Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Soggy Doggy beste kleuter speelgoed

Soggy Doggy is een origineel en superleuk spel voor kleine kinderen Niet voor niets is Soggy Doggy bij een eerdere Speelgoed van het Jaar verkiezing uitgeroepen tot beste speelgoed voor kleuters (4-5 jaar).

Soggy Doggy spel kleuter

Bij het Soggy Doggy spel blijf je niet droog. Nou ja, echt nat wordt je ook niet, maar het water spettert wel rond. Er moet namelijk een puppie in bad worden gedaan.

Kinderen hebben dikke pret met Soggy Doggy, want de druppels zorgen voor hilariteit. Je weet nooit wanneer ze in het rond gaat spatten. Op weg naar zijn hondemand kan de natte Soggy zich namelijk op ieder moment gaan uitschudden.

TIP: Hier kun je Soggy Doggy goedkoop kopen

Ongemerkt leren kleuters ook nog veel van Soggy Doggy want er wordt tijdens het spelen heel wat geteld en met getallen worden gespeeld.
Pluspunten Soggy Doggy

  • Leuk voor kleine kinderen (tot 7 jaar).
  • Grappig en leerzaam tegelijk.
  • Weinig tot geen last van het water als je Soggy Doggy binnen speelt.
  • Leuk ontwerp.

Minpunten Soggy Doggy

  • Verwacht geen groots waterspektakel, dan valt het tegen.
  • Sommige kinderen raken er snel op uitgekeken.
  • Niet spectaculair genoeg voor een kind ouder dan 6 jaar.


Soggy Doggy spel kleuter

Dit leuke kleuterspeelgoed is terecht uitgeroepen tot beste speelgoed voor kleuters van 2017. Hierboven vind je een aanbieding van dit leuke kleuter speelgoed.

Zie ook: 

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Ik vind het minder spectaculair dan in Soggy Doggy reclame. Kind wordt niet echt nat. Mijn jongste van 3 vind het lachen maar voor zijn oudere kleuter zusje is het te tam.

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie, vraag, ervaring of review. Deze wordt na goedkeuring geplaatst tenzij het bericht ongepast is of als reclame bedoelt is.