Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Macrobot beste speelgoed kinderen 8 a 9 jaar

 

Macrobot is een leuke speelgoedrobot die bij de verkiezing van Speelgoed van het Jaar 2017 is uitgeroepen tot beste speelgoed voor kinderen van 8 a 9 jaar.


De Macrobot is een speelgoedrobot die zowel via een controller als een app op je telefoon bestuurd kan worden. Je kan de robot routes laten rijden die je in het geheugen kunt opslaan zodat hij deze later zelfstandig kan afleggen. En zo heeft dit beste speelgoed nog meer mogelijkheden.

Hoewel de Macrobot op slechts twee wieltjes rondrijdt blijft het robotspeelgoed verbazend goed in balans. Op een draagplateau kun je voorwerpen plaatsen en de Marcobot deze ergens naar toe laten brengen. Dat kan door hem via app of controler te bedienen, op via zo'n eerder genoemde vastgelegde route. Handig, een robot die je vuile glas naar de keuken brengt!

>>> TIP: Hier vind je alle informatie en de actuele lage prijs van de MacrobotOok kun je de Macrobot leren praten. Je spreekt een bericht in, en Macrobot kan deze met zijn robotstem herhalen. Je kunt de bot dus naar iemand toe laten rijden en hem jouw boodschap over laten brengen.


Eveneens leuk is de Follow Me functie waarbij de robot je volgt als een hondje, waar je ook gaat, en als een Macrobot een soortgenoot tegenkomt gaan ze communiceren. Ze beginnen met elkaar te praten, en als het klikt doen ze zelfs een dansje.

Kijk bij de eerder genoemde link voor alle informatie en de actuele prijs van dit beste speelgoed in de categorie 8-9 jaar.

Zie ook: Meer beste speelgoed test
Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

Zoeken

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

© 2016-2023 Content=King. Blogger Templates Designed by Bloggertheme9. Powered by Blogger.
Testen uitgevoerd door o.a. Coolblue, De Consumentenbond, ANWB en Test Aankoop. TestResults.nl heeft geen binding met deze organisaties.