Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste IP-beveiligingscamera met cloud-opslag

Redactie     13:05    

Bij veel IP-bewakingscamera's kun je tegenwoordig op je telefoon live naar de bewakingsbeelden kijken. Maar sommige beveilingscamera's gaan nog een stapje verder, en slaan tevens de beelden op internet (in de cloud) op. Hier de beste beveiligingscamera met cloud-opslag uit de test.

beste ip bewakingscamera

Met zo'n IP-beveiligingscamera met cloud-opslag kun je niet alleen live naar de bewakingsbeelden kijken, maar ook achteraf. En dat zonder dat je zelf een server hoeft neer te zetten om de beelden op te slaan. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten!


Beste IP-camera en beste koop

Het tijdschrift PCM testte de belangrijkste IP-beveiligingscamera's en kozen voor de Netamo Welcome als beste IP-beveiligingscamera met cloud-opslag. Tevens werd deze bewakingscamera tot beste koop uitgeroepen. Niet alleen is de Netamo Welcome goedkoper dan zijn belangrijkste concurrenten, ook wordt er voor de cloud-opslag geen geld gevraagd. Bij concurrenten als Canary en Nest betaal je ook nog eens ruim 100 euro per jaar voor de opslag.

Beste IP-camera kopen

De Netamo Welcome is voordelig te koop bij de aanbevolen winkels op Beste IP-camera Kopen, je vindt daar ook een IP Camera Keuzehulp en de IP Camera Top 10.

beste ip beveilingscamera

Beste IP-beveiligingscamera met cloud-opslag: Netamo Welcome

Welcome is niet echt een naam die je verwacht bij een camera om mensen buiten de deur te houden, maar de Netamo Welcome is wel de beste beveiligingscamera met opslag van bewakingsbeelden op internet. En ook nog eens de meest voordelige van de goede IP-bewakingscamera's!

En de zuilvormige Netamo Welcome ziet er ook nog eens heel mooi uit. Deze camera plaats je met alle plezier in je huiskamer, winkel of kantoor. Hij lijkt helemaal niet op een bewakingscamera.

beste ip camera cloud


De Netamo Welcome bewaart zijn videobeelden op een sd-geheugenkaartje en stuurt daarvan screenshots naar de cloud. Door later zo'n screenshot aan te klikken kun je de bijbehorende videobeelden bekijken. Meekijken met bewegende live beelden kan ook.

Deze beste IP-beveiligingscamera met internet-opslag uit de test beschikt over gezichtsherkenning. Dat is reuze handig, want er wordt een log bijgehouden van alle bekende mensen die de ruimte binnenkomen. En ziet de camera een onbekend persoon? Dan kun je daarvan meteen bericht krijgen, en in de app kijken of er echt onraad is.

Deze instellingen kun je per (bekend) persoon instellen. Zo kun je instellen dat je een berichtje in de app krijgt als je kinderen thuiskomen maar niet als je vrouw thuiskomt.

test ip camera

De beelden die deze beste beveiligingscamera maakt zijn haarscherp en in Full-HD resolutie, en dankzij infrarood licht kunt je zelfs in het donker filmen. Dankzij een 130 graden kijkhoek kun je een groot deel van de ruimte in beeld brengen.

De vorm van de Netamo Welcome heeft ook nadelen. Je kunt deze IP beveiligingscamera niet via de app draaien en het is ook een echte indoor-camera. Zoek je een outdoor bewakingscamera? Kijk dan bij de andere testen van bewakingscamera's.

Of kijk op het bovenstaande Beste IP-camera kopen voor nog veel meer goede bewakingscamera's, prijzen en informatie.

Getest door: PCM


Onderwerpen:
Beste ip beveiligingscamera test, bewakingsbeelden cloud, ip bewakingscamera, beste beveiligingscamera ip cloud.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.