Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Beste tafelgrill (bakplaat / grillplaat voor op tafel)

Redactie     11:47    

Een grillplaat is een eenvoudig alternatief voor een gourmetstel. Het is een tafelgrill die veel weg heeft van een gourmet, maar dan zonder de pannetjes. Hier de beste tafelgrill om gezellig met z'n allen aan tafel te kokkerellen.


Een grillplaat voor op tafel kan een geribbeld oppervlak hebben of een glad oppervlak met een antiaanbaklaag.


Bij een test van de Gourmetstelstore kwam de Tefal Plancha als beste grillplaat voor funcooking uit de test. Deze Tefal tafelgrill is goedkoop te koop bij de aanbevolen winkels genoemd op Beste funcooking apparatuur kopen. Kijk daar voor de actuele prijs van deze beste tafelgrill die circa 4 tientjes kost.

Beste tafelgrill: Tefal Plancha

De Tefal Plancha is een eenvoudige maar goede tafelgrill die voorzien is van een glad oppervlak met antiaanbaklaag. Zo'n gladde laag is heel makkelijk schoon te maken. Bovendien hoef je bij het grillen nauwelijks olie of braadboter te gebruiken. Dat is heel fijn als je in de huiskamer, zonder afzuiging, aan het funcooken bent.

Tip: Strooi zout over de bakplaat in plaats van vet. Dan heb je nauwelijks last van walm.
De Tefal Plancha heeft een thermostaat met vijf standen. Deze thermostaat is samen met de overige elektronica afneembaar zodat de bakplaat na afloop gewoon in de vaatwasser of in een sopje kan. Ook het vetopvangbakje is afneembaar en kan in de vaatwasser.


De vier persoons grillplaat is een compacte tafelgrill wat erg handig is bij het afwassen en opbergen. Het maakt deze beste tafelgrill uit de test wel minder geschikt voor grotere groepen. Je hebt een kookoppervlak van 25 bij 35 centimeter.

De als beste tafelgrill geteste Tefal Plancha Compact is een goede maar voordelige bakplaat waarmee het gezellig funcooken is. Zoals we al schreven is dit een prima alternatief voor de gourmet.Kijk op het bovenstaande Beste Funcooking Apparatuur Kopen waar je deze tafelgrill, maar ook gourmetstellen, fonduestellen, steengrills en andere funcookingapparatuur, tegen de laagste prijs kunt kopen.

Zie ook: Meer testen funcooking apparatuur


Onderwerpen:
Tefal Plancha beste tafelgrill, gourmet, beste bakplaat tafel, gourmetstel, beste grillplaat tafel, funcooking.

, , ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.