Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Braadpannen getest: BK New Vintage beste braadpan

Redactie     12:00    

In welke braadpan kun je het beste je vlees en andere gerechten heerlijk laten sudderen? Bij een test van braadpannen kwam de BK Bourgogne als beste braadpan uit de test.Hier kun je lezen waarom de BK Bourgogne de beste braadpan uit deze braadpannen test is.


Deze BK braadpan is te koop bij de aanbevolen winkels op Beste Pannen Kopen. Je vindt daar ook een Pannen Keuzehulp en de Pannen Top 10.Beste braadpan test: BK Bourgogne

De BK Bourgogne is gemaakt van gietijzer. Dit is het beste materiaal voor een braadpan. Gietijzer houdt de warmte goed vast en verspreidt deze warmte gelijkmatig over de pan. Zo kun je gerechten urenlang laten sudderen.

Een sterk punt aan de BK Bourgogne braadpan is het reliƫf aan de binnenzijde van het deksel. Deze zorgt ervoor dat de stoom weer neervalt in de pan. Zo wordt het vlees in de braadpan continue door zijn eigen vocht bedropen en blijft het vlees heerlijk sappig.


De pan zelf is van gietijzer en de baklaag van RVS. Aan de binnenzijde is een coating aangebracht die er voor zorgt dat de pan makkelijk schoon te maken is. Deze beste braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie, en je kunt hem ook in de oven zetten. En na gebruik mag deze braadpan in de vaatwasser.

Kijk op het bovenstaande Beste Pannen Kopen voor de lage actuele prijs van deze braadpan.


Zie ook: Meer pannen testen


Onderwerpen:
BK braadpan beste in braadpannen test, beste braadpan gietijzer, BK Bourgogne pan.

, ,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.