Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste gourmetstel voor 8 personen

Redactie     13:56    

Als je met het gezin of vrienden gaat gourmetten is het plezierig als je ruime bakplaat tot je beschikking hebt. Daarom kijken we hier naar het beste gourmetstel met ruimte voor 8 pannetjes.


Ook was het bij deze test van gourmetstellen belangrijk dat je goed direct op de plaat kunt grillen, dat de bakplaat en pannetjes makkelijk schoon te maken zijn, en de prijs is natuurlijk een belangrijke factor.


Als beste gourmetstel voor 8 personen kwam de Princess Raclette 8 Oval Grill Party uit de test. Dit beste gourmetstel is voordelig online te koop bij de aanbevolen winkels.

Beste gourmetstel: Princess Raclette 8 Oval Grill Party

Direct op de bakplaat grillen? Of bereid je liever gerechtjes in een pannetje? Bij deze Princess gourmet kan het beide. De bakplaat is geribbeld, maar beschikt over een glad gedeelte waarop ook goed pannenkoekjes gebakken kunnen worden. 

Door de antiaanbaklaag op de grillplaat hoef je helemaal geen olie of boter te gebruiken. Dat scheelt natuurlijk enorm in de walm.Deze antiaanbaklaag zorgt er ook voor dat dit gourmetstel makkelijk schoon te maken is. Ook omdat bakplaat en pannetjes gewoon in de vaatwasser kunnen.

Deze beste gourmetstel uit de test is lekker ruim en makkelijk in het gebruik. En goedkoop bovendien, want dit gourmetstel voor 8 personen kost niet veel meer dan drie tientjes. Een prima gourmetstel voor weinig geld!

Je koopt dit beste gourmetstel tegen de laagste prijs bij de aanbevolen winkels hierboven.

Getest door: Gourmetstelstore
Zie ook: Meer testen funcooking apparatuur


Onderwerpen:
Beste gourmet princess, raclette stel, tafelgrill, beste gourmetstel test.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.