Beste subwoofer en beste koop

Hier vind je de beste subwoofer en de beste koop uit de subwoofer test.

Een subwoofer is een luidspreker met maar één taak. Lage tot zeer lage tonen weergeven. Ze geven lage tonen weer die te laag zijn voor normale speakers. Hier kijken we naar de beste subwoofer uit de test en de beste koop uit de de subwoofer test.


Een goede subwoofer in combinatie met gewone speakers zorgt voor een mooier, voller en levensecht geluid. De lage bastonen van een goede subwoofer zorgen voor een duidelijk betere luisterervaring.  Maar wat is de beste subwoofer voor in je woonkamer?


Het Homecinemacenter voerde de test uit en wees onderstaande twee subwoofers als beste aan. Het zijn de beste subwoofer is de topklasse (het beste van het beste) en de beste koop, een voor iedereen betaalbare subwoofer van hoge kwaliteit. 

Kijk hier onder voor deze beste subwoofers uit de test. Meer goede subwoofers zijn hier onder te vinden bij de aanbiedingen van subwoofers bij de beste winkels.

Beste subwoofer: Bowers & Wilkins ASW610

Het homecinemacenter kiest voor de Bowers & Wilkins ASW610. Dit is dan ook een echte topklasse actieve subwoofer met een 250 mm driver die zorgt voor een diepe en heldere basweergave. 

De mate van de bas kun je zelf bepalen via de  Bass Extension schakelaar. Handig want de ene keer wil je misschien een subtiele bas, en de andere keer wil je de bastonen in je hele lichaam voelen.
Deze beste subwoofer van Bowers & Wilkins (B&W) heeft ook bij What Hi*Fi de maximale score van vijf sterren gehaald. Goedkoop is de B&W ASW610 niet (kijk op het bovenstaande Beste Audio apparatuur Kopen voor de actuele prijs) maar je hebt dan wel de beste subwoofer van allemaal.

Beste koop: Jamo SUB 210 subwoofer

Wil je de kosten van een nieuwe subwoofer lager houden? Kijk dan eens naar de Jamo SUB 210

Deze hele betaalbare actieve subwoofer levert veel kwaliteit voor relatief weinig geld en is daarom tot beste koop uitgeroepen. 

Doordat de Jamo SUB 210 compact is en je hem overal kunt neerzetten is hij makkelijk uit het zicht te plaatsen, al misstaat deze subwoofer zeker niet als hij op een zichtbare plaats staat.
Ondanks zijn kleine formaat is deze beste koop onder de subwoofers toch heel krachtig en biedt hij een piekvermogen van 200 watt. Het is een uitstekende actieve subwoofer voor een prachtig vol geluid bij de films en muziek.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels voor audio apparatuur voor deze beste subwoofers en andere goede subwoofers tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle testen van speakers

Foto bovenaan: Bowes & Wilkins (B&W subwoofer)


Onderwerpen:
De subwoofers zijn getest. Daarbij kwam een Bowens en Wilkins subwoofer (B&W subwoofer) als beste subwoofer uit de test. De beste koop uit de subwoofer test was een Jamo subwoofer. Beide beste subwoofers zijn een actieve subwoofer.