Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Macrobot robot: Beste speelgoed kinderen 8 a 9 jaar

Macrobot is een leuke speelgoedrobot die bij een eerdere verkiezing van Speelgoed van het Jaar is uitgeroepen tot beste speelgoed voor kinderen van 8 a 9 jaar.

Macrobot speelgoed robot

De Macrobot is een speelgoedrobot die zowel via een controller als een app op je telefoon bestuurd kan worden. Je kan de robot routes laten rijden die je in het geheugen kunt opslaan zodat hij deze later zelfstandig kan afleggen. En zo heeft dit beste speelgoed nog meer mogelijkheden.

Hoewel de Macrobot op slechts twee wieltjes rondrijdt blijft het robotspeelgoed verbazend goed in balans. Op een draagplateau kun je voorwerpen plaatsen en de Marcobot deze ergens naar toe laten brengen. Dat kan door hem via app of controler te bedienen, op via zo'n eerder genoemde vastgelegde route. Handig, een robot die je vuile glas naar de keuken brengt!

>>> TIP: Hier vind je alle informatie en de actuele lage prijs van de MacrobotOok kun je de Macrobot leren praten. Je spreekt een bericht in, en Macrobot kan deze met zijn robotstem herhalen. Je kunt de bot dus naar iemand toe laten rijden en hem jouw boodschap over laten brengen.

Eveneens leuk is de Follow Me functie waarbij de robot je volgt als een hondje, waar je ook gaat, en als een Macrobot een soortgenoot tegenkomt gaan ze communiceren. Ze beginnen met elkaar te praten, en als het klikt doen ze zelfs een dansje.

De Macrobot speelgoed robot is speelgoed van Silverlit. Silverlit is een bekende fabrikant van op afstand bestuurbaar speelgoed zoals radiografisch bestuurbare auto's, helikopters en andere RC voertuigen, maar ook van speelgoed drones en robots zoals de Macrobot. Silverlit staat bekend als een innovatieve speelgoed fabrikant die gebruik maakt van de nieuwste technieken in zijn producten

Macrobot speelgoedrobot

Wij testte de Macrobot speelgoed robot uit en vroegen gebruikers naar hun ervaringen. Hieruit kwamen de volgende pluspunten en minpunten van de Macrobot speelgoed robot:

Pluspunten Macrobot

  • Grappig ontwerp.
  • Degelijke kwaliteit.
  • Te programmeren acties maken het spelen veelzijdig.
  • De robot kan door jou ingesproken teksten met robotstem nazeggen
  • De Macrobot achtervolgt je overal met de Follow Me functie.
  • 2 Macrobots kunnen met elkaar communiceren en dansen.
  • Kan bestuurd worden met afstandsbediening en app.

Minpunten Macrobot

  • Heeft batterijen nodig voor zowel de robot als de afstandsbediening.
  • Voor een klein kind is de app lastig.

Kijk bij de eerder genoemde link voor alle informatie en de actuele prijs van dit beste speelgoed in de categorie 8-9 jaar.

Zie ook: Meer beste speelgoed test

Een reactie posten

0 Reacties