Maar nog steeds zijn strategie en het stellen van prioriteiten van groot belang.

Ook de Agricola Familie Editie is een heel uitdagend bordspel. Een terechte winnaar in zijn categorie bij de verkiezing van het beste speelgoed 2017.

Kijk hierboven voor de actuele lage prijs.

Zie ook: Meer best getest speelgoed

,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.