Schrijf je hier in, en ontvang alle testresultaten gratis per e-mail.

Singer beste naaimachine in test

Redactie     17:02    

Bij een test van naaimachines is de Singer HD 4411 Heavy Duty als beste naaimachine uit de test gekomen. Deze Singer naaimachine is met zijn sterke motor een echte krachtpatser. De beste naaimachine is snel en stikt door ieder type stof.

beste naaimachine

De Singer HD 4411 is ook een heel betaalbare naaimachine. Vergelijkbare andere naaimachines zijn heel wat duurder.


Online is deze beste naaimachine goedkoop verkrijgbaar. Kijk bij de aanbiedingen van Singer naaimachines voor deze en andere Singers tegen een lage prijs.


beste naaimachine test

Beste naaimachine: Singer HD 4411

Voor thuisgebruik is de Singer HD 4411 de beste naaimachine die je kunt hebben. Met een krachtige motor en een hoge snelheid van 1.100 steken per minuut. Steeklengte en steekbreedte zijn in te stellen en de vrije arm zorgt er voor dat je ook op moeilijk bereikbare plekken kunt werken, Een kraag, een broekspijp, manchetten, je komt overal bij.

beste naaimachine getest

11 steken zijn voorgeprogrammeerd, deze zijn via het draaiwiel makkelijk te selecteren. Het betreft 6 basissteken, 4 decoratieve steken en een knoopsgat. Bedienen gaat via een voetpedaal zodat je je handen vrij hebt.

De metalen behuizing maakt deze beste naaimachine wat zwaar, maar ook onverwoestbaar. Kwaliteit staat voorop bij deze Singer naaimachine.


naaimachine test


Tip: Kijk op Beste Naaimachine Kopen voor de beste en goedkoopste online winkels voor een naaimachine. Je vindt daar ook een naaimachine keuzehulp en de naaimachine top 10.

Zie ook: Alle testen van naaimachines


Onderwerpen:
Singer naaimachine beste naaimachine test goede naaimachines.

,


Recent

Recent Posts Widget
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.