Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste indoor IP beveiligingscamera met (gratis) cloud-opslag

De Netatmo slimme binnencamera is getest als beste indoor beveiligingscamera waarbij je de beelden gratis op internet kunt opslaan en bekijken.

Bij veel indoor IP-bewakingscamera's kun je tegenwoordig op je telefoon live naar de bewakingsbeelden kijken. Maar sommige beveiligingscamera's gaan nog een stapje verder, en slaan tevens de beelden op internet (in de cloud) op. Hier de beste beveiligingscamera met cloud-opslag uit de test.

beste ip bewakingscamera indoor

Met zo'n IP-beveiligingscamera met cloud-opslag kun je niet alleen live naar de bewakingsbeelden kijken, maar ook achteraf. En dat zonder dat je zelf een server hoeft neer te zetten om de beelden op te slaan. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten!


Beste indoor IP-camera en beste koop

Het tijdschrift PCM testte de belangrijkste IP-beveiligingscamera's en kozen voor de Netamo Slimme Binnencamera (voorheen de Netamo Welcome) als beste IP-beveiligingscamera met cloud-opslag. Tevens werd deze bewakingscamera tot beste koop uitgeroepen. 


Niet alleen is de Netamo slimme indoor beveiligingscamera goedkoper dan zijn belangrijkste concurrenten, ook wordt er voor de cloud-opslag geen geld gevraagd. Hiervoor werkt Netamo namelijk samen met Dropbox, en kun je een gratis Dropbox account van 2 GB voor de beveiligingsbeelden gebruiken. 

Bij concurrenten als Canary en Nest betaal je naast de aanschafprijs van de slimme indoor IP beveiligingscamera ook nog eens ruim 100 euro per jaar voor de opslag van de beelden.

beste ip beveilingscamera binnen

Beste IP-beveiligingscamera met cloud-opslag: Netamo Slimme Binnencamera

Aanvankelijk was de naam van deze indoor IP beveilingscamera de Netamo Welcome, maar Netamo heeft kennelijk ingezien dat dit niet echt eenis  naam die je verwacht bij een camera om mensen buiten de deur te houden. Daarom is de indoor IP beveilingscamera omgedoopt tot het wel passende Netamo Slimme Binnencamera.

Dit is volgens de PCM test de beste beveiligingscamera met opslag van bewakingsbeelden op internet (de cloud) En ook nog eens de meest voordelige van de goede IP-bewakingscamera's! Vooral ook omdat er geen enkel betaald abonnement nodig is.

En de zuilvormige Netamo slimme indoor IP beveiligingscamera ziet er ook nog eens heel mooi uit. Deze camera plaats je met alle plezier in je huiskamer, winkel of kantoor. Hij lijkt helemaal niet op een bewakingscamera, wat bij een inbraak natuurlijk ook een groot voordeel is.

beste ip camera cloud Netatmo


De Netamo indoor beveiligingscamera bewaart zijn videobeelden op een SD-geheugenkaartje en stuurt daarvan screenshots naar de cloud. Door later zo'n screenshot aan te klikken kun je de bijbehorende videobeelden bekijken. Meekijken met bewegende live beelden kan ook.

Deze beste IP-beveiligingscamera met internet-opslag uit de test beschikt over gezichtsherkenning. Dat is reuze handig, want er wordt een log bijgehouden van alle bekende mensen die de ruimte binnenkomen. En ziet de camera een onbekend persoon? Dan kun je daarvan meteen bericht krijgen, en in de app kijken of er echt onraad is.

Deze instellingen kun je per (bekend) persoon instellen. Zo kun je instellen dat je een berichtje in de app krijgt als je kinderen thuiskomen maar niet als je vrouw thuiskomt.

Netatmo test ip camera

De beelden die deze beste indoor beveiligingscamera maakt zijn haarscherp en in Full-HD resolutie, en dankzij infrarood licht kunt je zelfs in het donker filmen. Dankzij een 130 graden kijkhoek kun je een groot deel van de ruimte in beeld brengen.

De vorm van de Netamo Slimme Binnencamera heeft ook nadelen. Je kunt deze IP beveiligingscamera niet via de app draaien en het is ook een echte indoor-camera. Zoek je een outdoor bewakingscamera? Kijk dan bij de andere testen van bewakingscamera's.

Of kijk op het bovenstaande Beste IP-camera kopen voor nog veel meer goede bewakingscamera's, prijzen en informatie.

Foto's: Netamo


Samenvatting:
De Netamo Slimme Binnencamera (voorheen Netamo Welcome) is als beste IP indoor beveiligingscamera getest door PCM. Hierboven informatie over deze beste indoor beveiligingscamera uit de test die zijn bewakingsbeelden gratis op internet in de cloud plaatst. Daarvoor is geen betaald abonnement nodig.