Header Ads Widget

Bol AlgemeenBol Algemeen

Skitest: Beste ski uit de test in 6 categorieën

De beste ski in 6 categorieën uit de skitest. Kijk hier voor de beste ski in de klasse die je zoekt.

Snowplaza en Ski & Board Test GmbH hebben de ski's in diverse soorten getest. 30 skileraren testte gedurende 3 weken onder verschillende weercondities en pistecondities de belangrijkste ski's. Hieronder vind je de beste ski uit deze skitest in iedere categorie.

beste ski test

Het betreft carver ski's, all mountain ski's en race ski's. Dit zijn de beste ski's op ieder gebied.>>> TIP: Kijk voor de beste ski's tegen de laagste prijs bij de beste winkels om ski's te kopen.

Beste all mountain ski: Salomon XDR 80 Ti

Wil je zowel op de piste als in daarbuiten skiën, dan is een all mountain ski het best geschikt. En de beste van deze all mountain ski's is volgens de skitest de Salomon XDR 80 Ti. Deze beste ski is soepel maar stabiel. Voor een ski die zo licht is presteert deze Salomon ski opvallend goed.

Beste ski test: Salomon


De Salomon XDR 80 Ti is de opvolger van de Xdrive serie en er is dus speciale aandacht uitgegaan naar de prestaties buiten de piste. De De punt van de ski is lekker breed en geeft een prima float. De kern is van hout versterkt met carbon en titanium, wat zorgt voor een energiek karakter.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om deze beste all mountain ski goedkoop online te kopen.

Beste slalom ski: Fischer RC4 Worldcup SC

Deze beste slalom ski is al jaren een topper in zijn klasse. Met zijn opening aan de voorkant en hap uit de achterkant is de Fischer RC4 een heel herkenbare slalom ski. De Fischer RC4 Worldcup SC is een echte slalom ski, een topper in korte gesneden bochten, maar deze Fisher ski kan ook goed overweg met langere bochten, veel beter dan andere slalom ski's.

Ook deze beste ski is te vinden bij de bovenstaande beste winkels om goedkoop ski's te kopen.

Beste ski test: Fischer

Beste sportcarver: Völkl Code X E

Voor sportieve ervaren skiërs is de Völkl Code X E een heel goede ski. Deze sportcarver ski's zijn heel licht en je kunt er mee terecht op iedere piste en ieder soort sneeuw. Vooral in middellange bochten bij een gemiddelde snelheid presteert deze moderne allround ski goed.

Beste ski test: Vokl

Kijk voor de actuele lage prijs van deze beste ski's bij de aanbevolen winkels bovenaan.

Beste damesski: Fischer My Turn 68

Deze ski is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en ook in kleinere maten verkrijgbaar. Deze ski's zijn gemaakt van carbon en beschikt over luchttunnels. Deze ski's zijn heel wendbaar. Je hebt er veel controle over. Deze ski is licht, eenvoudig te sturen en vergevingsgezind.

Beste ski dames test: Fischer

Voor dames is de Fischer My Turn 68 de beste ski. Kijk voor de actuele prijs van deze beste ski voor dames bij de aanbevolen winkels bovenaan en koop de Fisher My Turn ski's goedkoop online.

Beste race ski: Atomic Redster G9

De Atomic Redster G9 is een prachtige ski die dicht in de buurt komt van een wedstrijdski. Een voorgespannen Servotec stang en elastomeren boven op de ski zorgen er voor dat deze ski heel makkelijk stuurt. Deze voorzieningen ondersteunen het stuurgedrag bij alle snelheden.

Beste ski test: Atomic

Ze zorgen er voor dat de Atomic Redster G9 bij lage snelheden flexibeler is waardoor hij makkelijk instuurt. Bij hoge snelheden is de ski juist stug waardoor hij heel vast op de piste ligt.

Kijk boven bij de aanbevolen ski winkels om deze beste race ski goedkoop online te kopen.

Beste super slalom ski: Head Worldcup Rebels I. GS RD

Voor het ruime bochtenwerk is de Head Worldcup Rebels I. GS RD de beste ski. Ook bij hoge snelheden heb je met deze beste ski voor de super slalom veel grip en balans. Dit racemonster is echter absoluut geen ski voor beginners. Kijk voor meer informatie bij de aanbevolen winkels bovenaan.
Beste ski test: Head
Kijk bij de bovengenoemde aanbevolen winkels voor deze ski's tegen de laagste prijs, of op Snowplaza voor meer informatie over deze skitest.

Zie ook: Meer tests wintersport


Onderwerp:
Eind 2017 testte Snowplaza samen met  Ski & Board Test GmbH de beste ski in 6 categorieën. Hier vind je een overzicht van al deze beste ski's uit de ski test, waaronder de beste allround ski (de beste ski voor de gemiddelde skier), de beste all mountain ski, de beste dames ski, de beste slalom ski en de beste piste ski uit de ski test. Elke beste ski en nog veel meer goede ski's kun je goedkoop kopen bij de aanbevolen winkels om ski's goedkoop te kopen bovenaan deze pagina.