Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste rookmelder draadloos koppelbaar

Redactie     18:22    

Een rookmelder is extra doeltreffend als je een paar rookmelders aan elkaar koppelt. Dat kan draadloos en heel goedkoop. Hier de beste koppelbare rookmelder uit de test van rookmelders.


Bij een koppelbare rookmelder gaan alle rookmelders af als er ergens rook wordt geconstateerd. Zo mis je nooit het alarm.


Zo kun je ook grote woningen en bedrijfspanden heel simpel en heel eenvoudig tegen brand en rook beschermen. En goedkoop, want de beste koppelbare rookmelder uit de test (de Alecto SA-33) koop je bij de aanbiedingen van Alecto draadloos koppelbare rookmelders voor nog geen 40 euro in een set van 3 stuks. Nog goedkoper (per rookmelder) is een pak met 6 stuks. Zo beveilig je je voor heel weinig geld je hele woning of kantoor.

Beste koppelbare rookmelder: Alecto draadloos te koppelen rookmelders

Je kunt zelfs twee van deze pakketten kopen en koppelen want het systeem is uitbreidbaar tot 12 rookmelders. De Alecto SA-33 rookmelder werkt op batterijen en de rookmelders staan draadloos met elkaar in contact. Je hoeft ze dus alleen op te hangen. Draden trekken is niet nodig!

Bij rookontwikkeling gaan alle rookmelders piepen. Het luide alarmsignaal van 85 dB zal je dan echt niet missen.Voor de draadloze verbinding wordt de 434 MHz verbindingsfrequentie gebruikt. Deze reikt wel 60 meter ver. Via een testknop kan het hele systeem getest worden en als de batterijen bijna op zijn wordt er een signaal gegeven.

Je hoeft natuurlijk niet alle drie of zes rookmelders te gebruiken. Minder kan ook, en de rookmelder kan ook alleen functioneren. Maar in dat laatste geval is het natuurlijk zonde om een set van drie of zes aan te schaffen. Kijk dan bij meer testen van rookmelders voor de beste losse rookmelder.

Alecto SA-43
Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook de Alecto SA-43. Deze iets duurdere versie heeft een mooier design en je kunt wel 80 rookmelders draadloos met elkaar verbinden. Maar aan dat laatste zal niet veel vraag zijn.

beste draadloos koppelbare rookmelderKijk bij het bovenaan genoemde Beste Rookmelder Kopen voor deze beste rookmelder en andere goede rookmelders en hun prijzen.

Onderwerpen:
Beste rookmelders koppelbaar, Alecto SA-33 beste rookmelder test, meerdere rookmelders draadloos koppelen.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.