Header Ads Widget

Bol 10-daagse 2024Bol 10-daagse 2024

BK braadpan beste in test

In welke braadpan kun je het beste je vlees en andere gerechten heerlijk laten sudderen? Een BK braadpan is als beste braadpan getest.

BK braadpan

Hier kun je lezen waarom de BK Bourgogne de beste braadpan / stoofpan / sudderpan uit deze braadpannen test is. Lees hieronder het review van deze beste BK braadpan.


De beste braadpan en meer goede braadpannen

Deze BK braadpan is te koop bij onderstaande aanbiedingen en tevens bij de aanbevolen winkels op het hier onder genoemde Beste Pannen Kopen. Je vindt daar ook een Pannen Keuzehulp en de Pannen Top 10.


BK braadpan, beste braadpan test

BK braadpan, beste braadpan test

Beste braadpan test: BK Bourgogne

De BK Bourgogne is een BK braadpan van gietijzer. Gietijzer is het beste materiaal voor een braadpan. Gietijzer houdt de warmte namelijk goed vast en gietijzer verspreidt deze warmte gelijkmatig over de pan. Zo kun je gerechten urenlang in de braadpan laten sudderen. 

Een braadpan als deze wordt daarom ook wel stoofpan of sudderpan genoemd.

Een sterk punt aan de BK Bourgogne braadpan is het reliëf aan de binnenzijde van het deksel. Dit reliëf zorgt ervoor dat de stoom weer neervalt in de pan. Zo wordt het vlees in de braadpan continue door zijn eigen vocht bedropen en blijft het vlees heerlijk sappig.

De best geste BK braadpan zelf is van gietijzer en de baklaag is van RVS. Aan de binnenzijde is een coating aangebracht die er voor zorgt dat de braadpan makkelijk schoon te maken is. 

Deze beste braadpan uit de test is geschikt voor alle warmtebronnen, en is dus ook geschikt voor inductie.  Je kunt de BK braadpan ook in de oven zetten. En na gebruik mag deze BK braadpan in de vaatwasser.

Beste braadpan test: BK braadpan

BK braadpan

Over BK

BK staat voor Berk Kampen. Het bedrijf werd al in 1851 door Hendrik Berk in Kampen opgericht. Tegenwoordig is BK de grootste pannenfabrikant van Nederland. In bijna ieder Nederlands keukenkastje staat wel een BK pan.

BK maakt alle soorten pannen. Noem een soort pan en BK maakt hem. Daaronder bevinden zich ook diverse BK braadpannen. Naast de bovengenoemde BK Bourgogne braadpan zijn dat ook de BK Fortalit, de BK Magma, de BK Indigo, de BK Gero Mads en de BK Gero Sam. De Bourgogne is hun topmodel. Deze is er als hoge braadpan en als lage braadpan.

Kijk op het bovenstaande Beste Pannen Kopen voor de lage actuele prijs van deze beste braadpan uit de test van BK.


Zie ook: Meer pannen testen

Foto's: BK


Onderwerpen:
BK braadpan van gietijzer is de beste braadpan in de braadpannen test. Dit is de beste braadpan van gietijzer. Zo'n braadpan wordt ook wel stoofpan of sudderpan genoemd.