Header Ads Widget

Amazon Prime gratis

Beste koppelbare rookmelder (draadloos)

Informatie en aanbiedingen van Alecto koppelbare rookmelders. Dit is de beste rookmelder (koppelbaar) uit de test.

Rookmelders met elkaar verbinden komt de veiligheid ten goede. Een rookmelder is extra doeltreffend als je meerdere rookmelders aan elkaar koppelt. Dat kan draadloos en goede koppelbare rookmelders zijn goedkoop. Hier de beste draadloos koppelbare rookmelder uit de rookmelder test.


Bij een koppelbare rookmelder gaan alle gekoppelde rookmelders af als er ergens rook wordt geconstateerd. Zo mis je nooit het alarm.Beste koppelbare rookmelder: Alecto draadloos te koppelen rookmelders

Met koppelbare rookmelders kun je ook grote woningen en bedrijfspanden heel simpel en heel eenvoudig tegen brand en rook beschermen. En goedkoop, want de beste koppelbare rookmelder uit de test (de Alecto koppelbare rookmelder) koop je bij de aanbiedingen van koppelbare Alecto rookmelders voor circa 22 euro per stuk of voor circa 50 euro in een set van 3 stuks. 

Nog goedkoper (per rookmelder) is een pak met 6 stuks. Zo beveilig je je voor heel weinig geld je hele woning of kantoor.

rookalarm gekoppeld draadloos Alecto

Alecto rookmelder koppelbaar draadloos


Je kunt zelfs twee van deze pakketten kopen en koppelen want het systeem is uitbreidbaar tot 12 rookmelders. Sommige modellen van de Alecto rookmelder zijn zelfs koppelbaar tot 80 rookmelders. Maar een gemiddelde huishouden heeft aan enkele rookmelders natuurlijk genoeg.

De Alecto koppelbare rookmelder werkt op batterijen en de rookmelders staan draadloos met elkaar in contact. Je hoeft ze dus alleen op te hangen. Draden trekken is niet nodig!

Bij rookontwikkeling gaan alle rookmelders piepen. Het luide alarmsignaal van 85 dB zal je dan echt niet missen.

Voor de draadloze verbinding wordt bij deze beste rookmelder de 434 MHz verbindingsfrequentie gebruikt. Deze draadloze frequentie reikt wel 60 meter ver. Via een testknop kan het hele systeem getest worden en als de batterijen bijna op zijn wordt er een signaal gegeven.

Je hoeft natuurlijk niet alle drie of zes rookmelders te gebruiken. Minder kan ook, en de rookmelder kan ook alleen functioneren. Maar in dat laatste geval is het natuurlijk zonde om een set van drie of zes aan te schaffen. 

Kijk dan bij meer testen van rookmelders voor de beste losse rookmelder. Daar vind je ook de losse Alecto rookmelders.


beste draadloos koppelbare rookmelder
Beste koppelbare rookmelder merken

Alecto is niet het enige merk dat goede koppelbare rookmelders maakt. Hier onder vind je meer goede fabrikanten van draadloze koppelbare rookmelders. Dit zijn de beste koppelbare rookmelder merken:

Alecto koppelbare rookmelders

De Alecto draadloos te koppelen rookmelder bespraken we hierboven al uitgebreid. Alecto is een Nederlandse fabrikant van elektrische apparatuur voor veiligheid zoals een brandmelder, een babyfoon, een CO2 melder of een bewakingscamera.

Google Nest Protect 

Google maakt met de Google Nest Protect een bijzonder goede koppelbare rookmelder die ook een teveel aan CO (koolmonoxide) meldt. Bovendien is dit een slimme kopppelbare rookmelder die ook via een app alarm geeft. 

Waarom is dit dan niet de beste koppelbare rookmelder uit de test? Dat heeft te maken met de prijs. Deze ligt boven de 100 euro. Dat is een heel ander verhaal dan bij de Alecto koppelbare rookmelder. De Google Nest is wel erg prijzig als je er een aantal wilt aanschaffen om te koppelen.

Elro koppelbare rookmelder

Evenals Alecto is Elro een Nederlandse fabrikant die tot de beste koppelbare rookmelder merken behoort. Ze maken een tweetal verschillende koppelbare rookmelders die aantrekkelijk geprijsd zijn, waaroder ook een slimme koppelbare rookmelder.

Smartwares slimme rookmelder

Smartwares maakt slimme rookmelders die vergelijkbaar zijn met de Google Nest Protect. De prijs van deze slimme koppelbare rookmelder ligt echter een stuklager.

Fireangel rookmelder koppelbaar

Fireangel behoort ook tot de beste koppelbare rookmelder fabrikanten maar een Fireangel rookmelder is wel wat duurder dan een draadloos koppelbare rookmelder van Alecto of Elro.Aanbiedingen alle koppelbare rookmelders

De rookmelders van al deze fabrikanten en nog veel meer goede draadloos te koppelen rookmelders vind je bij de koppelbare rookmelder aanbiedingen

Je vindt daar naast de draadloos koppelbare rookmelders van Alecto, Elro, Fireangel, Google Nest en Smartwares ook de draadloos te koppelen rookmelders van X-Sense, Aroha, Netatmo, Honeywell en andere merken.

Nog meer aanbiedingen van rookmelder vind je bij de rookmelder aanbiedingen beste winkels. Je vind daar naast de draadloos koppelbare rookmelders ook andere (goedkopere) rookmelders die niet koppelbaar zijn.Rookmelder verplicht

Per 1 juli 2022 is het verplicht om op iedere verdieping in huis een rookmelder te hebben. Er is geen verplichting om deze rookmelders te koppelen, maar dit is natuurlijk wel veiliger.

Kijk bij het bovenaan genoemde Beste Rookmelder Kopen voor deze beste rookmelder en andere goede rookmelders en hun prijzen.


Samenvatting:
De Alecto rookmelder is getest als beste rookmelder. Dit is tevens de beste rookmelder koppelbaar. Er kunnen afhankelijk van het type 12 tot 80 rookmelders gekoppeld worden. Deze beste koppelbare rookmelders uit de test  zijn draadloos te koppelen. Kijk bovenaan voor aanbiedingen van deze beste rookmelder (koppelbaar en draadloos).