Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste speelgoed peuters: Play-Doh Kleuren en Vormen

 

Play-Doh Kleuren en Vormen is uitgeroepen tot beste Speelgoed van het Jaar 2017 in de categorie 0 t/m 3 jaar. Play-Doh is boetseerklei dat keer op keer hergebruikt kan worden.


Er is een ruime keuze uit Play-Doh speelsets. De versie Play-Doh Kleuren en Vormen die de titel Speelgoed van het Jaar 2017 heeft gewonnen is een alles-in-één set geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het peuterspeelgoed leert de kleintjes vormen en kleuren te herkennen, te bekijken en te vergelijken.Tevens stimuleert dit speelgoed de fijne motoriek en de creativiteit. Maar bovenal is het leuk speelgoed voor peuters om mee te spelen!


Over Play-Doh speelgoed

Play-Doh is heerlijk speelgoed voor kinderen. Het is boetseerklei die je iedere keer opnieuw kunt gebruiken. Mocht het toch uitdrogen dan hoef je het alleen maar te bevochtigen en het is weer helemaal bruikbaar. Het is geen klei waarmee je werkstukken maakt om te bewaren, het gaat na verloop van tijd namelijk barstjes vertonen. Play-Doh is er voor gemaakt om keer op keer opnieuw mee te spelen.

Ook is Play-Doh schoon en veilig. Het is gemaakt van tarwemeel, water en zout. Het is natuurlijk niet de bedoeling, maar als een kleintje Play-Doh opeet is dat geen enkel probleem.

Deze speelklei bestaat al sinds 1956 en is inmiddels in talloze pakketten met gereedschap op de markt, waarmee je allemaal leuke dingen met deze klei kunt maken. Kijk hier voor al het Play-Doh speelgoed. Je kunt er bijvoorbeeld cupcakes, ijsjes en pizza's mee maken, maar het ook gebruiken als "haar" in een kapsalon, en als tanden, beugel en tandpasta bij de tandarts. Je kunt er exotische dieren of mee maken, kastelen en veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Kijk maar bij het bovenstaande overzicht met Play Doh speelgoed. Je kunt dit leuke speelgoed daar ook tegen een lage prijs kopen. Het pakket Play-Doh Kleuren en Vormen dat is uitgeroepen tot beste speelgoed voor peuters is bedoelt voor de kleinste, maar ook voor kleuters en kinderen in de lage school leeftijd is er heel veel leuk Play-Doh speelgoed te koop.

Zie ook: Meer beste speelgoed test
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *