Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste draadloos koppelbare rookmelder

 

Informatie en aanbiedingen van Alecto koppelbare rookmelders. Dit is de beste rookmelder (koppelbaar) uit de test.

Rookmelders met elkaar verbinden komt de veiligheid ten goede. Een rookmelder is extra doeltreffend als je meerdere rookmelders aan elkaar koppelt. Dat kan draadloos en goede koppelbare rookmelders zijn goedkoop. Hier de beste draadloos koppelbare rookmelder uit de rookmelder test.


Bij een koppelbare rookmelder gaan alle gekoppelde rookmelders af als er ergens rook wordt geconstateerd. Zo mis je nooit het alarm.

Met koppelbare rookmelders kun je ook grote woningen en bedrijfspanden heel simpel en heel eenvoudig tegen brand en rook beschermen. En goedkoop, want de beste koppelbare rookmelder uit de test (de Alecto koppelbare rookmelder) koop je bij de aanbiedingen van koppelbare Alecto rookmelders voor circa 22 euro per stuk of voor circa 50 euro in een set van 3 stuks. 

Nog goedkoper (per rookmelder) is een pak met 6 stuks. Zo beveilig je je voor heel weinig geld je hele woning of kantoor.

rookalarm gekoppeld draadloos Alecto

Alecto rookmelder koppelbaar draadloos


Beste koppelbare rookmelder: Alecto draadloos te koppelen rookmelders

Je kunt zelfs twee van deze pakketten kopen en koppelen want het systeem is uitbreidbaar tot 12 rookmelders. Sommige modellen van de Alecto rookmelder zijn zelfs koppelbaar tot 80 rookmelders. Maar een gemiddelde huishouden heeft aan enkele rookmelders natuurlijk genoeg.

Rookmelder verplicht: Per 1 juli 2022 is het verplicht om op iedere verdieping in huis een rookmelder te hebben. Er is geen verplichting om deze rookmelders te koppelen, maar dit is natuurlijk wel veiliger.

De Alecto koppelbare rookmelder werkt op batterijen en de rookmelders staan draadloos met elkaar in contact. Je hoeft ze dus alleen op te hangen. Draden trekken is niet nodig!

Bij rookontwikkeling gaan alle rookmelders piepen. Het luide alarmsignaal van 85 dB zal je dan echt niet missen.

Voor de draadloze verbinding wordt bij deze beste rookmelder de 434 MHz verbindingsfrequentie gebruikt. Deze draadloze frequentie reikt wel 60 meter ver. Via een testknop kan het hele systeem getest worden en als de batterijen bijna op zijn wordt er een signaal gegeven.

Je hoeft natuurlijk niet alle drie of zes rookmelders te gebruiken. Minder kan ook, en de rookmelder kan ook alleen functioneren. Maar in dat laatste geval is het natuurlijk zonde om een set van drie of zes aan te schaffen. Kijk dan bij meer testen van rookmelders voor de beste losse rookmelder. Daar vind je ook de losse Alecto rookmelders.


beste draadloos koppelbare rookmelderKijk bij het bovenaan genoemde Beste Rookmelder Kopen voor deze beste rookmelder en andere goede rookmelders en hun prijzen.


Samenvatting:
De Alecto rookmelder is getest als beste rookmelder. Dit is tevens de beste rookmelder koppelbaar. Er kunnen afhankelijk van het type 12 tot 80 rookmelders gekoppeld worden. Deze beste koppelbare rookmelders uit de test  zijn draadloos te koppelen. Kijk bovenaan voor aanbiedingen van deze beste rookmelder (koppelbaar en draadloos).


, ,


Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *